Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mateusz02012

Mam pytanko od jakiej kroniki jest Summon Smart Cubic? Szukałem ale coś nie mogę znaleźć :( Jak ktoś jest pewien niech poda źródło. Z góry thx

Edit: A chyba od HB bo SB dropi z wyspy. LF Confirm

Leningrad

Cytat: Diablator w Listopad 05, 2009, 08:23:46 PM
szansa to około 15% (nie jestem pewien prosze correct jak źle :P) reuse 15s, reuse zalezy tylko od buffów (song of champion, Song of renewal, gift of seraphim) a szansa na wejscie to twoj INT i MEN/WIT przeciwnika, no i oczywiście różnica lvli
chyba troche sobie przeczysz, jezeli champ wplywa na reuse to nie moze seraphim albo odwrotnie(to drugie), no i wydawalo mi sie ze w ciagu kolejnych kronik podnosili jego land rate wiec jak bazowy byl cos ~40%(nie mam zadnego info, tak po prostu podalem) i co najmniej 2 razy zwiekszyli jego land rate to jak moze byc 15%?

no i reuse zalezy jeszcze od boss jeweli i itemow z eventow

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Dev

15% na pewno nie ma bo to dosyc dobrze wchodziło, powiedziałbym że to było koło 40 % wlasnie ;)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

mrowa72

tez mi sie wydaje ze 15% nie moze byc nie wiem jaki jest ustawiony na servie ale w moby czesto wchodzi na pvp juz gorzej a co do reuse skilla to skoro od buffa zalezne to dlaczego mam reuse ponad 1min na covie? Sorry chyba wiem dla czego to jest skill magiczny a nie fizyczny z drugiej strony casting speed jest taki sam na covie jak i magnusie

Diablator

Cytat: Leningrad w Listopad 05, 2009, 10:15:04 PM
Cytat: Diablator w Listopad 05, 2009, 08:23:46 PM
szansa to około 15% (nie jestem pewien prosze correct jak źle :P) reuse 15s, reuse zalezy tylko od buffów (song of champion, Song of renewal, gift of seraphim) a szansa na wejscie to twoj INT i MEN/WIT przeciwnika, no i oczywiście różnica lvli
chyba troche sobie przeczysz, jezeli champ wplywa na reuse to nie moze seraphim albo odwrotnie(to drugie), no i wydawalo mi sie ze w ciagu kolejnych kronik podnosili jego land rate wiec jak bazowy byl cos ~40%(nie mam zadnego info, tak po prostu podalem) i co najmniej 2 razy zwiekszyli jego land rate to jak moze byc 15%?

no i reuse zalezy jeszcze od boss jeweli i itemow z eventow
przepraszam mój błąd, zapomnialem że champ jest tylko na physical skills :S

Cytat: mrowa72 w Listopad 05, 2009, 10:43:24 PM
tez mi sie wydaje ze 15% nie moze byc nie wiem jaki jest ustawiony na servie ale w moby czesto wchodzi na pvp juz gorzej a co do reuse skilla to skoro od buffa zalezne to dlaczego mam reuse ponad 1min na covie? Sorry chyba wiem dla czego to jest skill magiczny a nie fizyczny z drugiej strony casting speed jest taki sam na covie jak i magnusie

na gracji final casting speed/attack speed nie wpływa na reuse skilli, jeśli mówisz o starszej kronice to reuse jest dłuższy
ST85/Destro75/BD75/STS79 lolpriv (Raid Fightx4)

mrowa72

A jeszcze mam pytanie ile trwa? chodzi mi o kronike Hellbound bo na takowej gram

Ryltar

Cytat: Dev w Listopad 05, 2009, 10:30:36 PM
15% na pewno nie ma bo to dosyc dobrze wchodziło, powiedziałbym że to było koło 40 % wlasnie ;)

