Prophet [PP]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:31:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

patryk1357

Jezeli macie to wstawcie link do strony z opisem skilli 81,84.

pigulec

Greeshnack

Może mi ktoś powiedzieć komu oddać wszystkie odznaki, żeby zostać Prophet'em? Szukałem w wielu miejscach ale niestety nie znalazłem. Bardzo proszę o pomoc.

coshoo

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

MastJedi

Cytat: Greeshnack w Marzec 19, 2010, 09:57:12 PM
Może mi ktoś powiedzieć komu oddać wszystkie odznaki, żeby zostać Prophet'em? Szukałem w wielu miejscach ale niestety nie znalazłem. Bardzo proszę o pomoc.
Giran - główny NPC w katedrze.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

AleUrwal

Witam , interesuje mnie , co dostanie pp we frei ? Jako jedyny buffer nie dostał prawie nic poza combo buffami przez ostatnich pare kronik . Czy we frei to się zmieni i czy dostanie coś ciekawego ?? Jezeli coś się w pp zmieni , to co takiego ??
Bo zamierzam grać nową postacią i zależy mi ostatnio na pp albo ee , tylko nie bardzo umiem się zdecydować gdyż nie wiem , która z tych profesji dostanie większy boost we frei (głownie tym się teraz kieruję) . Chodzi mi głównie o oly i pvp , chcę jednak być też bardzo pomocny dla klanu , party i ally . Z góry dziękuję , odpowiedź proszę uzasadnić . :P

OneGeer

Chyba resist earth dostanie :D
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

AleUrwal

OneGeer

http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

bula

AleUrwal

Cytat: bula w Lipiec 30, 2010, 11:29:04 PM
Cytat: AleUrwal w Lipiec 30, 2010, 10:37:59 PM
Coś jeszcze ??
counter critical to malo?

Nawet z tym , na tle innych bufferów wypada blado ......

Rickert

2x mocniejszy kryt.. Hmm no w odpowiednim party rzeczywiście słabo. ;)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

AleUrwal

Ta ale czy to mu pomoże w walce z ee na oly ??

bula

Cytat: AleUrwal w Lipiec 31, 2010, 02:52:51 PM
Ta ale czy to mu pomoże w walce z ee na oly ??
nie? ale pomoze mu to z daggerami

Rickert

Na pewno nie. Ale to nie jest tak, że co się bardziej przyda... Bo można na to patrzeć na wiele sposobów. EE się przydaje do każdego pt i ciężko go porównywać do PP. Na PvP te postacie odgrywają całkowicie inną role.

Kierując się tym co napisałeś tutaj:
Cytat: AleUrwal w Lipiec 30, 2010, 03:30:58 PM
Chodzi mi głównie o oly i pvp , chcę jednak być też bardzo pomocny dla klanu , party i ally . Z góry dziękuję , odpowiedź proszę uzasadnić . :P
Patrząc względem oly.. Obie postacie mogą być factorami oly. Ogarnięty EE z dobrym augu spokojnie jest w stanie zrobić 100pkt+.. Tak samo w przypadku PP, tylko on już potrzebuje więcej broni, doobry sprzęt i oe skille. Dobrym przykładem jest "Retard" hero pp z rpg clubu, gdzie ma praktycznie wszystko i dzięki temu kara all.
Na PvP dla mnie o wiele lepszy i ciekawszy jest EE, trance, recharge, heal, burnowanie/debuffy. Również patrząc pod const. pt / clanem na pvp to EE o wiele szybciej takowe znajdzie.
Moim zdaniem PP to już nie to samo co w interlude. Teraz nie za dużo ludzi robi go na maina, częściej robi za boxa.
Na Twoim miejscu wybrałbym EE, łatwiej Ci będzie o wszystko. I na pewno sprawdzisz się na oly, pvp, kox, mass pvp.

Edit.

No i do tego dochodzi skill z pomandera.

DonK.

100+ pkt wckiem robilem, factor postacie to ~1k. Zarowno PP i EE to bardzo dobre postacie pod oly.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Rickert

Powiedzmy, że zapomniałem dopisać jedno więcej 0. :)

Nervoson

Powiedzmy ze nie ogarniasz. Kurwa factor ee 100 ptk :D

bazant14

Cytat: DonK. w Lipiec 31, 2010, 03:15:47 PM
100+ pkt wckiem robilem, factor postacie to ~1k. Zarowno PP i EE to bardzo dobre postacie pod oly.
ktos sieje plote ze niejaki Tekilla wyciagnal over 9000 pktow na prophecie
lf confirm
Cytat: Tekilla w Sierpień 11, 2010, 11:24:52 PM
Przejćmy do rzeczy.
Myanime list:
1.Beyblade

PuFF

Cytat: bazant14 w Sierpień 18, 2010, 11:23:26 AM
Cytat: DonK. w Lipiec 31, 2010, 03:15:47 PM
ktos sieje plote ze niejaki Tekilla wyciagnal over 9000 pktow na prophecie
lf confirm
tak ale jak tylko walczyl bez monitora  na sluch gral.

Solar

Ta Factorzy XD chyba jak klan się podkłada, żeby mieć  hero na klasie co głównie robi za box(pp). PP w nie użyteczności w l2 dorównuje summonerą i karasią XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

bula

Cytat: Solar w Sierpień 18, 2010, 12:48:46 PM
Ta Factorzy XD chyba jak klan się podkłada, żeby mieć  hero na klasie co głównie robi za box(pp). PP w nie użyteczności w l2 dorównuje summonerą i karasią XD
wybacz ale ...

co to jest "summonerą" i "karasią"? to tylko tak btw bo nawet nie chce mi sie pisac jak debilny jest twoj post

bazant14

Cytat: Tekilla w Sierpień 11, 2010, 11:24:52 PM
Przejćmy do rzeczy.
Myanime list:
1.Beyblade

Ryltar

Cytat: bula w Sierpień 18, 2010, 12:56:21 PM
wybacz ale ...

co to jest "summonerą" i "karasią"? to tylko tak btw bo nawet nie chce mi sie pisac jak debilny jest twoj post

Moze chodzi o samice tego.Jaki slang nie grasz troche czasu i wychodzi summonera i karasie lol.

MastJedi

Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;