Shilien Elder - prezentacja postaci

Zaczęty przez Jaki Ganh, Grudzień 05, 2007, 09:00:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Redbox

Cytat: MastJedi w Wrzesień 02, 2011, 07:23:56 PM
I nie było różowo. max lvl, top sprzęt (OE pole,  +Attri, ale bez SA, armor +6), sd na boxie i mogłem brać na klatę 1 pokój. I to nie cały, jak nie chciałem podnosić sobie ciśnienia i wyzwalać adrenaliny.
Pozdrawiam

suba wl 76 bez3 rd, BOXY, bd74, wc 85. Bez nikogo sam na ru offie 2-3 salki w pofywach, dolny fog gorny, necro spot. Set tallum/dyna bez atri. POle s 150 hole bez atri. Kilka wywrotek i dosc szybko sie czlowiek uczy jak grac.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

MastJedi

moim WLem i Destro też "soluję"/"solowałem" (z full supportem) FoG - box cov, sd/sws, bishop.
Pytanie było o PP :P Nie sztuka solować DD.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

ractail

Cytat: MastJedi w Wrzesień 03, 2011, 07:54:09 AM
moim WLem i Destro też "soluję"/"solowałem" (z full supportem) FoG - box cov, sd/sws, bishop.
Pytanie było o PP :P Nie sztuka solować DD.

Pozdrawiam

A w GC to bijesz prophetem z boxami?
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

MastJedi

ractail. redboxZanim dalej będziecie ciągnąć swoje dywagacje na temat moich postów, przytoczę ten, na który odpowiadałem
Cytat: Tyumio w Wrzesień 02, 2011, 07:12:32 PM
Mast nie sprawdzałeś expa w FoG'u sobą(tzn. 85pp)?

Może i głupie pytanie, ale różne rzeczy się dzieją.

I dla ścisłości - train (pół pokoju) na PTSie biłem jakieś 20-30 sekund. Musiałem się leczyć w międzyczasie. I jak pisałem - PP85 + boxowany SD. Niestety nie miałem pole na sd, żeby sprawdzić, jak to wychodzi z asystą. Pewnie lepiej, ale na pewno nie tak jak normalnemu DD, czy też stricte pole-userowi. No i oczywiście bez certyfikatów i triggerów z sub. To tez by pewnie pomagało (celka, UD)
I mówię - da się, ale skórka nie warta wyprawki. Czas, szoty itd. I na pewno nie na spotach, gdzie stoi się w środku pokoju i moby się non stop respawnują.

A i dla przypomnienia - to jest wątek o SE, a nie PP :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

sestokacjusz

kazda miejscowka ma swoje minusy i plusy   wiec dyskusja moze trwac nawet miesiacami  :P

natomiast  co do mojego wilka na se  kto mowil z enie uzywam inkwizytora:P w miejscach gdzie leci duza ilosc herbow   ja na inkwizytorze wjedna strone a wilkiem w druga 2x tyle mobow ogarniesz oczywiscie jesli idziesz solo

ZenekOgranista

Mam pytanie odnośnie oly, a konkretnie o walki z tankami. Wiem, że ogólna taktyka jest taka, żeby spalić manę i potem zanukować i wygrywamy na dmg. Ale w praktyce tak nie jest. Spalam im manę, ganiamy się po stadionie, ale zawszę przegrywam. Oni mają dużo speeda i wygrywają na dmg. Jaką taktykę wy polecacie?

haran

Yyyy, a na jakiej kronice?
Taktyka z tankiem polega na zabiciu go, bo na dmg to Ty nie wygrasz.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

ZenekOgranista

h5. Tylko, że to mało prawdopodobne, żeby go zabić. Jak wg Ciebie powinna wyglądać taka walka?

Arimas

3 różne augu nuki z 300 ele, powinno pomóc
Do tego dużo różnych talizmanów etc.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

haran

Zależy z kim.
Niestety brakuje Ci block WW, który jest wyjątkowo przydatny vs tanki. Ogólnie spalić na starcie manę (uważać na Shield Deflect Magic) i pozbyć się summonów. Potem pozostaje bieganie i nukowanie. Pamiętaj, żeby mieć 2-3 weapony z nukiem, bo pojedynczym to taki tank nawet nie będzie się przejmował, to musi być spam, żeby był odczuwalny.

U Paladina musisz wybiegać AI+FI, z takim czymś to Ty mu nic nie będziesz robił. Potem wrzucić debuffa z transforma, który obniża heala, inaczej bez szans.

Wydaje mi się, że SK powinieneś dać radę zabić, on nie ma się jak leczyć oprócz vampa. Biegasz i spamujesz nukami.

TK - nieważne jak bardzo będziesz się starał, dobrego TK nie zabijesz.

DA - uwaga na cancele, uzupełniać zdjęte buffy i biegać.

Ogólnie, to dawałbym Ci szanse vs DA i SK.

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

ZenekOgranista

akurat mam 5 nuków w broniach :) spam... hmmmm, nie bardzo wiem ja to robić, bo gdy tylko się zatrzymam on jest już przy mnie i atakuje. Jakie dye polecacie na oly?

haran

No właśnie w tym jest problem - nie masz block ww.

Ja bym bral +5wit -5men i +4con/+4dex -4str.

ZenekOgranista

a taka kombinacja: +4 wit/-4men; +5dex/-5str? Dla lepszego speeda?

Jarema