Jaką postać wybrać? (niedzielny gracz) :p

Zaczęty przez ZeF, Kwiecień 05, 2011, 11:24:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZeF

Witam, wiem że te pytanie jest prymitywne, ale niestety nie miałem jeszcze styczności z tą kronika. I mam straszny dylemat, nie ukrywam że będę grał raczej po 2, 3 h dziennie wiec const pt odpada. Postanowiłem grać "samotnie" xD
Potrzebuje waszej pomocy w dobraniu klasy, zastanawiałem się nad jakimś summonerem(ale trochę zwątpiłem) . Na pewno odpadają klasy z "działu" supportu.

Czekam na szybką odpowiedz

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ZeF

bardziej mnie interesuje warlock, ponieważ nim dużo więcej grałem, ale wiem że później np w wakacje jak będę w domu na lepszym pc oraz będę miał więcej czasu, raczej nie znajdę pt(chyba że się mylę?)

Acid

Chcesz grać całkowicie bez buff boxów?
Warlockiem trainów nie porobisz. ES to najszybciej expiący summoner właśnie dzięki AoE.

Bubacz

es albo ps, bo od 76 możesz sobie miło leechować w mage pakach na dv podnosząc im lvl buffa :)
---
ShiningWill - Me haz shield!

PuFF

Cytat: Bubacz w Kwiecień 06, 2011, 09:33:31 AM
es albo ps, bo od 76 możesz sobie miło leechować w mage pakach na dv podnosząc im lvl buffa :)
es'em chyba nawet łatwiej znajdzie party, bo takim ps'a mało kto weźmie do pt.
ps bubacz jak tam wam idzie na VH?

Bubacz

Cytat: PuFF w Kwiecień 06, 2011, 10:06:03 AM
es'em chyba nawet łatwiej znajdzie party, bo takim ps'a mało kto weźmie do pt.
ps bubacz jak tam wam idzie na VH?

ps daje +2 do lvl'a buffa na dv, wiec czesto jest brany przez random party a takie sa bardzo czesto (na serwerze uzywany jest party matching)

ps. ja nie narzekam prawie 85 full vesper juz, olek pewnie tez niedlugo dobije 84 w szkole i wskoczy w vespery a reszta picz jako tako 80+
---
ShiningWill - Me haz shield!

RedHarvester

PS albo ES i od 76+ podnosisz dropy w mage pt na DV przy okazji robiąc kilkadziesiąt % dziennie  :D
cashed out

Roxis

Zdecydowanie ES ;)

Mozesz cisnac solo do 85, przy czym o kaske nie bedziesz musial sie martwic. A za rok bedzie napewno ciekawa "hybryda" debuffera/ njuka i summonera ;p

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Gildus

Imo nekro ich chca wszedzie do pt, na kazda inste itd. A o solowaniu zapomnij - na dv bedziesz miec ciagle mase propozycji z partymatchingu, no ale to tak od 79-80 i ofc 150 atri. W razie czego mozna tym znalesc ewentualnie consta w odroznieniu od summonerow ktorzy maja z tym ciezko(ES) albo baardzo ciezko(PS). OFC mowa o rzeczywistosci VH bo np na takim Lancerze nie wiem jak wyglada sprawa partymatchingu ale raczej ludzie lataja czystymi constami i wola logowac boxy zamiast brac ludzi z PM :)
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

Roxis

Czy w szkolach przestali uczyc czytania ze zrozumieniem ? Srsly dude przeciez gosciu wyraznie pisze ze nie szuka consta tylko gre solo  hahaha

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Gildus

Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

HellSign

Znajdź kolegę albo dwóch, którzy grają po te 3h, spręż się zróbcie boxy (BD/WC/SWS) i idziecie koksać solo to nawet nie ma co :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

PuFF

Cytat: HellSign w Kwiecień 10, 2011, 01:09:05 PM
Znajdź kolegę albo dwóch, którzy grają po te 3h, spręż się zróbcie boxy (BD/WC/SWS) i idziecie koksać solo to nawet nie ma co :)
ale boxy na ru trza miec PA a grajac 3h dziennie raczej sie nie oplaca tego kupowac.

kabulek

L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))