L2Reloaded Freya x25 11.02.2011 18:00 GMT+2

Zaczęty przez Xekres, Luty 11, 2011, 11:11:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Widel

Pzdr, Widel

Polopiryn

SE Found. Jutro napiszę czy kogoś szukamy jeszcze czy nie. Ogółem zapraszam na serwer  :bump:
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

heikero

"californiaorange spoiler 73 +, jak ktos chce isc za dnia farmic recki / keye na moirai na beast farm pm IG.

Arantiel

Serio zapraszacie na serw, bo widzialem ze na forum serwa robiliscie juz rage quita ;].

heikero

Brianoc

Przez peirwsze 2 dni wyciagalo sie po 5 recek z questow, teraz zmienil na 1..... ludzie narobili sobie dyna itemkow, a teraz nowi sie zniechecaja farmieniem
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

wodzu3000

Wie może ktoś ile mają trwać te prace nad sprzętem ?? :)

heikero

Tuesday - Server Maintaince - ca3do
At Tuesday will have Hardware upgrade to solve problem with lag
DownTime will be at all day maybe. We will try to be faster with it.

wodzu3000

Server up/open we be of 2 to 3 hours. We try to be faster with it to 21:00h +2 GMT we look to run!

Azakar

MYLFF

twoja zawiść twoją własną głupotą

Polopiryn

Mylff kalkulator się kłania skoro u nich jest GMT +2, a U nas +1 to jakim cudem może być 22? Jeśli 21 ich czasu, to znaczy że 20 naszego. Ot co.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Azakar

wodzu3000

Server Upgrade Completed And Running In Perfect Condition !
Now have several Test.
70 % Of it Passed with exellent scores .

Coming up next at Phase 2 Updates on Server Core + DataBase.

We need little more time and will be Online

Be patience Server will not down or something !!!

Live Live Live Live !

Arantiel

Azakar

Ktoś się orientuje gdzie kupie ten papier od sklejenia dualów ? Bo był u Medal Collectera ale teraz go tam nie widzę..

pant

ma samym końcu u medal collectora jest za 80 medali ^^

Arantiel

Chyba zaraz zrobie reroll z daggera na nuka bo to juz sie smieszne robi... 2 bulki i leze >.<

MYLFF

LOL :D a potem będziesz mówił ze to jest śmieszne ze dagger cie zdejmuje na blowa :d

Brianoc

Ja wam powiem ze gram tu rekreacyjnie sh w a gradach i nawet w przeciwnikow full s80 laduje slugi po 6k. Ciekawe co by sie dzialo z dyn macka
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Azakar

Bez jaj , ja u medal collectora nie mam DualCraftStamp przynajmniej nie widzę

MYLFF

Azakar

Hm .. , to ciekawe jak teraz zrobić duala gdzieś być muszą .. , bo jakiś koleś sprzedawał 300 szt ale drogo dość .

Brianoc

I zwiekszyl na pare godzin reward z kulek, ludzie porobili weapony i seta na +20 . Admin sie obudzil i zablokowal quest ^^
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

wodzu3000

Ta ciekawe co im to da będą biegać w a gratach kilka dni i tak muszą się przerzucić na coś lepszego :D