Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Ta uzbieraj sobie tak adene na nowego agumenta :P

lukiw

Dodam tylko, wracając do tematu kamieni żywiołów, że włożenie 3 kamieni nie daje wcale gwarancji na osiągnięcie 3 lvl, patrząc z doświadczenia kamienie dają losowe podwyższenie wartości ataku, czyli olbrzymi koszt, a rezultat może być marny - chyba, że ktoś ma patent na wkładanie kamieni z sukcesem :D
Server Franz Carthus    Shilien Templar  85
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Ryltar

Zamknac oczy,podrzucic myszke,obrocic sie 3 razy,zlapac ja,zaklaskac uszami i wrzucic bron do tego kosza w eq :P

Frohike

Cytat: lukiw w Marzec 12, 2008, 03:31:28 PMDodam tylko, wracając do tematu kamieni żywiołów, że włożenie 3 kamieni nie daje wcale gwarancji na osiągnięcie 3 lvl, patrząc z doświadczenia kamienie dają losowe podwyższenie wartości ataku, czyli olbrzymi koszt, a rezultat może być marny - chyba, że ktoś ma patent na wkładanie kamieni z sukcesem :D

Żeby mieć 4lv = 150 p.atk w broni potrzeba ~27 udanych to na 3lv będzie pewnie koło 15 udanych, a nie 3 >.< No i wchodzi mniej więcej co drugi stone...

Marc1n

1wszy level jest po udanym 1dnym kamieniu
2gi po udanych dwóch
3ci po udanych 9-10(coś takiego)
4ty po udanych 27-28(coś takiego)
HATE ME MOAR!

Ryltar

Hermit

Ryl zrobiłem tak jak kazałeś i mi broń zniknęła. O.o

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Hermit

chodziło o kamienie i było to po kroku "włóż do kosza w inventory"
... hmm... złe klaskałem?
=

Ryltar

Moze bron rozbiles a nie zleveleowales :P

Mogli by dac jakiegos unikalnego skilla dla SK/ST...

Hermit

Może nie trzeba było wrzucać broni do kosza w eq?  :P
=

Ryltar

Hermit

mój dracobow na low rate....
=

bula

omg teraz to naprawde spam topic jest ... Ryl i nie pisz wiecej zeby fedurowi dac bana xD

lukiw

Patrząc na wyliczenia Narayan'a to bardziej się opłacić zakup Zakena i Ant Queen, bo cena tej parki jest porównywalna z ceną około 40 dark stone'ów. A swoją droga probował ktoś wrzucać kamienie w armor dla resista?
Server Franz Carthus    Shilien Templar  85
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Marc1n

Carthus. Łuk podkręcony na 50fire ma już większy boost na krytach niż jakbyś miał antqueena i baiuma, a nie mówie o różnicy regularów, która jest wręcz nieporównywalna.
HATE ME MOAR!

eXtrem

Mam klika pytań odnośnie ST. Zaczne od tego ze serwer na ktorym gram to Abyss :)

1. Jak walczyć na oly z Destro, który wchodzi na frenzy i zelocie?
2 Tjw tylko tyczy się glada
3 IC Set, FG focus , bez ruszania deyow pod katem oly dobrze sie spisze ( full boss jew poza Valaksem )
4. Jest jakaś minimalna szansa aby wygrać z summonerem? ^^
5. Czy następujacy OE skilli jest dobry: Judgement,DH,FS,LS na Power, GS,SF na Cost, UD na Time, Sting,Arrest,PB,Hex na Chance. Wszystko pod oly ofc.

bula

Ad 1. sf+gs bash>tod(modlic sie zeby ww zszedl)>zakitowac dziada - nic innego mi do glowy nie przychodzi
Ad 2. to samo co przy destro na poczatek i w h2h walczyc jak zejdzie to 65-70% hp rzucic na niego arrest(modlic sie zeby wszedl) i veng
Ad 3. no bedzie ok jezeli da sie z tego na poczatku walki rzucac toda(poprobuj z kims na coli/arenie)
Ad 4. tod na summonera, arrest na summona i bashowac kiedy bedzie probowal bane/wind shackle rzucac :>
Ad 5. wedlug mnie tak ...

Dev

extrem - SF tylko na power ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

fedur

Cytat: bula w Marzec 13, 2008, 08:50:35 PM
Ryl i nie pisz wiecej zeby fedurowi dac bana xD

:heart: :elf_1_1:

Topic:... SK ma hexa.

Ryltar

CytatAd 4. tod na summonera, arrest na summona i bashowac kiedy bedzie probowal bane/wind shackle rzucac :>

Arresta summoner sciagnie :P

Pamietaj o LS i SoM z MP lub wez od kogos Arcane z MP jak nie masz dostepu do SoMa.

eXtrem

Cytat: Ryltar w Marzec 16, 2008, 10:24:55 PM
Cytat

Pamietaj o LS i SoM z MP lub wez od kogos Arcane z MP jak nie masz dostepu do SoMa.

Arcana chyba nie ma MP  :)

bylyforumowicz

Cytat: bula w Marzec 16, 2008, 09:00:19 PM
Ad 1. sf+gs bash>tod(modlic sie zeby ww zszedl)>zakitowac dziada - nic innego mi do glowy nie przychodzi
Ad 2. to samo co przy destro na poczatek i w h2h walczyc jak zejdzie to 65-70% hp rzucic na niego arrest(modlic sie zeby wszedl) i veng
Ad 3. no bedzie ok jezeli da sie z tego na poczatku walki rzucac toda(poprobuj z kims na coli/arenie)
Ad 4. tod na summonera, arrest na summona i bashowac kiedy bedzie probowal bane/wind shackle rzucac :>
Ad 5. wedlug mnie tak ...

ad1- odpalic ud, tod, arrest, itd. Zanim odpalimy toda wrzucajac basha destro juz sciagnie nam cale cp i pol hp.
ad2 Imo najlepiej TOD i zaraz pozniej ud jesli nie zeszlo duelist spirit/lh/warcry (dobrze miec kogos na vencie kto oglada oly), i pakowac LSa ile sie da, jedyna szansa.
ad3- Dye maja imo niezbyt duze znacznie, ja spokojnie wygrywalem co mialem wygrywac z +5str -5con. To co mialem dostac to dostawalem.
ad4- 5%? Bashowac sie nie da, summoner bedzie trzymal za duzy range caly czas. Jak masz fuksa to arrest bedzie wchodzil na summona, a z DB beda wchodzic krytyki w summonera. Nawet wtedy watpie czy uda sie wygrac, mi sie nie udalo.
ad5-tak

Ryltar

Cytat: eXtrem w Marzec 16, 2008, 11:03:10 PM
Cytat: Ryltar w Marzec 16, 2008, 10:24:55 PM
Cytat
Arcana chyba nie ma MP  :)

Walnelo mi sie i tam mialo byc Arcana z Acumen :P

Summoner to po Hiero to jedna z trudniejszych postaci na olly.

Dev

mrrr.. Nie żałuje że wziąłem SK i już nigdy nie będe żałować!

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77