ancient book divine inspiration modern language version

Zaczęty przez mcveigh, Luty 18, 2011, 10:24:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mcveigh

Witam mam 80 i slyszalem ze mozna zwiekszyc Ancient bookiem slota na buffy mam juz 2 z 52lvla i 61 i teraz pytanie jak tego slota zwiekszysc bo ide do kolesia i klikam learn skill i pisze ze nie mam skilla do wykupienia :/

BenQ

Cytat: mcveigh w Luty 18, 2011, 10:24:24 PM
Witam mam 80 i slyszalem ze mozna zwiekszyc Ancient bookiem slota na buffy mam juz 2 z 52lvla i 61 i teraz pytanie jak tego slota zwiekszysc bo ide do kolesia i klikam learn skill i pisze ze nie mam skilla do wykupienia :/
Musisz kupić/wydropić Manuscripta. Z tego co mi się zdaje, to leci z Valakasa/Antharasa - 3 lvl (czyli Manuscript) bo 2 lvle już masz, a 4 lvl Divine Inspiration tylko za Nobl Gate Passy (w chuj ich trzeba). Tak było w interlude bynajmniej.

mcveigh

Ryane

Kazda ksiazka zwieksza o 1. I kazdy typ ksiazki mozesz uzyc tylko raz :) 4 booki = 4 sloty

Acid

Dodam jeszcze, że Ancient Book - Divine Inspiration (Manuscript) (3 z 4 książek na powiększenie buff slotu) leci z epiców.

mcveigh

No ja o tym wiem :/ tylko jak mam tego slota wykupic skoro mam 52,61 book

Acid

No skoro masz 2 pierwsze książki to obecnie posiadasz 22 miejsca na buff. Następną książkę jak nie uczestniczysz w epicach będziesz musiał kupić na rynku od graczy.

MastJedi

Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Solar

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Ryane

Kamal