Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Tyrantino

I tak. Grałem Destro z trarczą i Toporem, dochodze do wniosku ,że już niee będe kombinował więcej, tylko zostaje przy 2-ręcznych mieczykach  :D I potwierdzam: Bluntu 2-ręczne są gorsze jeżeli chodzi o crity od mieczy 2-ręcznych  :P też tak grałem i zmieniłem na mieczysko  :D

Pozdro dla zielonych  :P

P.S. 2-ręcznego blunta zawsze ,można w plecaczku nosić na wypadek nagłego  :P PvP i do stuna na bank się przyda  :D,a później znów na mieczysko wbijasz  :oops:

Bez double postów proszę ;)
/Frohike

ktos1994

Heh , dla mnie to zbyt skąplikowane (skomplikowane) . poza tym (poza tym) co z tego , że będę miał mały crit rate skoro i tak będzie więcej skilli do użycia ??

/edit by Fro

pix3l

To z tego ze z mieczem masz wiekszy DPS niz z bluntem, wlasnie dzieki wiekszemu crit rate? Tak samo przy zealocie- dla miecza dostajesz bonus crit rate, do blunta bonus crit damage. Po co komu crit damage przy 45 crit rate?(w przypadku blunta)

Blunt i tak sie przydaje, wlasnie dla stuna, nie trzeba broni zmieniac. Wyjscie- uzywaj obu.
:O

ktos1994

Heh , chciałem sobie zrobić destro , tera chyba nie zrobię .

pix3l

Dlaczego? 5 broni wystarczy zeby byc przygotowanym :)

ktos1994

Szewa

Miecz 2-h , blunt, luk, pole, dagger

ktos1994

Tyle kasy aż nie mam , moje cięcia budżetowe pozwalają mi na jedną broń z SA :P

TruTherion

Do wszystkiego trzeba dojść.
Młotek może być no greade, a sztylet chyba jest C (ma jakiś rsk haste?).

SknerusKK

Cytat: TruTherion w Wrzesień 02, 2008, 08:54:12 PM
Do wszystkiego trzeba dojść.
Młotek może być no greade, a sztylet chyba jest C (ma jakiś rsk haste?).
cursed dagger ma

ktos1994

Mam pytnie do Pix3l : W kilku tematach wspomniałeś , że sh ma tytana na 2 hity , więc czemu ty grasz destro skoro sh jest lepszy ??

coshoo

Cytat: ktos1994 w Wrzesień 02, 2008, 09:04:34 PM
Mam pytnie do Pix3l : W kilku tematach wspomniałeś , że sh ma tytana na 2 hity , więc czemu ty grasz destro skoro sh jest lepszy ??

Pix3l lubi sobie pomarudzić. Zapomina wspominać że on swoim destro onehituje tak jak ostatnio TH 81 za 12k lub tyranta s grade za 16k.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

pix3l

To prawda, jak jest fullbuffed, ja go mam na hita tylko musze podbiegac ;p

ale i tak z magami jest masakra, vortex/slow/cancel :(

bula

nie czuje potrzebe grania postacia ktora jest "najlepsza"

SknerusKK

Cytat: pix3l w Wrzesień 02, 2008, 09:27:23 PM

to onehitowanie dotyczy ludzi z resistami czy bez? :>

bula

Cytat: SknerusKK w Wrzesień 02, 2008, 09:37:15 PM
Cytat: pix3l w Wrzesień 02, 2008, 09:27:23 PM

to onehitowanie dotyczy ludzi z resistami czy bez? :>
whatever :P 20% z 12k to 2.4k ... jak sypnie za 9.6k to enemy tez padnie :D jeszcze poprawi za 1k z regulara i jest ok

ktos1994

No tak , ale do miecza są 4 różne skille z czego 1 jest dopiero od 60 lvlu a do obucha dochodzą jeszcze 2 skille i to są stuny , więc nie wiem co wziąć (wziąć). A co wy byście mi polecili ?? Dwóręczny (dwuręczny) Miecz , czy może dwóręczny (dwuręczny) obuch ?? Acha i jeżeli mogę prosić to możecie mi powiedzieć jak się spisuje Destro na Gracia ??

/poprawione przez Frohike

TruTherion

Już ci udzielili odpowiedzi wcześniej.

ktos1994

Czyli miecz dwóręczny (dwuręczny) lepszy ?? Jak tak to jakie SA do Berserk Blade ?? (miecz dwóręczna (dwuręczny) top c dla niewtajemniczonych) . Mam jeszcze takie pytanko : Czy można użyć Frenzy i Guts jednocześnie ?? czy raczej nie ?? Ilo to trwa ?? Jaki reuse tych skilli ?? I czy konieczne musze mieć 30% by użyć tych skilli ?? Jak mogę mieć więcej hp to ile i o ile mniej statów się dostaje ??? Czekam na szybkie i dokładne odpowiedzi . Z góry thx .

/Fro

bylyforumowicz

dwureczny dla niewtajemniczonych -__-

TruTherion

Cytat: ktos1994 w Wrzesień 03, 2008, 05:19:01 PM
Czyli miecz dwóręczny lepszy ?? Jak tak to jakie SA do Berserk Blade ?? (miecz dwóręczna top c dla niewtajemniczonych) . Mam jeszcze takie pytanko : Czy można użyć Frenzy i Guts jednocześnie ?? czy raczej nie ?? Ilo to trwa ?? Jaki reuse tych skilli ?? I czy konieczne musze mieć 30% by użyć tych skilli ?? Jak mogę mieć więcej hp to ile i o ile mniej statów się dostaje ??? Czekam na szybkie i dokładne odpowiedzi . Z góry thx .

SA: focus

Frenzy i Guts: albo jedno albo drugie, musisz mieć 30% HP aby użyć, trwa 2min?

Co do życia to o co dokładnie chodzi?
Więcej HP możesz mieć albo dawając health do broni, albo dodając CON z DYE. Ale i jedno i drugie jest nieopłacalne. Nie ma stałej wartości ile HP podskoczy.

ktos1994

Co do tego życia to chodziło mi , że jeżeli mogę mieć więcej niz te 30% hp i odpalić Guts albo Frenzy i jeśli tak by się działo to ile p. atk/p. defa  bym dostał za odpalenie Guts lub Frenzy o ile tak można , jeśli nie można powyżej 30% hp odpalić ani Guts ani Frenzy to odpowiedziałeś na moje wszystkie pytania .
Aha i jeszcze jedno , jaki jest mniej wiencej (więcej) reuse skilli Frenzy i Guts ??

/Fro

TruTherion

Guts działa normlanie jeśli masz powyżej 30% HP i daje bonus 200% do p. defa.
Frenzy jeśli przekroczysz 30% to dostajesz bonus 50% do p. atc i:
With Sword, Polearm or Blunt: P.Atk. +246.38%
With 2hs/2hb: Accuracy +6, P.Atk. +301.95%
With other weapon: P.Atk. +50%

Re-use? Hmm z daggerem rsk haste + dance chyba można mieć perm frenzy. Nie wiem czy nie trzeba PoFa, lub CoVa.

bula

sam dagger+rsk haste + dance +potka na atk speed nie da perma frenzy

przydalyby sie jeszcze champ/renewal :D