Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bled

no mysle ze skille tyranta beda slabsze dlatego ze jego p.atk jest mniejszy, nie chodzi mi o hmm.. to ze jego skile sa dupne same w sobie tylko o to ze np glad na 52lv z skilla o powerze np. 500 w top dualach "B" i tyrant na 52 z skilla o powerze 500 w top fistach "B" zada mniejszy dmg poniewaz jego p.atk jest mniejszy niz u glada. dobrze mysle?

Typical User

Cytat: Bled w Styczeń 25, 2007, 01:36:59 PM
no mysle ze skille tyranta beda slabsze dlatego ze jego p.atk jest mniejszy, nie chodzi mi o hmm.. to ze jego skile sa dupne same w sobie tylko o to ze np glad na 52lv z skilla o powerze np. 500 w top dualach "B" i tyrant na 52 z skilla o powerze 500 w top fistach "B" zada mniejszy dmg poniewaz jego p.atk jest mniejszy niz u glada. dobrze mysle?

jeden mały szczegół, prawie nie istotny.......tyrant ma  1.5 - 2 razy wiekszy atk speed od glada i innych......wiec zanim ty zadasz jeden cios tyrant walnie dwa co i tak rowna sie wiekszy dmg niż twoj....
(^_^) <nigdy mnie nie złapiesz>             (*_*) <złapie cie !!!>            Czy Dominik złapie kiedyś Andrzeja ??

Typical User

Cytat: Jan Maria w Styczeń 25, 2007, 05:17:07 PM
LOOOL  :o u mnie na serverze jest 5 setów light S grade looool -_-

a fisty s grade mam 3 -_-- lol ...

lol generalnie nie widze sensu twojego istnienia lol ale lol może byś zauważył lol że twój server jest lekko lol zmodyfikowany lol pod pvp lol a te twoje 5 setów S i 3 pary fistow to sobie wsadź.......D*U*P*E bo przez twoj post pokazałeś ze noob z ciebie lol lol
LOOOOOOOOOOOOOOOL
(^_^) <nigdy mnie nie złapiesz>             (*_*) <złapie cie !!!>            Czy Dominik złapie kiedyś Andrzeja ??

Bled

Cytat: Typical User w Styczeń 25, 2007, 04:33:30 PM

jeden mały szczegół, prawie nie istotny.......tyrant ma  1.5 - 2 razy wiekszy atk speed od glada i innych......wiec zanim ty zadasz jeden cios tyrant walnie dwa co i tak rowna sie wiekszy dmg niż twoj....
no wlasnie atk.speed wplywa na szybkosc "wykonania" skilla (np TSS) czy tam huricane

Typical User

no wiec jak by nie patrzył tyrant zada większy dmg w jednosce czasu niż inni meele, no chyba ze destro bo jak on walnie to nie ma ch*ja we wsi ...

montezuma

P att ma znaczenie w dmg ze skilli ale niewielki, roznice sa minimalne.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Typical User

no ale dalej nie bardzo rozumiem dlaczego Tyrant ma być w czymś gorszy od glada........

Thangorodrim

tyrantem ciezko wygrac z gladem, glad ma heavy mastery lolz, final frenzy, ogolnie glad powinien wygrac z tyrantem

Typical User

tyrant ma totem bizona który daje takiego kopa, że twoje final frenzy wygląda jak śledź przy rekinie...

Thangorodrim

hm, wiesz co gram tyrantem mam 78 lvl jesli ktos umie grac gladem, to tyrant nie pierdnie, uwierz ^^ jesli cipka to ofc tyr wygra ale wiem co mowie gram tyrantem ponad rok ^^

Typical User

miałem glada na 45 lvl od kolegi, i był tak chu*owy jak barszcz na Wielkanoc......

mussaszi

Cytat: Typical User w Styczeń 26, 2007, 05:40:26 PM
miałem glada na 45 lvl od kolegi, i był tak chu*owy jak barszcz na Wielkanoc......

Jeśli dobry barszcz to na Boże Narodzenie  :P a 45lv to nie lv do wykożystania jakiej kolwiek postaci  :)

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Typical User

Cytat: mussaszi w Styczeń 26, 2007, 05:51:05 PM

Jeśli dobry barszcz to na Boże Narodzenie  :P a 45lv to nie lv do wykożystania jakiej kolwiek postaci  :)

mussaszi, gdzie cie jeszcze nie było  :D? a 40-50 lvl to jak wiadomo lvl do podtarcia tyłka. nie zmienia to jednak mojego zdania że tyrant nie jest w niczym gorszy od glada..........

mussaszi

Cytat: Typical User w Styczeń 27, 2007, 10:14:17 AM
Cytat: mussaszi w Styczeń 26, 2007, 05:51:05 PM

mussaszi, gdzie cie jeszcze nie było  :D? a 40-50 lvl to jak wiadomo lvl do podtarcia tyłka. nie zmienia to jednak mojego zdania że tyrant nie jest w niczym gorszy od glada..........

Jak widać też mam Tyranta i go sobie chwale  :D a nie było mnie jeszcze w Rzaszowie  :P

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Typical User

wiadomo, tyrant rulz... dawaj żółwika przybijemy mussaszi :P     [||]"   <---- mój żółwik ^^

mussaszi

Cytat: Typical User w Styczeń 27, 2007, 12:23:26 PM
wiadomo, tyrant rulz... dawaj żółwika przybijemy mussaszi :P     [||]"   <---- mój żółwik ^^
To zamiast żółwika  :P  :cheers:  :D

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Derneth

ktory lepiej sie sprwauje na pvp glad czy tyrant? ze wszystkimi postaciami

Dev

Zależy czy masz na myśli c4 czy c5 ;P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Derneth

Cytat: DevouringOne w Luty 02, 2007, 01:22:30 AM
Zależy czy masz na myśli c4 czy c5 ;P
w c4 i w c5  :)

Reina

mysle ze tyrant, jest bardziej wszechstronny dzieki totemom ^^
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Dod

Witam!
Mam pytanie: jaki jest lepszy wybór, Blood Tornado+foucs czy Dragon Grinder+health??

Imker

Raczej Dragon Grinder + Health, ale nie znam się :P
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Typical User

wracam po feriach, i już widze ze pierwsze moje pytanie bedzie brzmialo jakie SA do blood tornada do koksu, wiem ze taki topik juz byl ale lubie smiecic wiec zadaje pytanie tu ^^

mussaszi

Cytat: Imker w Luty 10, 2007, 02:54:10 PM
Raczej Dragon Grinder + Health, ale nie znam się :P

:o to po co piszesz  :?:

Cytat: Typical User w Luty 10, 2007, 06:36:45 PM
wracam po feriach, i już widze ze pierwsze moje pytanie bedzie brzmialo jakie SA do blood tornada do koksu, wiem ze taki topik juz byl ale lubie smiecic wiec zadaje pytanie tu ^^

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=10316.0

No jest i to ciut wyżej  8)

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Polgara

Temat oczyszczony z oftopa i postów nic nie wnoszących do tematu
Następnym razem będą leciec OSTRZEŻENIA aż mił będzie patrzeć
Potraktować serio to o co prosze