Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: ja10 w Kwiecień 18, 2011, 07:09:34 AM
akurat masterworki z dynasty są słabe i szkoda na nie kasy
Były lider ассассинс na lancer'ze (deska) miał dynasty heavy ess 2 masterwork +6 1800 atri

Heavy:
S80 - Dynasty
Hełm - P. Def. + 1.25%, Max HP + 123, Dark resistance + 2%
Spodnie - P. Def. + 2.08%, Max HP + 205, Dark resistance + 2%
Buty - P. Def. + 0.83%, Max HP + 82, Dark resistance + .08%
Rękawice - P. Def. + 0.83%, Max HP + 82, Dark resistance + 0.8%
Tarcza - M.Def. + 2%

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ja10

to fajnie, ale to nie zmienia faktu, że jest to mało opłacalne i nie daje dużych profitów, musiałbyś sam wszystko wyklikać bo nikt nie crafci dynasty i na rynku ich nie ma, lepiej pchać się już w masterworki od moraia, a najlepiej chyba to zainwestować gruba kasę w nobles vespera, ale z takich bardziej przyziemnych rzeczy to jednak zwykle dyna II sprawdza sie dobrze
Wowi - Destroyer 83 - Lancer - Outcasters

pokit

Tyle że dyna hvy essence II daje Ci większy bonus niż noble vesper, dlatego lepiej szukac mw +6 niż wydawać kupe kasy na noble vespera żeby przyszpanować.

lukasz09091

słyszałem, że dynasty dla dechy najlepszy

ja10

raczej wątpię żeby udało ci się zrobić mw +6 dynasty zauważalnie taniej niż nobles vespera, ale czy to ważne, każdy niech sobie biega w czym chce
Wowi - Destroyer 83 - Lancer - Outcasters

pokit

Cytat: ja10 w Kwiecień 18, 2011, 02:30:58 PM
raczej wątpię żeby udało ci się zrobić mw +6 dynasty zauważalnie taniej niż nobles vespera, ale czy to ważne, każdy niech sobie biega w czym chce

No niech sobie każdy biega w czym chce ale dla mnie vesper sety to jest jakaś pomyłka nawet zrobione na noble.

PuFF

Cytat: pokit w Kwiecień 18, 2011, 03:13:17 PM

No niech sobie każdy biega w czym chce ale dla mnie vesper sety to jest jakaś pomyłka nawet zrobione na noble.
noble sety vespera DOBRE SA  FAJNE bonusy speeda itp daja

pokit

Cytat: PuFF w Kwiecień 18, 2011, 03:55:39 PM
Cytat: pokit w Kwiecień 18, 2011, 03:13:17 PM

noble sety vespera DOBRE SA  FAJNE bonusy speeda itp daja

Który jest fajny? Light? Porównując z vorpalem, no nie bardzo a cena ta sama,  rezist stun z vorpala > rezist para.  Robe? No na postacie którym nie brakuje cast speeda no to może i tak.

Alarion

o tym resist para mówisz o robe, czy light?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

pokit

pigulec

Lepsze dla deski będzie +1 str czy p att? (aug)

Apocalyptik

Siła, +1 str daje około ~3-4% p. attacku więcej.

We ride together, we die together.

PuFF

Cytat: pigulec w Kwiecień 27, 2011, 07:38:53 PM
Lepsze dla deski będzie +1 str czy p att? (aug)
najlepsze agu passi p atack
crit rate 25+++
+1 str

pigulec

Żeby utrzymać deskę na 30% hp wystarczy seal of limit?

Alarion

Cat Drama Maker

widelec

czyli od H5 to raid party już bez destro :P?

Daglas

Eee tam, cały czas na limitach z odpowiednim baffem deska robi największy dps. Nie są to niestety wartości jak dawniej.

Alarion

Tyrek go dorównuje praktycznie. Poza tym bez limitów tyrek >>> deska.

Cat Drama Maker

Daglas

Alarion, jak tyrek na limitach może dorównać desce?

Obaj wyciągają 1500 speed i 500 crit rate a różnica w patk znaczna.

Bez limitów faktycznie tyrek jest nie do pobicia.

Alarion

w PvE może tak, ale w PvP żeby w pełni wykorzystać ten p atack, musisz być na 30% HP, podczas gdy tyrek śmiało będzie sobie hasał na full HP. A to, że frintezę ubije się w 1 min szybciej czy wolniej mało jest interesujące. Wszystko sprowadza się do potencjału postaci na PvP. A ten u deski jest jednak słabszy. (do tego dochodzi brak skilli na odległość, a masówki tyrka są raptem trochę gorsze od gladowych, więc i na mass pvp  tyrek >> deska). 

Cat Drama Maker

Cerber

Cytat: Alarion w Maj 01, 2011, 12:21:23 AM
w PvE może tak, ale w PvP żeby w pełni wykorzystać ten p atack, musisz być na 30% HP, podczas gdy tyrek śmiało będzie sobie hasał na full HP. A to, że frintezę ubije się w 1 min szybciej czy wolniej mało jest interesujące. Wszystko sprowadza się do potencjału postaci na PvP. A ten u deski jest jednak słabszy. (do tego dochodzi brak skilli na odległość, a masówki tyrka są raptem trochę gorsze od gladowych, więc i na mass pvp  tyrek >> deska). 

Z tego co ja wiem frenzy odpala się przy 60% hp i minimum tyle trzeba mieć żeby dawało wszystkie bonusy a zealot działą bez względu na ilość hp.

Arimas

Cytat: Cerber w Maj 03, 2011, 01:24:36 PM

Z tego co ja wiem frenzy odpala się przy 60% hp i minimum tyle trzeba mieć żeby dawało wszystkie bonusy a zealot działą bez względu na ilość hp.
CytatIncreases P. Atk. by 15% for 1 minute 30 seconds. Additionally increases P. Atk. by 40% when using a sword/blunt weapon. Increases Accuracy by 6 and P. Atk. by 10% when using a two-handed sword/blunt weapon. Available when HP is 60% or lower.[/b]

Razem 65% IMO tyrant z 1500 atk.speed i lepszymi skillami > deska
Prawie nigdy nie mam problemu z wybieganiem deski na pvp ...

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ARCYK

Co do tego frenzy na h5 chciałem się właśnie zapytać. P attacku dodaje teraz mniej niż poprzednio, zmniejszony reuse do 5 min i odpalanie poniżej 60% hp (imo bez sensu bo i tak bez zealota to nie to samo). Moc zmniejsza się gdy odpale frenzy i będę miał powyżej 60% hp tak jak we freyi chociażby?

Sprawdzałem to sobie na jakimś lol haj rejcie i p attack zmniejszał się jeszcze bardziej a na mrugającym a i tak był gówniany ;d. Ale pytam jak to jest bo to high rate a chciałbym wiedzieć jak jest faktycznie.

Demolition impact - podobno zwiększyli power tego skilla ale zapewne nie można go enchantować więc skill useless?

Paskudny

Increases P. Atk. by 15% for 1 minute 30 seconds. Additionally increases P. Atk. by 40% when using a sword/blunt weapon. Increases Accuracy by 6 and P. Atk. by 10% when using a two-handed sword/blunt weapon. Available when HP is 60% or lower.
Masz opis FR, przez to wykastrowali deski, chociaż nadal są dobrymi oly farmerami ;D

Redbox

Cytat: Arimas w Maj 03, 2011, 02:20:57 PM
Cytat: Cerber w Maj 03, 2011, 01:24:36 PM

CytatIncreases P. Atk. by 15% for 1 minute 30 seconds. Additionally increases P. Atk. by 40% when using a sword/blunt weapon. Increases Accuracy by 6 and P. Atk. by 10% when using a two-handed sword/blunt weapon. Available when HP is 60% or lower.[/b]

Razem 65% IMO tyrant z 1500 atk.speed i lepszymi skillami > deska
Prawie nigdy nie mam problemu z wybieganiem deski na pvp ...
uja moze wyboegac przez te jeb ane rushe. wyglada to tak ty uciekasz on rush jeb za 3 k uciekasz itd...

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama