Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Scorpion

Cytatna daggerów lighta
Rozwin ta mysl jak mozesz.
...

Kwadrat

Cytat: Arrrw w Czerwiec 05, 2010, 11:17:36 PM
Ja nie używam heavy w ogóle
jak ktos jest low to i nie uzywa. hvy jest 3 razy lepszy od light na KAZDA klase oprocz nukerow

Rusoma

Cytat: Kwadrat w Czerwiec 06, 2010, 08:08:55 AM
Cytat: Arrrw w Czerwiec 05, 2010, 11:17:36 PM
Ja nie używam heavy w ogóle
jak ktos jest low to i nie uzywa. hvy jest 3 razy lepszy od light na KAZDA klase oprocz nukerow

W wypadku zwykłych S grade to i na nukerów w pewnym sensie lepszy bo w IC wsadzi się wiecej rezistów niż w draco. Zresztą to się ogranicza do podbiegnięcia na range < 600 i zazwyczaj można zabić samymi dystansówkami.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

pigulec

CytatLight dodaje nam 35-procentową szanse, ze krytyk w nas nie wejdzie

CoP+CC+EoP wystarczają.

Cytatco wg mnie całkowicie rekompensuje mniejszą ilość p.defa

Według Ciebie...

Cytatdo tego w light biegamy szybciej (co u Tyrka jest wazne)

Przy hawk bulidzie, do tego królik to może i tak, ale wtedy jesteś strasznie miękki. Przy bizon bulidzie (FTW!) + ogr to się nie ogarnia.

Cytati mamy wiekszy evasion

A przy dexie orków to mamy eva prawie jak PW :D

Cytatna daggerów lighta

Jeśli chcesz paść na parę stabów.

Blitz

wlasnie tez myslalem, ze heavy jest lepsze - jeszcze dodac debuff z pvp zbroi, ktory jest znacznie lepszy niz ten kiepsko wchodzacy mirage w light, to juz calkiem fajnie jest ;p

Arrrw

Cytat: pigulec w Czerwiec 06, 2010, 11:33:16 AM
CoP+CC+EoP wystarczają.
Daj mi full buffa najpierw ;P

Fundnij mi heavy to założe z wielką chęcią, ale jako główny armor wole używać draco

pigulec

Rzeczywiście, straszny full buff. :x Buff OL i WC (skład każdego porządnego party) z 77 chyba i buff PP z 83 (o to może być trudniej, ale da się :P)

DonK.

To u nas chyba same nieogary bo w light biegaja, ale co oni tam moga wiedziec!
Bison build sie nadaje tylko na oly, jak wychodzisz z miasta to tylko Hawk build.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

bula

Cytat: pigulec w Czerwiec 06, 2010, 01:19:45 PM
Rzeczywiście, straszny full buff. :x Buff OL i WC (skład każdego porządnego party) z 77 chyba i buff PP z 83 (o to może być trudniej, ale da się :P)
ofc OL w kazdym party

Kwadrat

Cytat: DonK. w Czerwiec 06, 2010, 01:28:32 PM
To u nas chyba same nieogary bo w light biegaja
lepiej bym tego nie ujal

pigulec

Dobra, z tym OLem to mnie trochę poniosło.

Aran

Jaki bulid na pt vs pt polecacie? Hawk?

virisken

przeczytaj 4 posty wezej od twojego ok?

Aran

Ale ja mu nie wierze ;]

DonK.

To biegaj w hvy, z fistami +health i skilluj na pvp.
Hapszasin

Aran

virisken

omfg to chuj sie pytasz skoro ludziom nie wierzysz?

Bibosh

Mam pytanko, a mianowicie chodzi o to co najlepiej ubrać... IC +6, Dyna Heavy +4 czy Dyna Light +4 ? Gram od nie dawna i nie bardzo się orientuję  :P z tego co wyczytałem, to niby IC, ale czy na pewno... Wolę przeczytać opinię ludzi z doświadczeniem w tym temacie.

Cerber

IC>all
tym bardziej jak jest na +6

Kalion

Mam do was pytanie odnośnie korzystania z SA Health w Gracii Final do PvP, jest to dobry czy raczej średni pomysł? I jak w GF wygląda build pvp na dye u tyrka +4 con czy raczej +4 str, a moze hard core +4str+4 con i -8 dex). Jeśli ktoś ma jakieś rady to byłbym wdzięczny za napisanie ich tu lub na pm.

PS. Co sądzicie o takim buildzie pod pvp: (jeśli macie jakieś sugestie co zmienić/poprawić wypowiedzcie się :))
-fisty+health
-Dye +4str +4con -8 dex
-draco set ( przy okazji chciałbym dowiedzieć się jaki armor jest najbardziej uniwersalny do pvp w GF, dyna light ic +6 czy dyna heavy?)

Blitz

wszystko super, tylko set IC - latwiej wbic na +6 caly, a wtedy p def duzo wiekszy niz w dynasty, resist na hold i sleep sie przydaje tez, bo oba te debuffy wkurzaja
draco to do expa i draco +6 na magow, ale nie oplaca sie specjalnie crafcic tego, bo w heavy z magami tez sobie poradzisz spokojnie

to tak wedlug mnie ;p

Kalion

czyli -8 dex da się przeżyć w pvp? ;] bo w pve chyba brak atak speeda i crit rate już jest odczuwalny.

DonK.

Cytat: Kalion w Czerwiec 14, 2010, 11:22:47 AM

PS. Co sądzicie o takim buildzie pod pvp: (jeśli macie jakieś sugestie co zmienić/poprawić wypowiedzcie się :))
-fisty+health
-Dye +4str +4con -8 dex
-draco set ( przy okazji chciałbym dowiedzieć się jaki armor jest najbardziej uniwersalny do pvp w GF, dyna light ic +6 czy dyna heavy?)
jesli to nie oly to +focus i light, w hvy bedziesz biegac jak zolw w porownaniu z light, dye dobre nawet +5/4 -9 mozesz dac.
Hapszasin

xKoRn

Nie rozumiem dlaczego lepiej w hvy. W hvy pvp mam mniej defa, mniej p.atak, niż w lighcie pvp.

Scorpion

CytatW hvy pvp mam mniej defa, mniej p.atak, niż w lighcie pvp.
To gz jak masz w heavy mniej niz w light O_o
...