Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MakePeaceOrWar

te itemy z Dino co wbijaja Sp.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

bylyforumowicz

Cytat: lukiw w Maj 01, 2008, 03:23:37 AM
Ledwo robiąc 77 lvl udało mi się uzbierać sp na skile z 76, a tu już po mału 77 i nowe skille. Potrzebna pilna rada - jakiś sprytny pomysł na sp na takim lvl?

farm moar

x3nomorph

Moze czas znalesc jakis klan z wojnami albo zaoszczedzic na bsoe :P?
new future.

Frohike

Ewentualnie jak masz za dużo kasy, to można kupić te SP scrolle od Mammona :P

lukiw

pomysł z wojnami i pvp bardzo dobry, tylko wtedy to niestety możnaby wpaść w rozpacz z tak wolnym expem. Celowo nie dołączylem do nowego klanu po rozpadzie poprzedniego, żeby szybciej expić suba i maina. Ale pomysł ze skrolami to juz jest jakieś rozwiązanie. Te u mamona to straszna kupa szmalu, nie wiem, które skrole z RB lecą. A może ktoś zna na takim lvl jakiś quest dający sp. Jest taki na WOA, ale losowo dostaje się sp i to jeszcze bardzo mało tego. Przyjdzie wybiórczo dobierać skile na 77, chyba zrezygnuję z tego na przenoszenie p defa do lidera party.
Server Franz Carthus    Shilien Templar  85
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Marc1n

Cytat: lukiw w Maj 01, 2008, 05:58:52 PMPrzyjdzie wybiórczo dobierać skile na 77, chyba zrezygnuję z tego na przenoszenie p defa do lidera party.
:shock: :?:
HATE ME MOAR!

Ryltar

LOL chyba mu chodzi o battle stance albo franz ma inne skille.

Marc1n

Cytat: Ryltar w Maj 01, 2008, 06:57:32 PM
LOL chyba mu chodzi o battle stance albo franz ma inne skille.
Ja to w ogóle się zagubiłem :)
HATE ME MOAR!

Adamar

a ja mam pytanie. czy ToD może zdjąć frenzy? :P
Korin - Wqr wiacze
Nanaki: Shillien Templar / Doomcryer / Ghost Sentiel / Warlock
Celes: ???

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

x3nomorph

A jak sie ma odrobine szczescia to i cala "moc" frenzy - zaelot, rage, frenzy
new future.

Ryltar

Frenzy ma taki zajebisty level wyuczenia ze tak silny cancel jak ToD ma bardzo duze szanse na zdjecie go(chyba ze od CTxx mozna enchantowac w cos frenzy to zmienia postac rzeczy).

x3nomorph

Czegos nie rozumiem, przeciez rzucajac TOD'a sciagamy 5losowych buffow przeciwnika to niby dlaczego sciagnac frenzy jest wieksza szansa?
new future.

Ryltar

Bo frenzy lvl 3 wyuczasz sie na dosc niskim lvl a ToD ma magic lvl 78.Tak samo czesto sciaga buffy typu ww i haste bo na niskim lvl masz je wyuczone.Teraz znajdz buffera co ma buffy +10 i sproboj teraz je sciagnac...gf.

Drag0nzil

Eeee to spoko ze mozna ToD'em sciągac freenzy tylko że zanim taki SK/DA zorientuje sie że destro jest na freenzy to juz chyba bedzie lezal no chyba ze UD zdazy odpalic :)
znaczy taka jest moja teoria bo jeszcze nigdy nie walilem ToD'a w destro z freenzy

bula

Cytat: Drag0nzil w Maj 03, 2008, 02:07:30 PM
Eeee to spoko ze mozna ToD'em sciągac freenzy tylko że zanim taki SK/DA zorientuje sie że destro jest na freenzy to juz chyba bedzie lezal no chyba ze UD zdazy odpalic :)
no jak ty przyjmujesz ze SK/DA sami debile graja to sie nie dziw

x3nomorph

Cytat: bula w Maj 03, 2008, 02:09:11 PM

DA w WIEKSZOSCI graja debile bo debile SK daja sobie spokoj na 65 i robia nukerow/archerow :P
new future.

mussaszi

Cytat: x3nomorph w Maj 03, 2008, 02:12:35 PM

DA w WIEKSZOSCI graja debile bo debile SK daja sobie spokoj na 65 i robia nukerow/archerow :P

Sam debil jesteś--nie ma badziej nudnej postaci niż nuk.

Bez obrażania innych użytkowników proszę.

/Fro

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

bula

Cytat: mussaszi w Maj 03, 2008, 02:26:05 PM

Sam debil jesteś--nie ma badziej nudnej postaci nuiż nuk.
chyba zle go zrozumiales :x

mussaszi

Cytat: mussaszi w Maj 03, 2008, 02:26:05 PM

Sam debil jesteś--nie ma badziej nudnej postaci niż nuk.

Bez obrażania innych użytkowników proszę.

/Fro

Sorky poniosło mnie.

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Ryltar

CytatEeee to spoko ze mozna ToD'em sciągac freenzy tylko że zanim taki SK/DA zorientuje sie że destro jest na freenzy to juz chyba bedzie lezal no chyba ze UD zdazy odpalic

No ja zdazylem sciagnac jak na mnie polecial destro na frenzy ^^ Tylko to byl ToD z C4 a tam wiadomo ze sciaga wszystki buffy chyba ze masz fart i nie sciagnie czegos takiego jak CoV czy PoW/PoWi/PoF.

MakePeaceOrWar

Ja zrobilem większego lola.
Biłem sie z destro na luzie,na slowie  był wiec go ulałem dość prędko do odpowiedniego poziomu.
Jak zaczął odpalać frenzacze dostal stun chaina,a nie zdazyl tego co mu hp zwieksza puscic.
Efekt+1.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

wujen

Ok to może powiedzcie jak by wyglądał jakiś ciekawy build do pvp w Hellbound (najnowszy update)

Moj pomysl:
Maja hvy set
+4str+4dex  -8con
+4int          -4wit
NM shield/IC shield

Dle + health (zeby jednak miec troche tego hp, stuna w miare zalatwia armor)
SoM + MP (magic power)

+w wh doom hvy +6 na expa (do potankowania)

myha

dye tylko +4str i +4wit, broń z focus(ewentualnie haste) armor mj/tallum/IC, som nie potrzebny lepiej w draconic bow zainwestować, a do potankowania mozesz miec jakiegos blunta z healeth czyli w sumie to samo co wczesniej
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Dev

Cytatdye tylko +4str i +4wit, broń z focus(ewentualnie haste) armor mj/tallum/IC, som nie potrzebny lepiej w draconic bow zainwestować, a do potankowania mozesz miec jakiegos blunta z healeth czyli w sumie to samo co wczesniej

Akurat SOM + MP przydaje sie [do LS miedzy innymi] ale to raczej coś co kupowałbym na samym końcu. W Ct2 na pewno będzie bardziej przydatny przez augmentacje jewelek, gdzie mozna wylosowac resist na dany debuff lub rodzaj debuffa. Broni z haste nie lubie, jakies takie smieszne są, brałbym pewnie coś z focus, drugi meicz z health na endgame (ja będe pewnie low c brał) dla toda, bow też sie przydaje. Ogólnie dziś z Narayanem rozmawialismy o tym samym :D ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77