Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jac0l

większośc DD ze spearem w dyna secie i celką z suby może tam koksac bez problemu.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

coshoo

Destro na dino? Nie wiem jak z epilogiem i freya ale wcześniej to nie było miejsce na pole party tylko dla magusów.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

jac0l

Dokładnie no ale jak jest możliwosc to deska też daje rade:P

Nervoson

tia powodzenia na dino robic aoe destruchem.... bilbys te moby 2 minuty :P

EsTeCzteryRkA

Gdzie teraz na Freyii mozna expic deska 65+? Najbardziej odpowiadalo by mi AOE , cata czy cos?
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

sosula

Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Bolter_Pit3r

Widze ze nikt nie odzywa się juz około miesiąca  :o . Wiem że nie raz mozna sie spotkać z topicami na temat certyfikatow, ale chciałem sie zapytać jakie wy osobiscie proponujecie certyfikaty, najlepiej zeby wypowiadały sie osoby grające Deskami a nie te który mogą tylko przypuszczać. Oczywiscie Haste, a pozostałe 2 to raczej focus z lucznika i Ud z tanka,jakieś inne propozycje :P?? Najlepiej z argumentacją. Dziękuje,pozdro  :D

Azarael

Celka zamiast UD lepiej gdyż to kilka sekund nieśmiertelności :D
Na 3 ja wybrałbym: Boost cp jeżeli pvp albo mastery: critical :) (według mnie lepiej zwiększyć na stałe niż liczyć na fart, że "może" zaskoczy cert :D)

jac0l

Celka to chyba tylko na oly/pvp jeśli robisz prefrenzy.

Bolter_Pit3r

Chodzi mi o takie uniwersalne certyfikaty a nie tylko pod oly . Czyli haste,focus ten na stale,i celka tak ?:)

jak cos to gram na low ratach [x4]  8) graveland dokladniej :D

x3no: Nie rób dualpostow...

DonK.

100razy przerabiane, na deske nie bierze sie celki bo sie zabijesz na trainach.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Bolter_Pit3r

Ok,czyli celka odpada z powoda expa  :(, rozumiem . Ktoś jakieś inne propozycje ?? ?? :)

DonK.

Hapszasin

Kommodus

ja zawsze brałem UD z knight'a, Haste z Warriora i Focusa z masterki (Z kazdej suby) 
i było zajebiscie :D mozna jeszcze pomyslec na spiritem z summonera zamiast focusa passiva : P 
alee... ja tam zawsze wolałem cos 'pewnego' niz szansę

Bolter_Pit3r

No ok , pomoc sie przyda z pewnością  :D A i jeszcze, jestem srednio zapoznany, o co chodzi z focusem z masterki ? To jest certyfikat ktory mozna wziac z obojetnie jakiej suby? Rozumiem ze polega na tym samym co z lucznika/daggera fokus, i jest on tym focusem pasywnym ? :P

Kommodus

On dodaje +30 critical rate na stałe, a focus z Rouge - Daje 30% critical rate tylko ze to jest szansa, jak bijesz ma 1% szansy na aktywacje :P

zreszta.... tutaj masz wszystkie skile opisane   

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,36429.0.html

Bolter_Pit3r

Dzieki za pomoc,więc zrobie  Haste z tyrka , focus z obojetnie jakiej sube i Ud z tanka , mozliwe ze zamiast ud zrobie wieksza ilosc cp. :P

Bolter_Pit3r

A co myslicie jeszcze o  Haste/focus/evasion?

Blitz

evasion dla destro nie jest najlepszym pomyslem

DonK.

evasion jest tak samo useless jak boost cp.
Hapszasin

Bolter_Pit3r

To co proponujecie na ten 3  :D

DonK.

Hapszasin

Bolter_Pit3r

haste/focus/ud/spirit , to wyszło z waszych postów.  Aktualnie jestem przy dokonczaniu suby na haste (74 tyr), ale nie umiem sie zdecydować, jakies opinie jaki komplet z tego?

DonK.

Hapszasin

Bolter_Pit3r

A moze te leczenie z bisha zamiast focusa?