Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

Cytat: benio123 w Lipiec 30, 2010, 12:20:37 PM
Witam gram na higt rate moze mi ktos podac jakie buffy dla sk??
Jaka kronika i ile ten server ma wspolnego z l2?

Ryltar

Cytat: DonK. w Lipiec 30, 2010, 01:43:49 PM
MA set, acu zerk emp i lecisz drainami.

Ostatnio widzialem filmik typka to tymi drainami dosc zdrowo walil po 550-650.Cos zmieniali z tymi drainami?

Blitz

moze mial 300 dark a enemy 0 resista xd

Rickert

Cytat: Ryltar w Lipiec 30, 2010, 05:44:44 PM

Ostatnio widzialem filmik typka to tymi drainami dosc zdrowo walil po 550-650.Cos zmieniali z tymi drainami?
A co się miało zmienić? I o jaką zmianę Ci chodzi?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Berith

Jakie buffki dla SK? Vampa polecam i wszystko co zwiększa p. atak (zerk, cov, pow, pof) a także haste. Jeśli o buff od peta chodzi to najlepiej mieć przy sobie kota według mnie i Death Whispers oraz Zerka, Mental Shield, Magic Barrier.

Ryltar

Cytat: Rickert w Lipiec 30, 2010, 09:35:32 PM
Cytat: Ryltar w Lipiec 30, 2010, 05:44:44 PM

A co się miało zmienić? I o jaką zmianę Ci chodzi?

To ja sie pytam czy cos zmieniali z drainami bo jak gralem predzej to jak zasadziles za 500 to rzadziles a tutaj wpadaja sobie jak chca po 600.

Cytat: Blitz w Lipiec 30, 2010, 08:35:05 PM
moze mial 300 dark a enemy 0 resista xd

Watpie zeby typ w full S80 latal bez kompletnego resista.Ogolnie to wygladalo tak ze Tyr/Zerk probowal go kitowac a on im sadzil drainami po dupie.

nowak188

CO lepsze IC +6 czy dyn +6 ?
Demnic - 62 Ps lancer .... jak na razie wytrwały solo player xD

Berith

Azella

dyna +6 lepsze... not

ten set śmierdzi. Daje podobny p def zajmując jeden slot na dye i ma gówniane resisty. Jedyny set dla sk to destyny fudation+6
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

wodzu3000

Ryltar

Cytatten set śmierdzi. Daje podobny p def zajmując jeden slot na dye i ma -_-'iane resisty

On daje stun ressist czy mi sie sety juz wala?

Azella

dynasty z esencją II tak i tu uwaga: magiczne kilka % :) chyba 8 o ile się nie myle

Ryltar

Cytat: Azella w Sierpień 27, 2010, 06:04:48 PM
dynasty z esencją II tak i tu uwaga: magiczne kilka % :) chyba 8 o ile się nie myle

Gamebreaking jak chuj...

Czyli za wiecej kasy,zesrane bonusy setu mamy zesrane ressisty.Wow myslalem ze to bedzie mialo +50% stun resist jak MJ.

Azella

sommer

L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

evilmg

zacząłem sobie grac na l2ex za namowa kumpla... i jakoś tak wyszło, że robię SK i mam pytanie - opłaca się wykupować sting/poisony? Zwłaszcza waham się przy stingu bo lubie walić overhity a nie wiem na jak długo wystarczy do tego zadania powerstrike :P

olq

Niby w gracia final krawienie i trutka zostaly wzmocnione, poza tym  sting sie bardzo szybko castuje i imo jest uzyteczny w pvp.

Ryltar

Cytat: evilmg w Sierpień 29, 2010, 12:02:55 AM
zacząłem sobie grac na l2ex za namowa kumpla... i jakoś tak wyszło, że robię SK i mam pytanie - opłaca się wykupować sting/poisony? Zwłaszcza waham się przy stingu bo lubie walić overhity a nie wiem na jak długo wystarczy do tego zadania powerstrike :P

Ja do tego celu uzywam vanguarda...

A tak to stingi oplaca sie ale to bardziej pod pvp niz pve.

evilmg

kurde, zapomniałem ze vanguard daje mi skille pod duala...

GIMLI1820

pewnie jest to już napisane ale po 7 stronach mam dość czytania tego off topa:P więc jakie cubici stosować na oly?

bula

GIMLI1820

bula

ta

bo vamp bedzie na pewno lepszy ;f

Ryltar

Ja uzywalem smart,phantom,viper ale to kwestia gustu.Wiem ze Virandile uzywal dla przykladu smart,phantom,vampire.

Quelledillion

Cytat: Ryltar w Lipiec 20, 2010, 04:16:51 PM
CytatPriv to priv, nic dodać nic ująć ^^

Ta a dopiero jak na offie zagrasz to zdajesz sobie sprawe ze to co osiagnales na prv to wielkie gowno,zmarnowales czas i nawet twoj pvp skill tez nic nie znaczy bo na offie ludzie ogarniaja 30x lepiej a jedyna zaleta to to ze ogarneles podstawy+masz kilku kumpli do grania :P

Może po prostu Ty nie byłeś nigdy taki dobry jak sądziłeś,że jesteś.