Abyss Walker [AW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

Crit Wound = +30% Crt.Dmg, nie wiem po co komu cyferki
A Counterattack dokladnie napisze, jak wkoncu SP nazbieram :)
HATE ME MOAR!

pigulec

Powiedzcie mi z czym będą mocniejsze blowy: AS (CD-działa) Dynasty Knife (CD niedziałające)?

bula

Landin

Mogłby ktos opisać po polsku skil mortal blow :) thx :D

PeBe

Mortal blow ?

Tak mniej wiecej, zaspany jestem :

Umiejętność z 5 lvla, rozwija się go do 36lvla, nie ma 100% szans na wejście, wchodzi lepiej z tyłu niż z przodu, w zależności od współczynnika DEX oraz prawdopodobnie rasy postaci + buffów.
Uderzenie z niego (jak wejdzie) jest liczone jako krytyk, tak więc DMG zwiększają również buffki na crt. dmg, jednak buffy na crit rate nie wpływają na % na wejscie blowa.

GOoRN1234

jak zrobić  Crystal Dagger - Mortal Strike?

bula

GOoRN1234

da się bo coś takiego już widziałem, a czy można mieć inny dager z sa "Mortal Strike"

slon

Do c2 mozna bylo miec crystal dagger lub demon sword z SA might mortal, juz go zrobic nie mozna.
?? Serfer kor

HatSauce

no chyba ze sie gra na DN to tam caly czs takie "cuda mozna znalezc" ^^

a btw conterattack to jak na moje oko nie odbijaja dmg z regoralow (regularów jeśli już :P), tylko wlasnie ze skili , wlasnie jak stun czy bluff takie tam, no mi sie nie zdazylo (zdarzyło) bym odbil tym jakis blow czy duble shot

/Fro
Celes x7
HatSauce - Arcana Lord 77/HE 62

The Abyss x300 - retired
Hatsaucee - Th/He/Sps/SwS - BloodyFist member, Schuttgart owner
Hatsauce - Necro - farmer, last BadBoyPL

Ryltar

Cytata btw conterattack to jak na moje oko nie odbijaja dmg z regoralow, tylko wlasnie ze skili , wlasnie jak stun czy bluff takie tam

Jak moze odbic dmg ze stuna czy bluffa jak one dmg nie zadaja?

Dev

Hammer crush zadaje dmg ...

Shiffer

jak sprawuje sie AW w walce z light armor userami (HE przede wszystkim) na OLY ?? W intrelude i hellboundzie ?
----> Husaria 4ever <----

bula

Cytat: Shiffer w Wrzesień 22, 2008, 07:30:11 PM
jak sprawuje sie AW w walce z light armor userami (HE przede wszystkim) na OLY ?? W intrelude i hellboundzie ?
archerow kladzie, z innymi daggerami ... zalezy od szczescia

Frohike

Sorry chłopaki, ale to nie jest temat "drama z dexa". Wywaliłem do kosza ten offtop, żeby osoby szukające porad odnośnie AW mogły się tutaj jakoś odnaleźć ;)

Ryltar

Cytat: Dev w Wrzesień 22, 2008, 04:03:18 PM
Hammer crush zadaje dmg ...

Gadam o shield stun i bluff a ten mi z Hammer Crish wyskakuje...

Dev

Marc1n

Nie, bo zadaje dmg, czyli mozna go wyforce'owac...druga sprawa, ze bylo powiedziane ze nie mozna odbic dmg ze skilli i ktos jako przyklad podal bluff, ktory sam z siebie nie robi dmg, wiec nie ma co zostac odbite, y0
HATE ME MOAR!

HatSauce

mialem na mysli ze odbija skill a nie dmg, stun shiedla czy hummer crusha moze wlasnie odbic  stun a nie dmg, wyglada to mniejwiecej tak ze odtrzymujesz dmg z skilla no stun shota czy walsnie hummer crusha lecz odbijsz stuna :) mam nadzieje ze juz jasniej to brzmi
Celes x7

The Abyss x300 - retired

bula

wlasnie odbija dmg ze skilla a nie efekt

HatSauce

no nie zgadzam sie z tym chyba ze u mnie na frieznie bylo to zbugowanie, nie wiem jak jest na retailu,  moim zdaniem wlasnie na tym polagac powinien ten skill, milo pracuje ten skill na oli szczegolnie jak walczysz z jakim innym dagerem :) jak bedzie lucky to jestes o jedneo blufa do przodu ^^
Cytat: bula w Wrzesień 25, 2008, 07:03:03 PM
wlasnie odbija dmg ze skilla a nie efekt
wyobraz sobie ze odbijasz crytyka z vorka :P?? heh no tak na bank nie jest   :D
Celes x7

The Abyss x300 - retired

bula

odbija dmg ze skilli fizycznych to zostalo przetestowane i tak to dziala ... tak jak Shield of Revenge tylko ze w wypadku CA jest chyba inna formula

Mlor

A ja mam pytanie odnosnie broni. Mam AW 50 lvl.
a)kupic dark screamera i wrzucic focus
b)kupic shadow kris
c)uzywac shadow dark scremera, i skladac demona/krisa
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Marc1n

Shadow Kris zbierac na A
HATE ME MOAR!

Mlor

do A dluuga droga ;], marc1n a nie lepiej skladac krisa z focus albo demona z crit dmg?
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE