Temple Knight [TK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:33:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

Nie jestem posrany zeby przy takich cenach robic maja +6 xD Poczekam sobie az ceny spadna, mam caaaaaałą wieczność :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

niunius

Witam was po długiej przerwie To ja coś opowiem o TK.
Postać ta zrobiłem tylko i wyłącznie dla tego bo mojego sps'a ubijało dwóch sztyleciarzy.
Zamieniłem A grady sps'a na top a grade dla tanka i ruszyłem do akcji pierwszy mój cios. Attractive Cubic się odpalił przygwoździł kolesia do gleby. Odziwo stał tak jak głupi ciągle był unieruchomiony rozwalłem dwóch sam nie padając. Wiele fajnych rzeczy jest.
Waliłem też destro z żadnym nie przegrałem z DA też nie. Łucznicy jak muchy padli.

myha

a co oni cp potów nie mieli?
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

niunius

Cytat: myha w Listopad 19, 2008, 12:59:23 PM
a co oni cp potów nie mieli?
Mieli mieli ja też miałem tylko że potkę można używać raz na 5 min to samo się tyczy HP MP potek.
Ja mam jeszcze jeden przydatny skill Touch of Life

Ryltar

CytatMieli mieli ja też miałem tylko że potkę można używać raz na 5 min to samo się tyczy HP MP potek.

Mowisz o elixirach?

TruTherion

Geko

Cytat: niunius w Listopad 19, 2008, 11:06:25 AM
Witam was po długiej przerwie To ja coś opowiem o TK.
Postać ta zrobiłem tylko i wyłącznie dla tego bo mojego sps'a ubijało dwóch sztyleciarzy.
Zamieniłem A grady sps'a na top a grade dla tanka i ruszyłem do akcji pierwszy mój cios. Attractive Cubic się odpalił przygwoździł kolesia do gleby. Odziwo stał tak jak głupi ciągle był unieruchomiony rozwalłem dwóch sam nie padając. Wiele fajnych rzeczy jest.
Waliłem też destro z żadnym nie przegrałem z DA też nie. Łucznicy jak muchy padli.

Gz!! Tylko, że jak dla mnie to dość kosmiczna historia ;D Lubie tk, w pve wychodzi niezłe combo, gdy się używa baby pet'a ^^

Co do pvp byłem bardzo zawiedziony, a kiedy słyszę, że DA dostał baty od TK to momentalnie myślę = da grał noob (tk tak szybko panterki nie ubija xD)
Dwóch daggerów również powinno zniszczyć TK hehe (z racji tego, że nie ma on choćby stuna). Raz gonił mojego tk destro, nie udało mi się wypłynąć z cata <fakt większy lv miał> capnął mnie skillem, nie wątpie iż frenzly zarzucił ;p

Jednak z łucznikami muszę przyznać rację! Radziłem sobie z nimi całkiem dobrze (całkiem, bo najlepiej da, sk nie gralem ;p)
hmm też taka prawda, że sporo zależy od gracza i ogarnięcia przez niego sytuacji.

Ryltar

CytatCo do pvp byłem bardzo zawiedziony, a kiedy słyszę, że DA dostał baty od TK to momentalnie myślę = da grał noob (tk tak szybko panterki nie ubija xD)

Zdziwilbys sie.TK potrafi dowalic sam gralem kazdym tankiem fakt ze mnie TK nigdy nie skopal na HR jak gralem HK(zazwyczaj byl slabo ograny) ale moze dokopac innemu tankowi (life cub drazni) ^^ Nie mowie ze zawsze zrobi owna ale to jest postac ktorej raczej bym nie ignorowal "bo ma maly dmg" tank go nie musi miec wystarczy ze odpowiednio usra i duzo wytrzyma :P

CytatDwóch daggerów również powinno zniszczyć TK hehe

To tez nie zawsze.Jak gralem TH to zgankowal mnie TK wygralem tylko dzieki temu ze jak mialem ~100 hp(jeszcze wtedy cp potow nie mialem ani on) wszedl mi lethal 2 i go zabilem.Z daggerami jest roznie na HK tez 2 daggerow ubilem bez pantery a slam nie wszedl(zeby nie bylo gadania bo wszedl slam :P).Ale jakby wszedl lethal 2 to by bylo pozamiatane.

CytatJednak z łucznikami muszę przyznać rację! Radziłem sobie z nimi całkiem dobrze (całkiem, bo najlepiej da, sk nie gralem ;p)

Gralem kazdym Tankiem i wg.mnie to TK sobie radzi chyba najlepiej.dobry slow,root z cubica,heal z cubica w biegu,duzy def tarcza.Ogolnie TK fajny ale jego wada ze jest u elfow a tak to bym nim gral masowo chociaz jak wlacze sobie disturbed i wylacze dzwiek w grze mozna nim grac ^^

niunius

Ryl racja ale też chyba zapomniałeś o jednym my dostaliśmy 2 fajne cubici one daggera wpył zmiotą mamy też dwa ud co robi jednak swoje ja nie odejmowałem od dex tylko -str +con w zależności na co szedłem czy n pve czy na pvp.
CDN..

pigulec

Nigdy nie grałem TK, lecz zainteresowała mnie ta postać, czy jest coś więcej warty niż tylko branie na tarcze mobków? Prosiłbym o wypowiedzi osób, które grały tą postacią. I nic mi nie mówcie o wyglądzie LE male... Bo i tak wziąłbym female. ;-)

Asta Entreri

dye -STR i duuużo samozaparcia na expienie tankiem ;)
potem jest już z górki
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

pigulec

A jak ma się na PvP w porównaniu do innych tanków?

