Spellhowler [SH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:34:30 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dexter69

bo tam się moby zmieniają chyba z jakimiś porami dnia, nocy i kiedy byłem wczoraj to wszystko było błękitne już, czyli tak do 66

DIO

Cytat: Dexter69 w Listopad 20, 2008, 10:56:00 AM
bo tam się moby zmieniają chyba z jakimiś porami dnia, nocy i kiedy byłem wczoraj to wszystko było błękitne już, czyli tak do 66

idz dlaej na poludnie beda wampiry, tam chyba na 78 jeszcze beda zielone

Dexter69

oki pójdę przeszukać południe, bo ja to raczej na północy zawsze siedziałem, mam nadzieję że znajdę jakiegoś fajnego spota z wamirami :oops:

jauhis

ogarnia sie arcana set dla SH, czy pozostac przy DC ?  :P

Kazuya

Cytat: jauhis w Listopad 28, 2008, 11:16:25 PM
najlepiej mieć obydwa ;d
rpg x5 [gh85]

SknerusKK

Cytat: jauhis w Listopad 28, 2008, 11:16:25 PM
resisted arcana >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> lol A dc, imo

McViRR

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Koszałek Opałek

Moj SH jest wprawdzie dopiero na 66 ale znalazlem wspaniale rozwiazanie - mam 2 Sety:
Nightmare Robe + DC do tego SOMA +5 z Acu i Symbole na M.Power, C.Speed, HP+CP.

Sety ustawione sa na Macrach i na Mobki nakladam jednym klikiem NM, a "jak cos sie szykuje" - klik i jest DC ;)

Asta Entreri

tak, Kosh, ale ty mówisz o Interlude...od Kamaela troszku się pozmieniało dzięki systemowi elemental damage ;)
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

pyroken

A ja mam takie pytanko, a mianowicie ,  jak SH radzi sobie na Hellboundzie i jak ogolnie nukerzy radza soabie z DD  oraz archerami i dagerami bo w IL to  nukerzy byli  jak niepelnosprawni, prosze o odpowiedz zcy nukerzy zostali wzmocnieni wzgledem archerow itp I jezeli ktos moze mi przyblizyc Ta kronike czyli jakies zmiany wzgledem IL kto zyskal, kto stracil
z gory dziekuje

bylyforumowicz

Cytat: pyroken w Grudzień 13, 2008, 09:05:24 PM
A ja mam takie pytanko, a mianowicie ,  jak SH radzi sobie na Hellboundzie i jak ogolnie nukerzy radza soabie z DD  oraz archerami i dagerami bo w IL to  nukerzy byli  jak niepelnosprawni, prosze o odpowiedz zcy nukerzy zostali wzmocnieni wzgledem archerow itp I jezeli ktos moze miprzyblizyc Ta kronik czyli jakies zmiany wzgledem IL kto zyskal, kto stracil
z gory dziekuje

rofl.

ciezko powiedziec czy sa lepsi bo dosyc mocno zmienil sie balans klas i zaleznosc od ekwipunku jesli mowisz, ze w IL mag byl kiepski podczas kroniki z 100% m crit rate.

Dev

Teraz dobrze sie w miare expi solo z mcritami, ale gap mcritow jest fe :<
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

pyroken

co z tego ze 100 % stun i 2 hity z luku  na end game albo cryt ze skila u duelista taki byl mag w  IL no chyba ze wpadal  z zaskoczenia, badzmy realistami IL to byla ERA DD/destro/daggerow/lucznikow  a ja sie pytam  jak SH wyglada wzgledem innych klas w Hellboundzie , tylko prosze o nie pisanie mi ze kazda klasa jest dobra tylko trzeba umiec nia grac

bylyforumowicz

2 hity z luku? My gramy w te sama gre? Najpierw zbuffuj sie poprawnie a pozniej oczekuj rezultatow.

PeBe

Cytat: pyroken w Grudzień 13, 2008, 09:15:11 PM
co z tego ze 100 % stun i 2 hity z luku  na end game albo cryt ze skila u duelista taki byl mag w  IL no chyba ze wpadal  z zaskoczenia, badzmy realistami IL to byla ERA DD/destro/daggerow/lucznikow  a ja sie pytam  jak SH wyglada wzgledem innych klas w Hellboundzie , tylko prosze o nie pisanie mi ze kazda klasa jest dobra tylko trzeba umiec nia grac

Proponuje obejrzeć frapsy np. CarNaya ---->>>> http://hosted.filefront.com/CarNaya/1910558

Z tego co wiem w IL OSŁABILI siłe crita, ale na wiekszości privów jest to poprostu zbugowane i jak taki nuker na offie dostał za 1.6k - tak nuker na privie dostawał za 5k :P

A i stun w SH +4con ressist shock nie jest 100%... bah nawet 60% nie jest :P

CytatStun - (Base Land Rate/con mod)*(learn level/target level)*resistance (z blaha)

pyroken

2 hity milem na mysli 2 cryty z regulara

bula

Cytat: pyroken w Grudzień 13, 2008, 11:40:47 PM
2 hity milem na mysli 2 cryty z regulara
jak SH biega na zerk+powater, bez g.shield to tak

pyroken

dobra to powiedzcie mi czy  w HB czyli chyba to Ct1,5 nukerzy wrocili do lask czy jednak  archerzy dalej na full bufie  wymiataja bo jedyna wada  u lucznika to -25%  dmg przy rage<600 ale to chyba w pvp, jesli ktos sie orientuje to prosze o odpowiedz bo kreci mnie na tego SH zmienilem server i musze cos pod HB zrobic
z gory dziekuje

bula

chant of protection/song of windstorm i archer ma troche trudniej

bylyforumowicz

COP byl juz w interlude
windstorm jest od hb, ale od ct1 jest system atrybutow ktory tak czy siak powoduje zwiekszenie dmg u kazdej z klas, sh ma duzo trudniej ze wzgledu na wind stone, ktore ciezej zdobyc od fire/holy. Doszly skille takie jak crusher/slug ktore sa mocne w 3 dupy (dlugi reuse troche boli ale wind vort + slug i crit z jednego lub obu skilli najczesciej konczy sie zgonem). Rekompensuja zmniejszony m crit dmg z x4 do x3 i cap z max 100%+ na 20% (chyba).

bylyforumowicz

bylem pewny, ze w interlude, nvm.

PeBe

Cytat: bylyforumowicz w Grudzień 14, 2008, 12:30:29 AM
COP byl juz w interlude
windstorm jest od hb, ale od ct1 jest system atrybutow ktory tak czy siak powoduje zwiekszenie dmg u kazdej z klas, sh ma duzo trudniej ze wzgledu na wind stone, ktore ciezej zdobyc od fire/holy. Doszly skille takie jak crusher/slug ktore sa mocne w 3 dupy (dlugi reuse troche boli ale wind vort + slug i crit z jednego lub obu skilli najczesciej konczy sie zgonem). Rekompensuja zmniejszony m crit dmg z x4 do x3 i cap z max 100%+ na 20% (chyba).

LOL to jaki reuse ma ten vort slug ? na privach ma ~ taki jak vortex.

btw. W sumie z tym dmg archera w maga to też od interlude prvia zależy - gram teraz na jakims x45 i (necro) na cov + gshield + songi, bez zerka - dostaje po 1.6k max (od fullbuffed DB+5 lucznika)

bylyforumowicz

minimalnie dluzszy od vortexa, ale ciezko tym nukowac "ciagle" tak jak to robi sie podstawowymi huricane'ami.

Koszałek Opałek

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 05, 2008, 08:52:18 PM
tak, Kosh, ale ty mówisz o Interlude...od Kamaela troszku się pozmieniało dzięki systemowi elemental damage ;)

W zwiazku z tym, ze wbilem na Franza chetnie dowiem sie cos wiecej na temat "elemental damage" ;)