Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DIO

a czemu jest zly? gdy cos dogonisz to win ...... no wlasnie trzeba dogonic  :oops:

pix3l

Cytat: Seebal w Marzec 21, 2009, 02:03:31 PM
Czyli taki sobie cały czas, eh a myślałem, że do PvP przynajmniej będzie lepszy :/
zrob sobie nukera, zabijasz wszystko 1 przyciskiem.
:O

TeJP

Cytat: pix3l w Marzec 21, 2009, 06:42:00 PM
Cytat: Seebal w Marzec 21, 2009, 02:03:31 PM
Czyli taki sobie cały czas, eh a myślałem, że do PvP przynajmniej będzie lepszy :/
zrob sobie nukera, zabijasz wszystko 1 przyciskiem.

No takk f1.. A w destro masz spam skill  :shock:
zzOMGzz AW/sk

Sebal

Ja właśnie lubię postacie które są trudne do ogarnięcia, dlatego chyba lubię PS'a i Paladyn'a. Ale zawsze ciągneło mnie do orka, destro ale był wolny ;p Nie wiem jak to jest od Hellbounda, ale może i zagram Destro.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Vanquish

Ja Destro nie narzekam na speeda pomimo gry na perma covie, sws i doganiasz to co masz dogonic :P

Dev

Czyli jakas postac na AFK :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Vanquish

Bez przesady, wiekszosc enemy z ktorymi walcze biega jednak bez song of wind, wiec jest ok :P

Yoker

czy opłaca się enchantować pasywy? (tak wiem, jeśli mnie stać to oczywiscie, ze warto ;P). Czy ktoś wie ile %% dostanę np. z sword/blunt mastery +9 albo armor mastery?

edited: już znalazłem. Wg tego co piszą na innych forach to nie idzie w %% a w pkt. Podobno jest to strata xp/sp/bogow a zrobienie np. armor mastery na +9 da mi doslownie pare pkt (co przy 1900 p.defa nie zmieni nic)

cziloss

Witam. Jakie Dye najlepsze sa dla destro ? Mam juz wlasciwie all oprocz tego ... mam jeden +4str-5con ale jakie dac pozostałe dwa ?

RazielIII

+3 str - 3 con
+2 str - 2 con
tylko tyle ew +4 dex - 4 con jak grasz na full buffie
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Yoker

tak jak napisał Raziel. Ew. możesz jeszcze dołożyć +wit/-int jeśli jesteś nobless :) +dex już nie pakuj, nie da Ci to praktycznie nic a strata HP będzie już bolesna.

RazielIII

jak grasz na HB+ i u Ciebie na servie jest nerfniete fr to faktycznie nie pakuj do dexa kosztem cona
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

cziloss

Tak jestem Nobless. Czyli mniej wiecej tak:

+4str-4con
+3str-3con
+4wit-4int

lub

+4str-4con
+3str-3con
+2str-2con

?

RazielIII

nie mozesz dodac +9 str

+3str -3con
+2str -2con
+4wit -4int

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Kazuya

Cytat: RazielIII w Kwiecień 18, 2009, 09:33:35 PM
nie mozesz dodac +9 str

+3str -3con
+2str -2con
+4wit -4int
po co wit na destro?
k nobless nvm
rpg x5 [gh85]

cziloss

Witam Was ponownie :). Jakoze, ze juz wczesniej zadalem jedno pytanko. Zadam kolejne ... ale najpierw male wyjasnienie. Zaczalem dopiero przygode z L2 gram jakies 7-8 dni, gram na Gravelandzie ( x666 ) postanowilem tam najpier zagrac zeby oswoic sie z postaciami. Dlatego w ciagu tych paru dni najlepiej gra mi sie destro ( po przeczytaniu w ogole jakie rasy sa w L2, jakie mozna miec klasy, sub klasy etc. ) i do niego bede na razie kierowal pytania tutaj. Dlatego z gory srry za moja niewiedze jak cos i uciazliwe pytanie. Takze do rzeczy !