PeBe

Cytat: pigulec w Listopad 25, 2008, 08:04:05 PM
A jak ma się na PvP w porównaniu do innych tanków?

Słabo.

(patrząc na 1v1 / mass) na oly jest niezły, ale i tak np. pal lepszy imo.

Marc1n

Twoje IMO moze tak, ale w rzeczywistosci nie
TOL+Smart Cubic = GF, nawet z summonerami jest w stanie wygrac, bo Paraliz Cubic Ci zdjemie w sekunde i po ptokach(w wypadku WL np)
HATE ME MOAR!

Ryltar

Smark Cubic...cos tak prostego a drazniacego :P Attract(czy jak on tam) tez drazni bo tym rootem sypie(no a storm nie potrzebny bo chyba smart TK wali tego dota co aqua).

Shen

Cytat: Asta Entreri w Listopad 25, 2008, 07:58:14 PM
dye -STR i duuużo samozaparcia na expienie tankiem ;)
potem jest już z górki
wystarczy sobie wytrenowac great wolfa i nie jest zle

Ryltar

Pewnie trudniej tego wilka wytrenowac :P Chociaz jak ma sie znajomego buffera/summonera to mozna od niego wziac.

niunius

Smart cubic nie dość że przywali to jeszcze walnie lepszego debufa który niszczy cp i Hp bardzo szybko do tego ten cubic unieruchomienie i już walimy summonerka jak chcemy a nie mówiąc już o daggerku oraz nukerach jeśli nauczymy się grać

/Fro

Dev

Dagger to cie wyrucha w zad o czm przekonalem sie ostatnio walczac z 150 fire Windriderem (chyba z fusion), dostalem bluff, crit wound, backstab i lethal i tyle stalem, mialem oba shield fortress i guard stance. Bez IC lepiej od daggerow uciekac w podskokach...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Cytat: Dev w Listopad 27, 2008, 12:33:32 PM
Dagger to cie wyrucha w zad o czm przekonalem sie ostatnio walczac z 150 fire Windriderem (chyba z fusion), dostalem bluff, crit wound, backstab i lethal i tyle stalem, mialem oba shield fortress i guard stance. Bez IC lepiej od daggerow uciekac w podskokach...

LOL! Tank>Dagger>Warrior>Tank... oh *snap* to gra NCSoftu...

CytatSmart cubic nie dość że przywali to jeszcze walnie leprzego debufa który niszczy cp i Hp bardzo szybko do tego ten cubic unieruchomienie i już walimy summonerka jak chcemy a nie mówiąc już o daggerku oraz nukerach jeśli nauczymy się grać

Smart a Attract cubic to 2 inne cuby.Smart sciaga smieci + DoT u TK(bynajmniej tak czytalem) a Attract wali wku****jacego roota...

niunius

CytatSmart a Attract cubic to 2 inne cuby.Smart sciaga smieci + DoT u TK(bynajmniej tak czytalem) a Attract wali wku****jacego roota...
wiem wiem tylko coś mi się powaliło ale prawda jest taka że dagger powinien leżeć i kwiczeć ja z żadnym daggerem nie przegrałem

Ryltar

Dagger moze wyjsc z roota ^^ Zreszta ma Shadowstep a nie wiem czy dziala tak jak w WoW bo jak tak to z roota tez ShS moze wyjsc.

niunius

Ryll ja to wiem ale my tk mamy przewagę nad daggerkami  wystarczy mieć poukładane w głowie i wiedzieć kiedy jakich skilli używać ja np Touch of Life zostawiam na koniec kiedy żytko zaczyna mi migać zresztą na serwerku z właściwie działającymi skillami life cubić jeśli życie zacznie migać leczy jak szalony a to już wiele

Odpalasz Tola jak jestes na 1 backstaba? Fajnie....

Ryltar

CytatRyll ja to wiem ale my tk mamy przewagę nad daggerkami  wystarczy mieć poukładane w głowie i wiedzieć kiedy jakich skilli używać ja np Touch of Life zostawiam na koniec kiedy żytko zaczyna mi migać zresztą na serwerku z właściwie działającymi skillami life cubić jeśli życie zacznie migać leczy jak szalony a to już wiele

W moim podpisie masz jak skonczyl ostatnio TK walczac z moim TH.

niunius

CytatW moim podpisie masz jak skonczyl ostatnio TK walczac z moim TH
I za to uwielbia TH jak przywali to konkretnie. Hehe