Temple Knight [TK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:33:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Archer

Widzisz mówiłem że TK jest potężny, niema mocniejszego w Tankowaniu od niego. Poczekaj jak zrobisz 60+ i wyżej, zobaczysz jaki mastach będziesz, zależy ile tam u ciebie działa. No właśnie tak myślałem że z full party będzie problem, na prywatnych zawsze jest problem bo nieczuja potrzeby gry w party aż tak ogromnej, u mnie jak much ludzi do party  hehehehe z oczywistych względów.
I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.
Withstood pain to create many weapons.
Waiting for one's arrival.
I have no regrets, this is the only path.
My whole life was "Unlimited Blade Works."

Ryltar

CytatRylatr znalazłeś to gdzieś na forum guru czy gdzie???

Jagbym powiedzial gdzie to znalazlem to by nie bylo zabawy ale sa prawdziwe tylko od C3 sie dodaje poziomy na przemian.

Archer

Ryltar heehhehehehe cóż za tajemniczość, przekopie sobie niektóre fora i zobaczymy co znajdę. Może postawiłeś sobie serwer i to sprawdziłeś, nigdy tego nie robiłem ale może gdzieś w plikach jest. Albo można zapytać GM o to o ile wie.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

Shaman

Fajny ten topik o TK  :?  90% offtopa... no nieźle...

Archer to ja mam pytanie o tego blunta... jak czesto (procentowo) wchodzi ci stun??

I drugie pytanko to czy sie nie znamy... bo mysle ze tak... nie wiem jak inni uważają ale mnie kogoś przypominasz... z tym że po "upraniu i wyprasowaniu"... I jak mawiał mój dziadek:
w garniak go wbijesz,
zrobisz z niego pana
a morda nadal ta sama...  

:wink:  :D  :D  :D  :D

Archer

Że co jaki stun chyba że chodzi ci o stuna we mnie bo TK niema stuna i nie bedzie miał :( sprecyzuj wiesz podoba mi się ten tekst starzy ludzie maja wyjebane teksty śmieszne a zarazem maja w sobie tyle modrości że ho ho być może kogoś przypominam może wdziałeś mnie w Fate Stay Night.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

montezuma

@Archer nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia, TK ma stun.

Shield Bash - 77lvl - A shield attack that interrupts an enemy's attack action and disarms them. Available when one is equipped with a shield.

Ten skill stunuje na 1s i powoduje ze cel gubi ztargetowana osobe.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Thaald

Cytat: montezuma@Archer nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia, TK ma stun.

Shield Bash[/] - 77lvl - A shield attack that interrupts an enemy's attack action and disarms them. Available when one is equipped with a shield.

Ten skill stunuje na 1s i powoduje ze cel gubi ztargetowana osobe.

Lol imho ten skill poprostu przerywa skilla(lub zaklecie) ktore przeciwnik rzuca w tym momencie...to nie jest normalny stun gdzie masz napisane ze stunuje?
poza tym ten skill nie jest TK tylko ET :rotfl:

FullMetal Alchemist fan

montezuma

On takze stunuje na 1s, po prostu brak opisu.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Archer

Jasne weź idź montezuma debilu ty sam wypisujesz brednie właśnie chciałem o tym napisać nie pisałem że ma stuna bo niema to na początku miał być shield stun ale w końcowej wersji zrobili z tego coś co jak pisał thaal dlatego nie mówiłem o tym jako o stunie poza tym to było pytanie do TK nie do ET wiec lepiej idź z stąd montezuma z tego tematu bo znasz się heh 1s stun a co to za stun przeciesz ty tym nic nie zrobisz lol teraz ja cię wyśmieje taki znawca się znalazł.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

eSkel

Nie daloby sie pisac bez wyzwisk ? Naprawde zalosnie to wyglada  :?

montezuma

Cytat: ArcherJasne weź idź montezuma debilu ty sam wypisujesz brednie właśnie chciałem o tym napisać nie pisałem że ma stuna bo niema to na początku miał być shield stun ale w końcowej wersji zrobili z tego coś co jak pisał thaal dlatego nie mówiłem o tym jako o stunie poza tym to było pytanie do TK nie do ET wiec lepiej idź z stąd montezuma z tego tematu bo znasz się heh 1s stun a co to za stun przeciesz ty tym nic nie zrobisz lol teraz ja cię wyśmieje taki znawca się znalazł.