Zaproponowaliscie mi Dye;

+3str-3con
+2str-2con
+4wit-4int

Ale na tym serwrze nie ma w sklepach tych Dye :/. Jedyny ktory udalo mi sie kupic jest +3str-3con. Dlatego pierwsze i pare nastepnych pytanek :):

1. Jezeli w sklepach nie ma takich Dye ( u symbol makera czy tez GM shopu ) mozna sobie zrobic wg. wlasnych upodoban ? Jezeli tak to jak ?
2. Wlozylem do broni Life Stony kupilem je bo ktos sie pomyli i zamiast zwyklych Aden zaplacil w AA ( akurat 80KK AA ) bo sam dopiero dzisiaj dowiedzialem sie jak je zbierac. I Nie wiem czy mam dobra Agu w broniach:

Na +8 tridencie mam : P.Def 38.2
Na +8 heavy arms ( focus ) mam : M. atk 14.5
                                               CP rec 0.2

Ciezko bylo mi w ogole te Life Stony kupic ze wzgledu na moja na razie "biedote" jezeli sa kijowe to musze je juz wymieniac, i jaka jest szansa na lepsze agu ?

3. Co dokladnie daja Fire, Water, Wind, Earth Stony ? Bo widze, ze niektorzy w broni wlasnie maja LVL jakiejs aury i +150 od danego zwiolu. Jak wsadzic ? Jak zdobyc ?

4. Booki do skilli ... Jak dobrze mysle jest to na zasadzie enchantu tak jak u broni ? Jezeli sie myle poprawcie mnie. I powiedzcie jakie Booki do skilli kupic dla destro i w jakich ilosciach ??

na razie tyle. PZDR !

YoungPadawan

kup w grocery dye +4 str -5 con(opisane są jako -6 ale odejmują 5), analogicznie do tych wit

agu masz dupne, zmieniaj jak bedziesz miał ls'y :P

kup divine stony albo idź na spawna hb i tam bij moby i wklepuj kamyczki do póki nie będziesz miał 150 elementu(dodaje ok.75% dmg na mobach, na graczach trochu mniej z racji rezystów) a na oli to do sworda walnij fire i szkylle (fryta, FS) enczantnij na fire(+1 wystarczy).
z tego co się orientuję to na gravie divine/dark chodza po 2-3kk aa sztuka, reszta po 5kk.

co do bookow - idziesz w rune bodajrze do ciecia w warriors guild(ork ofc) z bookami kupionymi i zagadujesz do niego, klikasz skill enchantment i masz do wyboru opcje encza skilli - zużywasz 1 book za 1 podejście spalone, czyli za 1 booka wbijasz skill tak długo, aż ci sie nie spali - wtedy musisz poświęcić następnego booka
I'm offline.

cziloss

Ale ciagle nie dowiedzialem sie jakie skille najlepiej kupc destro i jakie enchantowac :). No i czy da sie zrobic wlasne Dye +2-2 +4-4 :)

YoungPadawan

skille to fatal strike/frytka(ten z powerem 9k, zapomniałem jak się nazywa) na element, który masz w broni, zealota na czas

dye da sie zrobić ale nie na gravelandzie x666
I'm offline.

cziloss

Oko :). To w takim razie jeszcze powiedz co wsadzic do broni jakie stony. O oly na razie nie mysle bo PvP u mnie na razie kuleje. Wszystkie stony mam po 2kk each:

- water
- wind
- divine
- fire

Mam Tridenta + Heavy Armsa. Powiedz ktore stony powsadzac ? ( na razie w sumie glownie farma na AA i Medale )

YoungPadawan

do tridenta holy, do sworda fire.
I'm offline.

cziloss

A ile trzeba wsadzic kamieni aby bylo 150holy/150 fire ? Jest jakas granica czy to tylko do widzimisie kamieni ? :). I jak te kamienie wsadzic ? Tez u blacksmitha ?

YoungPadawan

kamyki wbijasz identycznie jak enchanty, masz jakąś tam szansę na wejście elementu, z tym, że jeśli kamyk się "spali" to nie stracisz elementu, który już był.
a kamyków to zależy od szczęścia, ale zwykle cóś koło 50
I'm offline.

cziloss

Oko dzieki :). A powiedzcie czy jezeli biegam bez Dye np takiego setu ( taki jak poleciliscie ):

+3str-3con
+2str-2con
+4wit-5int

Duzo trace ? I czy w ogole latajac bez Dye duzo trace ? Bo zauwazylem, ze jak zdjalem all Dye z ssiebie to HP na full buffie z 13,4k skoczylo do 15,k a bez bufow tez ok. 1k-1,1k roznicy w hp. A jak to ma sie do dmg ? Po odjeciu tych 5str zauwazalna roznica ?

Vanquish

na czysto nie tak bardzo ale na rage juz widac roznice o frenzy nie wspominajac