Silver Ranger [SR]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:32:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

Lineage 2 Official Project Wolf - Rose Vain lvl 82
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91 (nieaktywne)
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77 (nieaktywne)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server (nieaktywne)

Yezo

Cytat: DevouringOne w Maj 29, 2007, 07:39:01 PM
PL + bop + qr

raczej cs a nie qr, chyba że lubisz sobie siadać na tyłku i odpoczywać
League of Legends

Tyr

Albo grasz z rechargerem... ;]
Lineage 2 Classic EU

NightBird

1. paradoks carnage'a brzmi:

carnage bow ~45kk
bow of peril ~80kk

dlatego stac mnie albo na pl+bop albo na carnage + doom
TYR i DOHID radzili wersje carnage + doom i tego sie bede trzymac.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Marc1n

Cytatcarnage bow ~45kk
bow of peril ~80kk
No widzisz, u Ciebie, na Franku:
Carnage - 40kk
BOP - 40kk
DML set - 19kk
PL set - 9kk
HATE ME MOAR!

Dev

QR do pvp przecież, a do expa to hmm ... przeciez zaden łucznik nie expi solo lol xD

kitrin

No dobra a czy może ktoś powtórzyć jak z symbolami? Jakie najlepiej ładować to tej pięknej postaci? :)

Fugas

Ale ludzie z was sa frajerzy jak ja czytam takie komentarze jak: SR najszybciej strzela albo ze th moze tylko na pk zjechac to sie w ogóle zastanawiam czy graliscie ta postacią najszybszy jest he z luczników ponieważ ma bost atack speed na 1 lvlu ale itak jest szybszy od sra a th to cipka nie wiem jak ty koles mogles od th dostac wpierdol gralem srem na kilku serwach i nigdy mnie th nie rozjebal tyle co ma szanse ze cie zabije jak mu dash nie zejdzie poza tym entagle wchodzi w niego jak w maselko kazdy inny dagger moze zabic sra ale nie th

echoes

sr na rapid fire tez jest wolniejszy od he? ;)

Marc1n

HE jest szybszy na czysto od SR o... 1 atk. speed. Reszte można dopowiedzieć sobie samemu :)
HATE ME MOAR!

kitrin

Dobrze, więc w tym momencie który z łuczników jest lepszy, jeśli mielibyście wybór? I SR ma jakieś sznase z HE ?

Dev

SR dzieki rapid fire ma szanse, ma mniejszy zasieg ale strzela duzo szybicje i stuny szybciej wyprowadza. Wszystko zalezy od szczęścia.

Yde -str +dex albo +str - con,

fedur

i HE i SR sa dobrymi lucznikami, jeden wiekszy współczynnik dex a mniej Str i HP a drugi na odwrót. Oboje mają szanse przegrac z jednym czy drugim, kwestia buffow, umiejetnosci , ile dales na tace na mszy w niedziele...
ale przy Maj secie to dla SR raczej +4 dex -4 con...

kitrin

Ja gram SR, set Maj Light i Bop+7+qr i powiem wam ze to całkiem nieżle tym sie gra :D Jeszcze jak wchodza crtitici, a wchodza nawet 6 pod rzad to jedziesz kazdego :) ale to wszystko zalezy ;]

Mosar

Ja też jadę Carnage i Doom (na lepsze mnie nie stać :P) i nie jest źle... Właściwie jedyny problem to jak moby mnie jada z magii. Choć maksymalnie mi jednego hita właściwie walna, bo potem leza. A co do Entangle, to nie wiem czy nie lepiej poczekać na Harmstring Shot.
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

DestroX

Elo elo. Mam pytanie. Mojemu SR'owi wybił 61 lvl, a ja tu w Full C-Grade się bawię. Więc tak. Z tego co słyszałem to only Majestic Set, a co do łuku? Wziąć ten Slow z mniejszym DMG, czy Very Slow - z większym DMG? Mój kumpel radzi mi tego ze Slow'em, bo i tak DMG duży, i tak, i chyba to dobra rada, co nie? I gdzie teraz powinienem expić? Zauważyłem, że te latające mobki zawsze są twardsze od tych ziemnych, np. : Cave Maiden biorę na 7 strzał bez krytyków ani stunów, Drake biorę na 12-14 strzał (bez krytyków ani stunów). Więc co radzicie?
x2 Allseron - Gladiator

Dev

niekoneicznie tylko majestic, dc jest genialny wg mnie dla sra, daje atk spd i p atk ale dupnie wyglada ;]
sluchaj, jezeli zastawaniasz sie miedzy soulbowem a carnage - ja bralbym nie zaden A, przynajmnije na razie (dopoki niewbije do S i nie wyciagne kaski na draconic z focusem), a B grade Bow of peril z Quick recovery. Zenchantowany na chyba +6 albo 7 ma p atk taki jak carnage, albo i wiekszy. A wychodzisz lepiej na szybksoci strzelania która u SR ma niemałe znaczenie :) 

DestroX

Aha, thx. A gdzie szybciej zarobię kasiorkę na S-Grade'a? (wiesz, gram na x300 ;)) Na DV + LoA czy na którymś piętrze CT (jeśli tak, to ktorym?)
x2 Allseron - Gladiator

Dev

wall of agros po oczkasz albo blazing swamp, tam wiekszosc mobow ma archery weak ...

adamex91

na 61 nie masz czego szukac w CT, dobrze bedzie sie expic na prawo od BS, przy zrujnowanym zamku (u mnie na serwie nazwy sa spolszczone wiec nie wiem jak te mniej popularnie tereny po ang)

Dev

Ryltar

DestroX

Ja też mam mapkę po polsku choć gram na The Abyss'sie ;) Została mi z Allserona (zdradziecki srv :))
x2 Allseron - Gladiator

Mosar

A ja standardowe moje pytanie co 10 leveli :P

Mam 74lvl , blisko 3rd profy jestem i właściwie mógłbym już zacząć Hot Springs (ale sam to sobie chyba nie poradze)... To sobie myślałem, żeby jednak jeszcze poexpić do tego 75/76 i zastanawiam się gdzie. No niby najlepiej FOTD, ale wkurzają mnie te ich bleedy i w ogóle hity magiczne... Macie jakiś inny pomysł, gdzie bym właściwie zaraz po zakupie buffow mógł szybko dojść do expowiska ?
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl