Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Murin

Aaa Popieram Mojego przed mowca :)

A To podaje Linka do filmiku co potrafi destro jak sie nim umie grac ;)) PRAWDZIWA MOC DESTRO MUHAHAHAAH !!!!! :))))

http://www.youtube.com/watch?v=FyR8x5AN7Vw&mode=related&search=
( ) )IIIIIIIIIIIID

bula

taaa jasne daj dla jakiegos pierwszego lepszego typka, ktory w L2 nie gral S grade sprzet, cardinala za plecy i tez kazdego pojedzie jakakolwiek postacia...poza tym w jednym momencie atakowalo go nazraz 3 czy 4 sps/sorc i zaden mu cancela nie wrzucil pff(jeszcze go z aura flare bili n/c)...to ja na Abyssie x300 moge isc do talking island/DE village/elven village/dwarven village/orc village i jechac >20 lvl z moim A grade sprzetem...a i jeszcze wezme ze soba bishopa zeby mnie przypadkiem nie zabili...

Gdzie ty tam widzisz ze ten typek umie grac?

adamex91

nom, widac w ogóle jak manewruje tym orkiem, jakby 1szy raz gral

Raverton

kupiłem sobiem war axe do stunowania i mam pytanie czy dawać do neigo jakieś SA i jak tak to jakie?

BaRt

Jak,tylko do stunowania to sie nie opłaca dawac SA,ale jak ciągle go używasz to myślę,że Health będzie najlepszym rozwiązaniem.(wiadomo zawsze kilkaset HP sie przyda :P)

adamex91

ja tam trzymam bonebreakera za czasow mlodosci i nim stunuje ;]

Murin

Wlasnie kolo umie grac na filmiku :) wiesz taki kolo co pierwszy raz by gral nie umialby manewrowac tak pomiedzy broniami i tym jak  skile zapodaje wiec  wiesz jak dla mnie ladna gra ;))
( ) )IIIIIIIIIIIID

jawron

Manewruje zwyczajnie, co w tym takiego dobrego?

Biega tylko fullbuffed z supportem i kosi magów z draconica, nic szczególnego...
wannabe
]|[

eXtreme^

najelpsza zbroja dla destro a grad jest chyba nightmare dodaje do p.ataku i do zycia;]

Silver Ranger FTW!:D

Wypłosz

Na A w zasadzie wszystko jest ok, oprócz Dark Crystal, który odejmuje od STR. Poza tym może i Nightmare dodaje P.Atk, ale za to odejmuje nieco DEX, co sprawia, że rzadziej padają krytyki, no i celność, czy szybkość biegania też jest mniejsza. Za to Tallum i Majestic są ok, choć myślę, że jednak Majestic lepszy, bo lepiej inwestować w siłę ataku niż w jego szybkość - przynajmniej w przypadku Destroyera.
Heart Shaped Glasses

bula

Cytatwiesz taki kolo co pierwszy raz by gral nie umialby manewrowac tak pomiedzy broniami

2 dni gry i umiesz "manewrowac" miedzy 3 paskami...

Cytatjak dla mnie ladna gra

Daj mi FB/IC set/Arcana Mace/boss jwlry cardinala za plecy i tez swietny filmik zrobie(nawet bez cardinala :D )

Tyr

Gadacie tak o ym filmiku, a to serwer l2j...
Lineage 2 Classic EU

bula

Niewazne ze L2j ^^ wazne ze titan w tym filmiku nie pokazuje nic nadzwyczajnego :D

Tyr

Nawet Cp potków nie ma o.O
Lineage 2 Classic EU

bula

Bled

swoja droga to jst troche lamerskie jak bijesz sie z kims a on ci w polowie walki spam cp potami zarzuci.......

bula

po to ktos stworzyl CP potki zeby wszyscy mogli ich uzywac...

Bled

Murin

Wiesz co Mowisz tak bo grasz na ratach x300 i cfaniak jestes a dostalbys na luzz od tego orka :) A co do CP Potek jak ona ma to ty tez je kup i bedzie walka do tad az sie cp potki skoncza xd
( ) )IIIIIIIIIIIID

Tyr

Spoko umiejętne używanie CP potkow to jest duża sztuka... No ile tych potków weźmiesz? 200? I zaraz się z nich wyplujesz :)

btw. on nie ma cp potow bo to serwer l2j i tam to nie działa :D
Lineage 2 Classic EU

bula

CytatWiesz co Mowisz tak bo grasz na ratach x300 i cfaniak jestes a dostalbys na luzz od tego orka

A jakie raty ma eternal sin? to po pierwsze

Po drugie .... daj mi tego orka na Abyssa, daj mi sprzet S grade(albo jemu A grade) i zobaczymy kto od kogo dostanie....

200....ciekawe przy jakim CON :D ja biore max 100 ^^(CP potkow oczywiscie)

Arthas

Destro nie powinien miec problemu z uniesieniem 500 cp potów.

Tyr

No hmm... tyle to chyba tylko krasie biorą? o.o
Ale nie wiem może weźmie nie sprawdzam bo nie mam gdzie :P
Lineage 2 Classic EU

kufel

jesli chodzi o destra to tankiem ni jest i nigdy nie bedzie duze ilosci hp mu w tym nie pomagaja.to po 1
druga rzecz to taka ze nie tylko 2h micz musi byc dla destra a blunt tylko do stuna.bluntem rowniez mozna walczyc w kazdym party i na pvp,a dlatego ze kazdy stun jest po reka a na wysokim lvl dochodzi 3 stun (armor crush).na 2h miecz jest tylko jeden skill godny uwagi(crush of doom)naprawde mocny skill. DMG lub AOBA z Sa BTB (+25%hp)+ilosc bazowa hp jaka posiada destro + buffy sprawiaja ze do zabicia moba nie potrzeba 2h micza a blunt smialo wystarczy a my nie odczujemy spadku hp.osobiscie tak walczylem i naprawde jest dobra zabawa jak co chwila stun wchodzi to w moba to w kogos na pvp.na a grade polecam elysian axe Sa haste po subie na tyranta ze skillem fist fury 1,2k atak speed(buffy oczywiscie tez)+vampire rage hp zawsze full a jesli troche ucieknie to battle roar zalatwi sprawe.dobre expienie jest z lanca i jesli sie ma u boku Ol'a train z mbow stajemy w rogu i kosimy moby(zywiol destro)

maksymalna ilosc hp jaka mi sie udalo wyciagnac na destro z buffami
batte roar (wlasny skill)skill bless the body nie wspolgra
DMG + btb (25%hp)
Boa (body of avatar)
Cov (chant of victory)
Pof (profecy of fire)= 30k hp na lvl 77 po subie (serw raty x16)

bula

CoV i PoF razem? niezle zbugowany serw...

btw co do HP to ja na SK wyciagam na 78 lvl dye +4 con/dc set/bron BEZ health/btb6/song of vitality 10k HP bez CoV/PoF

A skill bless the body nei wspolgra z Body Of Avatar.