15% to to mialo w C4 czy C2 juz nie pamietam :P

Diablator

czy stage pain on shilien powinien się "lvlować" na skillach/magii? czy tylko na regular hitach

Leningrad

na kazdym dmg imo, zreszta zaraz popatrze na frapsa Yerrina z oly ;f

edit:
tak, na skillach tez

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Blitz

a ja troszke inaczej zapytam, palkowi spirit of phoenix wraz ze wzrostem poziomu daje co raz wiecej p defa, dark avangerowi sor daje p atk, jak jest z pain of shilen u sk ? przy okazji u tk co to dodaje ? czy moze to tylko do odpalenia sos, toe ?

Diablator

na 1-szym lvlu daje crit dmg, 2-gi daje jeszcze 20 wind attack, 3-ci 8% vampa (albo 9% )

Blitz

a duzo tego crt dmg? czy raczej malo zauwazalna roznica?

vokz13

Sory ze pytam ale jakie najlepsze beda dyes na pvp i oly serwer pvp 350 rate.Gracia final

myha

+5str-5con, inne są zue
choć pewnie zaraz ktoś przyjdzie i powie ze -9str i +dex jeszcze dać ale ten ktoś zatrzymał się na jakiejś kronice starorzytnej wiec go nie słuchaj bez względu na jego argumentu i rób to co napisałem
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

bylyforumowicz

Cytat: Blitz w Listopad 10, 2009, 10:28:32 AM
a duzo tego crt dmg? czy raczej malo zauwazalna roznica?

15%, tyle co AQ/Baium

vokz13

jakimi skillami grac na pvp i rb poniewaz to mu pierwszy tank wiec prosze o pomoc i zrozumienie.Chodzi mi o te co daje dmg ale te co tez dodaje pdef.

Nervoson

RB tankujesz w robe bo masz wiecej many na hate ktory nie zjada MP. Pod zadnym pozorem nie nos tarczy ona strasznie obiza uniki.

Alarion

Cytat: Nervoson w Listopad 11, 2009, 08:38:00 PM
RB tankujesz w robe bo masz wiecej many na hate ktory nie zjada MP. Pod zadnym pozorem nie nos tarczy ona strasznie obniza uniki.

Widzę nowe sposoby z Ru ofa? ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Nervoson

Cytat: Alarion w Listopad 11, 2009, 09:13:57 PM
Cytat: Nervoson w Listopad 11, 2009, 08:38:00 PM
RB tankujesz w robe bo masz wiecej many na hate ktory nie zjada MP. Pod zadnym pozorem nie nos tarczy ona strasznie obniza uniki.

Widzę nowe sposoby z Ru ofa? ; p

Nie gram i nigd nie gralem na ruoffie. Nie wiem o czym do mnie mowisz facet.

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Ryltar

Cytat: vokz13 w Listopad 11, 2009, 07:33:09 PM
jakimi skillami grac na pvp i rb poniewaz to mu pierwszy tank wiec prosze o pomoc i zrozumienie.Chodzi mi o te co daje dmg ale te co tez dodaje pdef.

Ladujesz wszystkim co nie castuje sie,nie laduje jakiegos lolbleeda w sumie glownie to dajesz hate i judgement + melee.Mana idzie glownie jak juz to na toggle.Nie wiem w sumie czy cos sie zmienilo w tankowaniu od Gracji 1 czy tam 2.

vokz13

Jak uzyc skilla spirit of shilen na SK?

Volatilis

hmmm nie jestem pewny ale jesli dziala tak jak dzialal mass tod to wpierw trzeba wbic ostatni stuck na pain of shillien
ale jak juz mowilem nie jestem pewny ;p

Blitz

to nie jest mass tod, tylko party buff

wlaczasz pain of shilen, jak ktos cie atakuje to asz szanse ze zwiekszy ci sie poziom tego skilla na pasku buffow z 1 do 2, potem 3
na 3 uzywasz spirit of shilen

Volatilis