Poradnik Spectral Dancer

Zaczęty przez RazielIII, Maj 24, 2010, 06:21:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RazielIII

Cytat: Frooze w Grudzień 14, 2011, 02:33:00 PM
Hey, spodobał mi się ten poradnik ale mam pytanie, czy jest on wciąż w pełni aktualny ? Chciałbym się nim kierować. (Oficial Lineage 2 GoD)
Aktualny tylko do kroniki Freya
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Finrandil

Poradnik jest THE BEST jednak....... :D
Juz pare lat gram i to na roznych serwerach (offical tez) i stwierdzam ze dla mnie Vorpal set w porownaniu z Vesper set jest lepszy.Statystykami nie rzuce ale dluzej trzyma mnie przy zyciu a to wazne zwlaszcza w momencie gdy rzucam dance dla party a w kolo masa wrogow(np. siege).Jak wspomnialem nigdy nie przywiazuje uwagi do statystyk ale porownywalem oba sety na +8 max element i......sprzedalem Vespera. Oczywiscie nie sugeruje innym graczom by tak zrobili bo przecierz nie o to chodz.Gra ma cieszyc ikazdy gra w tym co jemu pasuje.Sugeruje tez Periel dual . To duzy skok w stosunku do Vesper dual. Do nich 300 wind i augmentacja passiv Focus.Bizu jak kto woli.teraz mam epiki ale bazowalem na vespera. Wracajac do poradnika....kolego....zrobiles cos czego nigdy nie czytalem. Chyle glowe

kraha

Co na temat solo game'u na low Interlude? Mianowicie, jak się gra, czy jest ciężko o sprzęt, exp itp. itd.

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

bula

NightBird

a na co enchantowac poszczegolne skille ?
jakie attri wbijac  w duale, w armor ?

// dotyczy high five !
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

bula