Archer spodziewalem sie podobnej odpowiedzi w twoim wykonaniu. Dla niedowiarkow mam replay jak SK uzywal Shield Bash na arenie. TK ma dokladnie identyczny skill

http://rapidshare.de/files/20101181/ShieldBash-SK.l2r.html

Plik nalezy sciagnac, przekopiowac do katalogu lineage2/replay. Nastepnie wlaczyc gre i jak pokaze sie okno logowania to u dolu po lewej stronie jest przycisk REPLAY. Wcisnac , wybrac plik i mozna ogladac. Polecam szczegolnie Archerowi, moze cos sie nauczy o L2 mimo ze gra juz 1.5roku na retialu jak twierdzi.
Naia - oficjalny server

Archer

Dobra heheheahea obejrzałem to i co ty tym udowodniłeś nic to nie jest stun na 1s co ci z tego 1cios mieczem i to nie zawsze nic nie zdążysz zrobić heheh dla mnie stun z tarczy to stun który stunuje a nie tylko przeszkadza w zrobieniu skilla to nie jest stun i niema nawet służyć jako stun wiec nie wiem przy czym ty się upierasz jest shield stun i to jest stun który wchodzi i siedzi a to tylko jak sam opis podaje przerywa atak skile itd do tego ma służyć wiec powtarzam to nie jest stun i co ty tym chciałeś udowodnić stun pomaga wygrać to tylko jak robal przeszkadza w walce przeciwnikowi i powtarzam to nie jest stun.

Ps. gram gram i mam 3 klase ale to niema nic do żeczy tylko prubuje ci wytlumaczyć że to nie jest stun.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

montezuma

haha Archer glupi ci sie przyznac do bledu wiec zaczynasz kombinowac, pograj DA na retialu. 8/10 stunow zostaje przerwanych 1-3ciosami po stunie w pvp wiec stun shild  trwaj ok 1-3s max. Shield Bash jest niezlym  skillem, stnuje blokujac wykonywana akcje (skill, cios) i likwiduje target gracza co daje kolejne 1-3s do dyspozycji gracza. Stun to stun czy to trwa 1s czy 8s. Na koniec Ancher dam ci dobra rade. Zacznij grac bo jak na razie to cos kiepsko ci to idzie, 1.5roku zmarnowales.
Naia - oficjalny server

Archer

Podam jeszcze 1 argument żeby stun był stunem musi wejść wiec musi pojawić się ikona stuna na pasku buffów a wiem że po tym się nie pojawia wiec to nie jest stun może cię to przekona ale podam ci jeszcze 1 argument w opisie skila jeśli to jest stun pisze że stun że stunuje albo coś w tym stylu tu nawet o tym niema zmiany kolejny dowód mało ci jeszcze wiec niemów że ja niczego nie umiem i nic nie wynoszę z Retaila.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

montezuma

Cytat: ArcherPodam jeszcze 1 argument żeby stun był stunem musi wejść wiec musi pojawić się ikona stuna na pasku buffów a wiem że po tym się nie pojawia wiec to nie jest stun może cię to przekona

Naprawde, musi sie pokazac ikona? Pamietaj ze ten stun trwa ok 1s.

Cytat: Archer
ale podam ci jeszcze 1 argument w opisie skila jeśli to jest stun pisze że stun że stunuje albo coś w tym stylu tu nawet o tym niema zmiany kolejny dowód mało ci jeszcze wiec niemów że ja niczego nie umiem i nic nie wynoszę z Retaila.

Naprawde, wiec zobaczmy inne skille. Przykladowo skill Warlocka 78lvl

Warrior Servitor 77lvl - The spirit of an ancient warrior takes possession of the servitor for a certain period of time. Consumes 10 spirit ores.

Wszystko jasne ( :P) , ale czy na pewno? Wiec co daje ten skill?. Inny przyklad, nowy buff Propheta:

Prophecy of Fire - 78lvl - The spirit of an ancient warrior temporarily possesses the user. Consumes 5 spirit ores.

I tu takze jest wszystko wyjasnione. Ale czy na pewno?
@Archer zamiast spamowac forum i coraz bardzije sie pograzac probujac zatuszowac swoje bledy w niewiedzy zaloguj sie na serwer poszukaj SK/DA/TK  na 77lvl i spytaj sie jak dziala Stun Bash.
Naia - oficjalny server

Archer

Heh no teraz montezuma to ty tracisz inicjatywę i wymyślasz lol wiesz żeby powiedzieć wszedł mi stun musisz zobaczyć na pasku ikonę z stunem i napis stun inaczej nie powiesz ze ci stun wszedł a zresztą nie będę ci tłumaczył wiesz ze mam racie tego argument nie przebijesz i wymyślasz tak jak to mnie tuszować próbujesz błędy te skile warlocka czy bishopa wiesz jak dla mnie to oczywiste co ten skill robi a kto modry odczyta to i się domyśli ale co ma piernik do wiatraka mówiłem o tym skilu tam wszystko jest wyjaśnione i to nie jest stun zresztą niema sensu tobie tłumaczyć heh kiedy jesteś na przegrywającej pozycji odwracasz kota ogonem i atakujesz mnie heh jesteś żałosny.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

montezuma

Cytat: Archerte skile warlocka czy bishopa wiesz jak dla mnie to oczywiste co ten skill robi a kto modry odczyta to i się domyśli ale co ma piernik do wiatraka mówiłem o tym skilu tam wszystko jest wyjaśnione i to nie jest stun zresztą niema sensu tobie tłumaczyć heh kiedy jesteś na przegrywającej pozycji odwracasz kota ogonem i atakujesz mnie heh jesteś żałosny.

@Archer wiec oswiec mnie jak i reszte co daje skill:

Warrior Servitor 77lvl - The spirit of an ancient warrior takes possession of the servitor for a certain period of time. Consumes 10 spirit ores.
Naia - oficjalny server

Archer

Jakiś ty tępy jest ale cóż ciebie zawsze to przeciesz oczywiste że to jest potężny buff jak buff bishopa prophecy of fire daje potężne bonusy dla graczy tak ten buff daje potężne bonusy dla sumonów nie udawaj idioty większego nisz jesteś PRZECIESZ TO CHYBA OCZYWISTE grasz na oficialu wiec prosił bym nie ośmieszaj się a zmieniłeś temat bo wiesz że moje argumenty sa silniejsze.

Ps. pobiera 10 spirit ore już ci montezuma wyjaśniam bo pewnie też nie kumaty to taki item w grze można go kupić w sklepie magicznym ten skil używa go zrozumiałeś???
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

montezuma

Cytat: ArcherJakiś ty tępy jest ale cóż ciebie zawsze to przeciesz oczywiste że to jest potężny buff jak buff bishopa prophecy of fire daje potężne bonusy dla graczy tak ten buff daje potężne bonusy dla sumonów nie udawaj idioty większego nisz jesteś PRZECIESZ TO CHYBA OCZYWISTE grasz na oficialu wiec prosił bym nie ośmieszaj się a zmieniłeś temat bo wiesz że moje argumenty sa silniejsze.

haha wylozyles sie na takim prostym pytaniu, a sam twierdzisz ze grasz na retialu od 1.5roku, masz 3 profesje. Nieladnie tak kłamac.

Prosilem ciebie zebys podal co daje ten buff, ty Archer oczywisce nie masz zielonego pojecia i jedynie co potrafiles to zwyzywac osobe pytajaca. Troche mi ciebe szkoda, probujesz pokazac jaki to z ciebe "uber gracz", zablysnac a nic ci nie wychodzi, a jedynie z kazdym postem sie osmieszasz.

Dla nie wiedzacych. Prophency of Fire jest i Warrior Servitor to dokladnie identycznie buffy i daja to samo czyli:

Prophecy of Fire
HP +??
P.Atk. +10%
P.Def. +10%?
Accuracy +4
Speed -13
Atk. Speed +20%

Jedyna roznica to taka ze Warlock moze ten buff zucic jedynie na summona natomiast Prophet moze zucic buff na kazdego. Czas trwania to 5min.

Dla przypomnienia Archer jedynie byl w stanie podac ze to jest buff, a taki z niego "pro gracz"

Cytat: ArcherJakiś ty tępy jest ale cóż ciebie zawsze to przeciesz oczywiste że to jest potężny buff

I jak zawsze Archer mam rade dla ciebie, zanim zaczniesz klamac to upewnij sie ze nikt tego nie bedze mogl sprawdzic.

PS: Oczywisce Archer nie krepuj sie, mozesz mnie zwyzywac, i tka kazdy juz ma wyrobione zdanie o tobie.
Naia - oficjalny server

Archer

Heh ależ ja wcale nie musze bo właśnie się ośmieszyłeś jezu hriste montezuma ty zgrywasz takiego debila czy naprawdę nim jesteś przeciesz to co napisałeś w swoim poście to powtórzenie tego co ja napisałem pisałem że ten buff  "to jest potężny buff jak buff bishopa prophecy of fire daje potężne bonusy dla graczy tak ten buff daje potężne bonusy dla sumonów" ty szkoda gadać to co żeś napisał to powtórzyłeś praktycznie moje zdanie czy ja się mylę nie napisałem o tym że ten warloka na sumona a od bishopa na ludzi że daje potężne bonusy czytaj buffy BOSHE motezuma nie ośmieszaj się bo teraz ty się kopiesz tylko różnica ta jest taka że nie podałem parametrów trzeba było powiedzieć że chcesz podał bym ci je w mojej wypowiedzi także było o tym że działają identyko tyle że jeden na sumona drugi na gracza WIESZ CO MONTEZUMA ZACZYNA MI BYĆ CIE SZKODA.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

montezuma

@Archer zapytalem konkretnie, co daje ten skill. Twoja odpowiedz to:

Cytat: Archerto przeciesz oczywiste że to jest potężny buff jak buff bishopa prophecy of fire daje potężne bonusy dla graczy tak ten buff daje potężne bonusy dla sumonów

Wszyscy wiedza ze to jest buff, miales podac co on zwieksza. Oczywisce nie wiedziales, inaczej przeciez bys podal.

Zreszto widze ze ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Powodzenia Archer na tym swoim retialu. Chociaz nikt cie tam nie widzial.
Naia - oficjalny server

Archer

Heh nie zapytałeś o jego parametry napisałem to co chciałeś czyli co daje i napisałem co daje trzeba było inaczej sformułować pytane a nie teraz masz pretensje na retailu nikt mnie nie widzał?? czytaj te nikt to ty ta??? czy może tłum innych ludzi z chęcią bym o tym usłyszał gram na retialu i w klanie raczej mnie znają jesteś śmieszny i znowu wymyślasz że chciałeś parametry  bo myślałeś że ja tępy jestem teraz wymyślasz.

Ps dodam coś jeszcze  "buff jak buff bishopa prophecy of fire daje potężne bonusy dla graczy tak ten buff daje potężne bonusy dla sumonów" prosze tu także wyczytać można że ten buff daje to samo co i tyle samo co bishopa tyle że to dla sumona może teraz zrozumiesz.

Pss. kurde zapomniałem dodać skoro napisałem że daje tyle samo a na forum już widzałem temat z parametrami propheryty of fire wiec każdy mugł zajżeć
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

Chadwao

Skonczcie w wkonuc te klotnie, macie od tego PM i Offtopic...

Saladin i reszta moderatorów jesli mozecie popracujcie troche nad czystoscia na forum bo jak na razie zauwazam ze z wieksozsci tematow robia sie oftopowe wyzywanki.

Archer i montezuma: jeden i drugi ma pojecie o L2, nie kazdy wie wszystko, montezuma ty tez nie wiesz wszystkiego tak jak Archer wiec moze skonczcie sie zachowywac jak dzieci i przestancie sie klócic !!!

Rominek

hmmm A JA TAM TYLKO POWIEM TYLE :) ZE THORIN jest BARDZO DOBRYM POLAKIEM :D i że ZAMIAST GIER by się wziął za NAUKĘ :) bo takie BYKI wali że OCZY BOLĄ ...

eh :)
PLAY:

WATCH:

----

Bled

tk ma 2 czy 3 cubicki?