Temple Knight [TK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:33:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

no i tego wlasnie brakowalo na forum ;)

Shaman

taaa... kiepskiego klona Leppera ci brakowalo.... ehhh

no chcieliscie to macie... oto ja cesarz Shaman I daje wam Thorina ze wszystkimi tego konsekwencjami :D

Ryltar

Cytat-Co ty tam wiesz kubik to coś więcej niż możesz sobie wyobrazić co nie zmienia faktu że bluźnią jednak nie masz prawa nikogo wyganiać ja ci nie daje takiego prawa!!

Latajaca kulka ktora nie umie leczyc wow pr0 imho.

Cytat-I -_-' jestem Thorin mogę robić co chce to że jesteśmy my nie znaczy że nie ma mnie!!

A ja Ryltar i robic co chcesz to mozesz u siebie w gaciach.

CytatKubik to integralna część życia która jest jak dziecko o które trzeba dbać rozmawiać troszczyć się czasem też przytulić wtedy 200% gwaranci że kubik nie pozwoli ci zginąć zawsze cię ocali!!

Chyba jak dziecko z autyzmem.

Cytat-Nie ma -_-'a we wsi Thorin to Thorin i robi, myśli i pisze co chce a ty se możesz.

Nie to ty sobie mozesz Ryltar>Thorin bo skoro Echoes>Thorin a Ryltar>Echoes to samo z siebie mowi co i jak ^^

Cytatno chcieliscie to macie... oto ja cesarz Shaman I daje wam Thorina ze wszystkimi tego konsekwencjami

Za jakie grzechy Cezarze twoj Centurion to musi znosic.

Cytatpo salu jestem naistarszy

JASNE Pavel i ja bylismy przed toba a ja pamietam takich ludzi z tego forum o ktorych ty nie slyszales.

Cytat-Jestesmy pamietaj do kuźwy nedzy baranie ty i tera my przejmujemy kontrole nad wszystkim co zwiozane z TK

1 dzial...ufff potega mowisz ze zakladasz TK fan boy club? No to jest was az 2...

Cytat-Jestem ja i nawruce do tego co wcześniej o bss i bsps do kubików to ja byłem 1 który prawiłta teorie JA BYLEM PIERWSZY zeby se ktos tego nie przypisał i cuż na niekturych serwach za czasów c1 c2 i c3 działało zwiekszanie Razz tym sposobem mocy ale niestety Sad tera jestem dziadek stanolem na c3

Jak to bylo C1/2/3 to N/C chyba java.

Shaman

Cytat: Ryltar w Listopad 04, 2007, 12:43:37 PM
CytatKubik to integralna część życia która jest jak dziecko o które trzeba dbać rozmawiać troszczyć się czasem też przytulić wtedy 200% gwaranci że kubik nie pozwoli ci zginąć zawsze cię ocali!!

true true :) ten cubic jest tak lewy ze jakby usuneli go z gry to nikt nie zauważyłby różnicy....

Cytatno chcieliscie to macie... oto ja cesarz Shaman I daje wam Thorina ze wszystkimi tego konsekwencjami

Za jakie grzechy Cezarze twoj Centurion to musi znosic.

Nic sie nie martw centurionie... gawiedź się troche zabawi a Thorin po 5 ostrzezeniach zostanie rzucony lwom :P

Cytatpo salu jestem naistarszy

JASNE Pavel i ja bylismy przed toba a ja pamietam takich ludzi z tego forum o ktorych ty nie slyszales.

ehh... szczególnie ze Pavel, Ryl i ja zaczynaliśmy kiedy to forum bylo puste a Dkarn jeszcze na noobwars SH katował....
jest jeszcze paru starych wyjadaczy ;)
ale takiemu megalomanowi nie wytlumaczysz.... lol

sliP

Dziwne rzeczy opowiadacie.Mam TK na 76 lvl z dye +5 dex i bronią haste i jakoś nie narzekam na Life Cubica, wręcz przeciwnie leczy jak głupi(w pozytywnym sensie :D ).....

Thorin

-Jak nam tego brakowało ah te klutnie z rytalem zawsze i wszedzie
-To ja sie kłuciłem nie ty i ja mam prawo głosu(jeb luta w faciate) to po kolei
1 sam jestes kulka pewnie zarośnienta jedyne do czego moge sie przyczepić to że w c4 czy c5 zamienili czestotliwości tera heal ma low chance a strike kubik ma hig bezsens wcześniej bylo na odwrut a ta kulka jest boska a ty to mozesz sie schowadz w czarna dziure tak ta posierodku twego mudzina co ma rozdarte porty z tylu ze mu zada widac
2 ohoho jeden nie wierzocy beszczelny heretyk sie znalaz spalić go na stosie!! w gacie to tobie moge narobić jak mi sie zechce ale i to wielka laske ci bym wyswiadczyl
3 szybka terapia pod okiem samobujczego geja dohida i wyleczymy go z autentyzmu
4 dobra dobra ze tam cos kiedys gdzies po pijaku to wiesz nie liczy sie w ogóle ty nie pamietasz to bylo Thorin>ryltar+Echoes i byl zonk t obyla burzliwa noc nie pamietasz a to peszek
5 ta to ja musze byc brutus a ty zaden centurion ryl tylko cycuz zwisus albo -_-'us wielgus wybierz se
6 fakt muj blond ty jeszcze ale chodzilo mi o ludzi na forum któr jeszcze sa muj blond to dla sprostowania klasyfikuje sie w czołuwce :P
7 ja juz od dawna za TK jestem a ten drugi to go sie nieliczy muj przydupas jestem pewny ze nawet teraz mimo ze caly czas wzmiacniali sk bo dostawal w palnik od tk bym cie zjechal przejechal rozjechal rozwalkowal i co jeszcze nie zrobil
8 ta ale kiedys tez nie byles taki mondry :p ze od razu od c1 widzales co i jak fakt wiadomo ze kiedys to byla lameriada i to co byo na prywatnych to zwykla imitacia ale wiesz to teraz rużnica znaczoca
9 shaman moze sobie dawac ja go zem zaszantazowal dostalme orgilany tytul i range oraz odzysklaem pelnie praw odzyskam tez nieldugo super moda
-Ty debilu ty miales niemuwic to puzniej dopiero a za ta lute oberwiesz zobaczysz jak zwykle zes napisal marnie ja bym to lepiej zrobil ale jak jest to jest a tera chodz no tu...

-brawa dla tego pana jednak sa ludzie co wiedza co muwia
-a jak piwa temu panu zara beda nas miliony
-shaman dziadu zadne usuneli zalobe narodowa by zrobili :P
-Siedz ty pisales tera popisze ja nas lwom zasprytni jestesmy zara ten ustruj komunistyczny obalimy ;P tera kolejna sprawa (bah)
-Ja pisze bo ty nie byles za czasuw c1 muwisz wyjadacze ja muwilem na tym forum :p omg w grze fakt dkarn byl przedemna ryl zapewne tez pavel jak naibardzije shaman tez pewnie gral wczesniej ale ja muiwe na forum z tych co zostali to co pavel nadal sie udziela czy tez dkarn?? JA MUWIE O TYCH NA FORUM a na forum bylem przed shamanem ale po rylu :P moze tera zrozumieta :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Frohike

Cytat: Shaman w Listopad 04, 2007, 12:53:53 PM

true true :) ten cubic jest tak lewy ze jakby usuneli go z gry to nikt nie zauważyłby różnicy....
Tak samo jak i całego TK...

Shaman

Cytat: Thorin w Listopad 04, 2007, 01:03:52 PM
5 ta to ja musze byc brutus a ty zaden centurion ryl tylko cycuz zwisus albo -_-'us wielgus wybierz se

pkt ostrzezenia tutaj juz wylapujesz.... poczekam tylko na moda bo nie chce mi sie babrac samemu....

6 fakt muj blond ty jeszcze ale chodzilo mi o ludzi na forum któr jeszcze sa muj blond to dla sprostowania klasyfikuje sie w czołuwce :P

tak juz lepiej

9 shaman moze sobie dawac ja go zem zaszantazowal dostalme orgilany tytul i range oraz odzysklaem pelnie praw odzyskam tez nieldugo super moda
ehh no i bądz tu dobry dla dzieci.... a o SM to zapomnij.... chyba ze zmienisz płeć i sie z kims na mózgi zamienisz :P

-shaman dziadu zadne usuneli zalobe narodowa by zrobili :P

nie żałobe tylko świeto.... i to raczej międzynarodowe....

-Ja pisze bo ty nie byles za czasuw c1 muwisz wyjadacze ja muwilem na tym forum :p omg w grze fakt dkarn byl przedemna ryl zapewne tez pavel jak naibardzije shaman tez pewnie gral wczesniej ale ja muiwe na forum z tych co zostali to co pavel nadal sie udziela czy tez dkarn?? JA MUWIE O TYCH NA FORUM a na forum bylem przed shamanem ale po rylu :P moze tera zrozumieta :P

Jak widze masz konto założone 02 lutego.... moj szaman byl chyba pod koniec stycznia... potem zamienilem sobie na shaman bo ladniej wyglada ... a Pavel nadal sie udziela... Ryl jak widzisz tez... moi kuzyn ktory sie ze mna rejestrowal maderin tez tu wpada raz na jakis czas.... ale ogolnie tylko ty jestes na tyle retard ze do ciebie to nie dociera.... wymysliles cos sobie i juz cie nic nie obchodzi...

A to jest temat o TK wiec koniec offtopa bo poleca warny....

Co do cubicow TK to naprawde nie daje rady nic zrobic ten life.... kumpel ciagle narzeka ze stoi dlugo bo przeciez TK od tego jest.... ale na cubica nie liczy w ogole... nawet nie odpala skubanca bo nie ma sensu....

Ryltar

Cytat1 sam jestes kulka pewnie zarośnienta jedyne do czego moge sie przyczepić to że w c4 czy c5 zamienili czestotliwości tera heal ma low chance a strike kubik ma hig bezsens wcześniej bylo na odwrut a ta kulka jest boska a ty to mozesz sie schowadz w czarna dziure tak ta posierodku twego mudzina co ma rozdarte porty z tylu ze mu zada widac

2 czesci nie skumalem ale co do 1 to zalezy ile masz HP.

Cytat2 ohoho jeden nie wierzocy beszczelny heretyk sie znalaz spalić go na stosie!! w gacie to tobie moge narobić jak mi sie zechce ale i to wielka laske ci bym wyswiadczyl

Bym musial zdjac armor i isc AFK

Cytat4 dobra dobra ze tam cos kiedys gdzies po pijaku to wiesz nie liczy sie w ogóle ty nie pamietasz to bylo Thorin>ryltar+Echoes i byl zonk t obyla burzliwa noc nie pamietasz a to peszek

Ja i Echoes bysmy ciebie zjedli na sniadanie potem wysrali i znowu okopali.

Cytat7 ja juz od dawna za TK jestem a ten drugi to go sie nieliczy muj przydupas jestem pewny ze nawet teraz mimo ze caly czas wzmiacniali sk bo dostawal w palnik od tk bym cie zjechal przejechal rozjechal rozwalkowal i co jeszcze nie zrobil

Boostowali kazdego tanka -_-

Cytat8 ta ale kiedys tez nie byles taki mondry :p ze od razu od c1 widzales co i jak fakt wiadomo ze kiedys to byla lameriada i to co byo na prywatnych to zwykla imitacia ale wiesz to teraz rużnica znaczoca

Zazwyczaj kiedy gram w gre to czytam instrukcje obslugi zeby potem nie stac jak debil :P

CytatJa pisze bo ty nie byles za czasuw c1 muwisz wyjadacze ja muwilem na tym forum :p omg w grze fakt dkarn byl przedemna ryl zapewne tez pavel jak naibardzije shaman tez pewnie gral wczesniej ale ja muiwe na forum z tych co zostali to co pavel nadal sie udziela czy tez dkarn?? JA MUWIE O TYCH NA FORUM a na forum bylem przed shamanem ale po rylu Razz moze tera zrozumieta

Nie no co ty bylem od IL na tym forum.Shaman pojawil sie dosc pozno a polowy ludzi ze starej gwardi zostalo malo(ile osob pamieta poczek tego forum? jak te forum na poczatku wygladalo bo ja pamietam z tych starych to zostal pavel i sal).Pavel sie udziela to raz,dwa shaman nie mogl byc przedemna bo jeszcze pamietam jak te forum mialo masakryczna ilosc uzytkownikow o numerze 13.

Life Cubic=Autyzm
Storm=fajny jak ktos nie ma bizu.
Charm Cubic(wiem nazywa sie inaczej ale ja tak chce go nazywac i tyle o)=nie mam zastrzezen.

TK fajna postac tylko ma 1 dyskwalifikujaca wade,jest elfem.

Thorin

-Ryl to po kolei :P
-no gdzie znowu sie wpindalasz przedemnie paszoł won!! ($%%^$%@!&^*#2)
1to czego nie skumales bylo o czarnym zadku sk i jego rozcieciu przy zadku w prawie kazdej zbroi fakt im mniej hp tym wieksze szanse ale kiedys bylo odwrotnie to storma trza bylo prosic by laskawie odpalil a heal to lecial jeden za drugim :P  potem to zmienili a to peszek
2 zdioć armor jak byś zdioł to już byś nie chciał załozyć ale twuj wybur a te afk to wiesz ja ci moge instant palka w lep afk zrobic na to samo wyjdzie tyle ze jak sie obudzisz bedziesz mial full hp i many :p
3 zjesc to ty se mozesz cegle albo czupa czupsa possac ty i echo okopali mnie chłopaki nie wochajcie tyle tego kleju w szytwcie naprawde szkodzi zdrowiu ja wiem ze to tanie ale dla waszego dobra
4 eee bostowali i tak sk dostal wicej :P a w ogóle cale sprawe w sodzie wygrala palka co złozyla wniosek o dyskryminacie palkuw
5 nie uwierze póki nie zobacze ze ty czytac umisz :P
6 wiesz ja wiem ze shaman byl po tobie po mnie tez on sam tego faktu nie ukrywa :P ale jak ja przyszlem to niebylo wiecej jak 40 czy 50 osub wiec wiesz muwilem tylko z tych co sie ostali do tej pory na forum i porpawilem ze jestem w czoluwce an-cient-oneuw :P

stary co ty z tym autentyzmem z doswiadczenia na sobie czy jak daj se spokuj z tym autentyzmem
storm zostalstworzony specialnie do ubijania uciekajocych noobuw o 20 lvl nizej nisz ty :P albo do egzekuci jak kto woli tak czy siak nawet storm moze zrobic magic critica :P i zaboli
charm cubic w sumie tez mi sie ta nazwa podoba lepiej brzmi podoba mi sie jego motyw zaoszczedzenia na hate i arrescie :P no i wyglod tez elegancki a te kolory :P

co ze elfem ja robie mu szare wlosy i biore ta fryzure z wiszocym zakreconym wlosem na 1 ucho identyko se w realu ogonek zrobilem ^^ wyglodam bosko a tk w compozicie wygloda poprostu bajecznie
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Ryltar

Cytatstary co ty z tym autentyzmem z doswiadczenia

Wiesz,jest granica a ty ja zaczynasz przekraczac.

Cytatalbo do egzekuci jak kto woli tak czy siak nawet storm moze zrobic magic critica

Nie zrobi bo cubici nie moga robic magic criticow.

Cytatzdioć armor jak byś zdioł to już byś nie chciał załozyć ale twuj wybur a te afk to wiesz ja ci moge instant palka w lep afk zrobic na to samo wyjdzie tyle ze jak sie obudzisz bedziesz mial full hp i many :p

Armor zdejme po to zebys mi zadal wiecej niz 40 dmg.

Cytat4 eee bostowali i tak sk dostal wicej Razz a w ogóle cale sprawe w sodzie wygrala palka co złozyla wniosek o dyskryminacie palkuw

Co on dostal wiecej?

Judgment=Tribunal i TK tez go dostal.
Arrest maja obydwaj.

A palek dostal duzo boostow ostanio a Elfy nie dostaly nic na 79.

Shaman

Cytat: Ryltar w Listopad 04, 2007, 01:50:13 PM
Nie no co ty bylem od IL na tym forum.Shaman pojawil sie dosc pozno a polowy ludzi ze starej gwardi zostalo malo(ile osob pamieta poczek tego forum? jak te forum na poczatku wygladalo bo ja pamietam z tych starych to zostal pavel i sal).Pavel sie udziela to raz,dwa shaman nie mogl byc przedemna bo jeszcze pamietam jak te forum mialo masakryczna ilosc uzytkownikow o numerze 13.

ja pojawilem sie po tobie na bank bo pamietam jak mi w jakims moim noobowym pytaniu probowales wbic troche wiedzy do łba :D ale ogolnie to na urodziny w 2005 roku dostalem na kompa nowego i zaczalem grac... kupilem kompa dnia 28.01.2005 bo mam FV :P a na tym forum bylem dzien po tym jak go kupilem bo Lineage byl pierwsza rzecza jaka zainstalowalem... najpierw bylem jako szaman.... a potem zmienilem na shaman...

Cytat: Thorin w Listopad 04, 2007, 02:21:48 PM
6 wiesz ja wiem ze shaman byl po tobie po mnie tez on sam tego faktu nie ukrywa :P ale jak ja przyszlem to niebylo wiecej jak 40 czy 50 osub wiec wiesz muwilem tylko z tych co sie ostali do tej pory na forum i porpawilem ze jestem w czoluwce an-cient-oneuw :P

czego nie ukrywam? ze konto shamana mam zalozone pozniej? no mam... a ze zes sobie cos ubzdural i teraz na sile probujesz to udowadniac jakimis racjami z kosmosu to juz twoja bajka i twoje grabki....

a z ludzi co na forum byli bardzo wczesnie to chociazby:
Darnth
Cernd
bootcher
Rada, Reda czy jak mu bylo.....

watpie by Thorin pamietal te osoby bo z takim zatwardzeniem w mozgu to chyba nie mozliwe.... ;)

a ja biegam na codzien w party z TK.... przydatny jest i nie da sie ukryc... dobrze sie nim kumplowi gra ale ten life cubic jest teraz zalosny i taka jest prawda....

shit.... teraz ja tez robie offtopa.... SILENCE... I`ll kill you .... allah damn it!!!!!!!!!

Thorin

-Wiemy ze jest granica
-wiem wiem ale jej jeszcze nie przekroczyłem
-nie przekroczylismy wiemy gdzie jest bez obaw
1 jestes pewny ze nie moze zasadzic kryta bo ja bym taki pewny nie byl masz jakis dowud?? ze niemoga zasadzic?? jak moze juz sie zorientowales kubiki to dziwne wrecz tajemnicze stworzonka
2 hahah te 40dmg to i tak zaduzo laske bym ci zrobil zadajoc ci az 40dmg
3 palku to pisale mze dostal wygral sprawe w sodzie to fakt ale chodzby shield bash jest 500x lepszy nisz shield slam co go ma tk zreszta wiesz przez te wszystkie kroniki widze jak degeneruja tk ukradli mu juz wszystko i kubiki dla sumoneruw i auto guarda i pare innych zeczy i porozdawali chodzby sk dostal auto guarda(dla sprostowania jak ty muwisz charm cubic to ja muwie auto guard na guard stance) a wczesniej to tylko tk mial tak samo na 3 klasie tez sk oczywiscie dostal lepiej

Ps. do pana shamana :P drogi panie adminie z przyjemnoscia informujemy ze w konkursie ridgers digers wygral pan odpowiedz na panskiego posta oto i ona
dobra nie bede sie juz o tego szamana wyklucal moze i byles nie pamitam bo szybko go zmieniles tu sie bil nie bede poza tym fakt jestesmy uparcie ale fachowo informujemy pana ze o te grabki nie zamierzamy sie bic :P jak nie pamietam darntha nigdy nie lubilem on mnie tez carnd ten wiecznie z wilkiem z wolf rayna w awatarze tego lubilem :P byl za mna nie pamietam?? Redy bym nie pamietam?? butchera naimniej kojaze :P wiec nie muw mi ze ja mam rozwolnienie muzgu czy cus pamietamy ich bardzo dobrze :P bo ja tez bylem pionierem :P

Ryltar

Cytat1 jestes pewny ze nie moze zasadzic kryta bo ja bym taki pewny nie byl masz jakis dowud?? ze niemoga zasadzic?? jak moze juz sie zorientowales kubiki to dziwne wrecz tajemnicze stworzonka

Gralem kazdym Tankiem a predzej Warlockiem.Magic Crit bym zauwazym ale to by bylo OP troche bo nie mozesz tego zabic.Zreszta cuby nie maja z tego co wiem Statystyk(STR,Wit,con,men itp.) tylko z gory okreslony power skilla i m.atk.

Cytat2 hahah te 40dmg to i tak zaduzo laske bym ci zrobil zadajoc ci az 40dmg

Z twoim zamilowaniem do tank buildu to moze przesadzilem,to jest krytyk na DW,DoF,CoV i boss jewlery :P

Cytat3 palku to pisale mze dostal wygral sprawe w sodzie to fakt ale chodzby shield bash jest 500x lepszy nisz shield slam

Ta tu akurat sie zgodze ze bash>slam ale slam+shield stun>bash ^^

Cytatauto guarda i pare innych zeczy i porozdawali chodzby sk

Pomysl troche logiczne od strony klimatu na ta sytuacje.Jezeli DE nalezeli kiedys do LE to logiczne ze beda mieli tez podobny sposob wyszkolenia rycerzy czyli wychodzi ze sk i tk mieli to.Moge powiedziec ze TK ukradl SK Aegis.

Cytata wczesniej to tylko tk mial tak samo na 3 klasie tez sk oczywiscie dostal lepiej

Roznica 1 skilla.W C4 ToD>ToL w C5(czyli jak Cancel zabiera max 5 buffow) ToL>ToD.

Co do twojego PS.To ja sie pytam ile ludzi pamieta jak te forum wygladalo na poczatku skoro ja bylem po Shamanie :P

rawr 30 stron pozniej...

Shaman

Cytat: Ryltar w Listopad 04, 2007, 03:11:26 PM

Co do twojego PS.To ja sie pytam ile ludzi pamieta jak te forum wygladalo na poczatku skoro ja bylem po Shamanie :P

a kto powiedzial ze byles po mnie?  :o a pamietacie Elvisa? kiedy on przyszedl? bo go pamietam ale nie wiem czy nalezal do scislej czolowki czy nie....

EDIT: a Sal jest zarejestrowany 11stycznia  wiec az tak dlugo to forum nie dzialalo wczesniej :D no chyba ze bylo pod innym adresem i mialo inna baze :D

Ryltar

Forum sie chyba 2 razy przenosilo lub 3 nie pamietam dokladnie :P

Cytata kto powiedzial ze byles po mnie?

Twoja bestia spuszczona ze smyczy :P

Thorin

-wykopalem tego jelenia :P na browar polazł tera ja pisze
1 ale rylku dowodu nie masz muwisz z gury ustalone no wlaśnie to nadal nie wyklucza magic cryta maja ustalona stala szanse :P póki nie dasz mi żelaznych dowoduw bodz ostatecznie nie obalisz tej teori bede sie jej trzymal :P bo wiesz lata ry tk wydaje mi sie ze czasem zdazalo mi sie widziec bum od kuba porzodnieszy jednak to nqdal kwestia tabu :P póki ktos tego nie sprawdzi
2 ja wiem ze ty też bys chciał dostac buma za tyle chodzil bys caly tydzien i golosil ze wpasnialy thorin zapindoll mi az za 40dmg!! aleluja
3 ale to muwimy o palce :P a tego nawet nie wliczam bo to dziadostwo po hamsku sie wpechalo miedzy dwuch nailepszych
4 aegi to dostali obaj ale tk jako jedyny ma stalego reszta musi se go wlaczac chyba ze sk tez ma stalego tego pewny nie jestem ale palek i da musza wlaczac jak dostali obaj na raz to nie mozesz powidziec ze tk buchnol cos co dostlai w tym samym czasie :P
5 rylku ja nigdy nie godolom ze shomon byl pierwszy z 1 muwilem ze moze byl przedemna :P

ps. szanowny panie adminie informuje ze uzond skarbowy dobral sie do pana finansuw i panskiej firmy o to ogloszenie wyroku :P
ja elvisa pamietam sporo kiedys jojkuw wrzucal byl tez modem potem w niespotykany sposub zniknol po ilus miechach pojawil sie raz czy 2 razy usunol konto i juz wicej go nie widzeli czy nalezal do czoluwki owszem byl jednym z 1 moduw :P tak niewielu
a sal to wymientka on sie nie liczy nul ziro

Shaman

Cytat: Ryltar w Listopad 04, 2007, 03:33:46 PM

Twoja bestia spuszczona ze smyczy :P

to ubij gadzine :D i na szaszlyki dla stridera ją :P

a jak juz robimy offtopa na tym dziale to powiedzcie mi czy jest roznica w shield def u tk i pala...

Ryltar

Cytat1 ale rylku dowodu nie masz muwisz z gury ustalone no wlaśnie to nadal nie wyklucza magic cryta maja ustalona stala szanse Razz póki nie dasz mi żelaznych dowoduw bodz ostatecznie nie obalisz tej teori bede sie jej trzymal Razz bo wiesz lata ry tk wydaje mi sie ze czasem zdazalo mi sie widziec bum od kuba porzodnieszy jednak to nqdal kwestia tabu Razz póki ktos tego nie sprawdzi

Magic Crit zalezy od Wit.Jak masz 0 wit to ile masz % na mag crit?

Cytat4 aegi to dostali obaj ale tk

i SK

Cytattk jako jedyny ma stalego reszta musi se go wlaczac

i SK

Cytatchyba ze sk tez ma stalego

Brawo,szybko sie uczysz.

Cytatale palek i da musza wlaczac

DA nie ma toggle Aegis.

Ten toggle Aegis jest nie powiem skad bo obina p.def tarczy ale lepsze to niz kompletny brak Aegis ^^

Thorin

shamanku teoretycznie nie ma :P skile maja takie same na power blocka i szanse na niego ale ruzni ich to ze tk ma niepisane naiweicej szans na perfect blocka czyli 1dmg ci robi ^^ a tak to w shield defie ja i pewnie ryltek sie zgodzi nie ma ruznic chyba ze by brac pod uwage debuffy sk to wtedy slabiej udezy w tarcze co spowoduje mnieszy dmg i wyjdzie ze sk ma lepszy def tarcza :P to tak na chlopski rozum
1 rylek ale kto powiedzal ze on nie ma ustalonego np 2% szansd na magic rita odgurnie mogli tak zrobic to nadal nie podwarza ze nie ma wit bo moze miec ustalone kryta a myslisz ze moby maja wit czy inne statystyki??? a potrafia zasadzic mocniej :P tez nie maja statystyk tylko sucho ustalone staty
2 wiesz co nie ladnie dzielic moja wypowiedz na 2 :P czy 3 to jest jedno i to samo :P
3 no moze tu nie bede sie klucil :P chociasz na jednym serwie co mnie rozmieszylo wlaczam se aegis a to mi daje 250 p defa dodatkowo :P fun

Jarllax

Cytat1 rylek ale kto powiedzal ze on nie ma ustalonego np 2% szansd na magic rita odgurnie mogli tak zrobic to nadal nie podwarza ze nie ma wit bo moze miec ustalone kryta a myslisz ze moby maja wit czy inne statystyki??? a potrafia zasadzic mocniej  tez nie maja statystyk tylko sucho ustalone staty

Moby mają satystyki, dlatego mogą mieć criticala, z tego co się orientuję cubiki mają szansę na critcala, ale nie mam żadych na to dowodów.

Thorin

no wlasnie klejny któr doloczyl do mistycznego tabu rozmuw o magic criticu ja jestem przekonany ze maja ryl ze nie to trza bedzie chyba jakies zdobyc dowody :P

Shaman

jezeli cubiki maja to jakiegos minimalnego bo grajac sk nie zauwazylem zadnego crt

DIO

co do life cubica malo kto chyba odgadl co powoduje jego aktywacje ale fakt glupi to on jest :D

tak zgodze sie leczy jak glupi ...... jak ejstes w party nukerow na cdl to wtedy wariat sie z niego robi.

a takie sa moje obserwacje kiedy on sie aktywuje:

1. wrazliwy jest na body to mind ..... w party z nukami ktorzy laduja btm potrafi czasem leczyc prawie bez przerw(i np doswiadczalnie w takim party OL wlaczyl AP zeby mu hp zjadlo i ciagle trzymal je na minimalnym poziomie to go life nie ruszyl ani razu a uzywajacych btm leczyl co chwila)
2. wrazliwy jest na regularny ale niezbyt duzy dmg ..... np TK biegajacy ze stadem mobow na varce za plecami prawie nie traci HP (sprawdzone doswiadczalnie) bo co chwila life sie aktywowal, podobnie w walce TK vs tank potrafi dosc czesto sie wlaczyc, w walce np z nukerami aktywuje sie raz na ......10 walk
3. co do tego nie dam gwarancji ale odnosze wrazenie ze heale wszelkiego rodzaju takze go "pobudzaja" fakt TK nie ma za bardzo czym pospamowac ale spamujac BH jako ES na sobie zauwazylem ze czesciej sie wlacza life niz jak leczenia nie uzywam
4. to jest na 99% pewne, life cubic duzo czesciej leczy czlonkow party niz wlasciciela :D

inne cubici aktywuje bicie/nukowanie przeciwnika(hate i inne takie, wszelkie skile ogolnie) jak ktos dojdzie co tak naprawde aktywuje life to bardzo chetnie poslucham

Nico

Cytatjak ktos dojdzie co tak naprawde aktywuje life to bardzo chetnie poslucham
ilosc HP :P Im mniej tym czesciej sie aktywuje (prawie nigdy)

Cytat3. co do tego nie dam gwarancji ale odnosze wrazenie ze heale wszelkiego rodzaju takze go "pobudzaja" fakt TK nie ma za bardzo czym pospamowac ale spamujac BH jako ES na sobie zauwazylem ze czesciej sie wlacza life niz jak leczenia nie uzywam
taa... nawet racja bo jak spadne z wysokosci i chce sie uleczyc Elemental Healem to sie dziad czesto uaktywnia ;o

Cytat2. wrazliwy jest na regularny ale niezbyt duzy dmg ..... np TK biegajacy ze stadem mobow na varce za plecami prawie nie traci HP (sprawdzone doswiadczalnie) bo co chwila life sie aktywowal, podobnie w walce TK vs tank potrafi dosc czesto sie wlaczyc, w walce np z nukerami aktywuje sie raz na ......10 walk

bo z nukerami walka trwa 30 sec, a z tankami 30 minut i jeszcze sie nie skonczy to wtedy ten life sie ruszy czasami xD
Cytat: TekillaMiałem hero PP'szem koło 20 razy.Wiec nie mow mi ze nie umiem nim grać.
Skille:
Sleep - Zasypia przeciwnika 
Kiss of Eva - Dodaje pojemność w plecaku
Death Whisper - Zwiększa szansę krytyka
Concetration - Odporność na Cancel'a
Blessed Shield - Odporność na strzały
Elemental Protection - Odporność na atak Ogniem,Wodą,Powietrzem
Holy Resistance - Odpornośc na sekretny atak
Unholy Resistance - Odporność na ciemny atak