Abyss Walker [AW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ireth

hm ... jesli juz nastawiasz sie na PvP to SS+CD nie ma po co zbierac na Naga Storma , lepiej zostawiac juz na AS + CD ... a jesli interesuje Cie exp nieco bardziej to oczywiscie BO + Foc ;)

lukasz199

Gracia Final

dostał boosta ?

Jak sie ogolnie sprawuje w terenie na gankach ?

oly ?

Itherus

Cytat: Gorek w Sierpień 21, 2009, 03:25:09 PM
Aha a nie wiecie czy brać dance na casting speed od BD? A dyes mam 2x +3dex-3str(+5dex-5str nie mamy na serwie) i czy dodawać dyes +con-str lub +wit-int i dlaczego?

nie ma dye +5/-5

nie lepiej +3dex+2dex/ -3str-2str

po co inwestowac w ss cd? usless bron kup ss common a na 76 as + atri.

chyba ze rozmawiamy o prywatnym serwerze.

lukasz199

Czy na end game w full S - tts, as, draco

to zła opcja ? chodzi o pvp ...

gracia final

Verioz

Zależy od tego czy to off, czy priv, i potem od tego jak reszta ludzi na danym serwie stoi z EQ, ale tak ogólnie to myślę, że nie źle, ale tak czy tak to z typami w dyn nie masz co się mierzyć ;P
"Przeważnie zachowuje się poważnie ..."

x3nomorph

Cytat: Verioz w Listopad 10, 2009, 03:51:01 PM
Zależy od tego czy to off, czy priv, i potem od tego jak reszta ludzi na danym serwie stoi z EQ, ale tak ogólnie to myślę, że nie źle, ale tak czy tak to z typami w dyn nie masz co się mierzyć ;P

Ja tylko wspomne, ze lolgustav w lolMJ cisnal daggerow w dyna/draco :p
new future.

netheril

Cytat: x3nomorph w Listopad 10, 2009, 04:53:09 PM
Cytat: Verioz w Listopad 10, 2009, 03:51:01 PM

Ja tylko wspomne, ze lolgustav w lolMJ cisnal daggerow w dyna/draco :p
jakbys walczyl z kims kto jest na oog to tez bys go jechal >.>
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Narayan

Witam, na swerwerze, na ktorym gram dostepne sa Dark Elven Dagger i Demon Dagger z SA: Mortal Strike. Lepiej wybrac ktorys z nich czy AS+CD? Dzieki za odpowiedz.

netheril

Cytat: Narayan w Listopad 21, 2009, 10:23:11 PM
Witam, na swerwerze, na ktorym gram dostepne sa Dark Elven Dagger i Demon Dagger z SA: Mortal Strike. Lepiej wybrac ktorys z nich czy AS+CD? Dzieki za odpowiedz.
a dziala na twoim serwerze elemental system?
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Narayan

Jak zwykle cos zapomnialem dopisac. Nie, to interlude, ale juz domyslam sie odpowiedzi na pytanie.

Blitz

na end game as+cd lepszy, bo z focus death praktycznie kazdy blow wchodzi

netheril

imo mortal strike>cd ale to chyba kwestia gustu :)

ktos1994

Witam . Zastanawiam się , jak sobie radzi AW w pvp w gracia final . Jak wypada na tle innych profesji ?? I który z tych sztyleciarzy jest najlepszy do pvp ??

netheril

Cytat: ktos1994 w Listopad 23, 2009, 06:27:38 PM
Witam . Zastanawiam się , jak sobie radzi AW w pvp w gracia final . Jak wypada na tle innych profesji ?? I który z tych sztyleciarzy jest najlepszy do pvp ??
wypada tak samo jak wypadal od ostatnich kilku kronik jak daggerzy dostali boost a na 2gie pytanie sam sobie odpowiedz bo pelno osob zadawalo to pytanie i odpowiedz zawsze byla taka sama

ktos1994

Hmm , czyli w pvp kosi ?? A jak jest z tvt , oly i siege ??

Madith

w pvp kosi ale na tvt, oly i siege jest do dupy....

geeez...
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

x3nomorph

Cytat: mdh w Listopad 24, 2009, 06:28:53 PM

geeez...

Na oly wcale nie jest taki do dupy...
new future.

Madith

Cytat: x3nomorph w Listopad 24, 2009, 06:34:43 PM

geeez...

oh geez...ok :)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

netheril

Cytat: x3nomorph w Listopad 24, 2009, 06:34:43 PM

geeez...

nie no moze do dupy to stwierdzenie przesadzone ale i tak jest gowniany i zapomniales dodac ze w mass sobie nie radzi :D

@arri ironia ftw!  :oops:
PW rzondzi!

Drizzy

Hmm... pytanko: jak bardzo Draco zrobił się lepszy od Majestica od wprowadzenia elementów? I czy w ogóle opłaca się nosić Mj na PvP wtedy... +50% stun resista jest bardzo fajne, jak się nie posiada epiców, ale nie jestem pewien czy jest lepsze od resistów na element

myha

bez resistow w zbroi nie masz czego szukać w pvp z kimkolwiek kto ma element w broni, płowa klas będzie cię miała na skila reszta na dwa :)
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

patryk1357

W jakim miescie aw moze enchantowac skille?

Winiek

Cytat: patryk1357 w Grudzień 27, 2009, 03:38:58 PM
W jakim miescie aw moze enchantowac skille?
Nie mieście, a lokacji.
w Hardins Private Academy. Tp z giran.

Bled

probowal ktos/widzial jak ktos próbuje "nacinac" przeciwnikow na CA , np zdejmujac armor ?wychodzi to w miare ?

Vanquish

Ta zarabiscie to wychodzi jak uda ci sie trafic z czasem ale kilka razy brakowalo sekundy czy 2