Problem ze Skilami

Zaczęty przez Tygrys, Grudzień 10, 2005, 11:19:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tygrys

Mam postac gladiatora na 46lvl walcze dualem Elven Long Sword*Elven Long Sword nie działaja mi skile takie jak: Double Sonic Slash, Sonic Blaster, Sonic Buster. Może te skile działają, tylko ja nie potrafię ich używaż. Jesli ktoś może mi udzielić rady, jak rozwiązać ten problem to z góry dziękuję.

Saladin

Z tego co pamietam tych skilli mozna uzyc dopiero jak sie naładuje innym skillem (czyli gromadzisz moc jendym a wyzwalasz drugim), bodajze jest to Focus Sonic.
Czyli ladujesz focusa, tam nie wiem dwa razy, a dopiero potem uzywasz skilli z listy powyrzej (przed ponownym uzyciem trzeba znow naładować)
Nie udzielam pomocy przez PM...

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Gold dragoN

nomc na niektorych serwerach glad jest ostro zbugowany :evil:
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Tygrys

kamaz93

Czesc  a jak uzywac skilli pasywnych jestem na 28 lvl i gram  human knightem , wielie dzieki za pomoc

Gold dragoN

skilli pasywnych sie nie uzywa, same sie uzywaja jak  sama nazwa wskazuje pasywne... uzywasz tylko aktywnych skilli...
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

GlooM

Jak sama nazwa wskazuje skill to sa skille pasywne a nie aktywne i sa one zawsze urzywane.

kamaz93

Cytat: GlooMJak sama nazwa wskazuje skill to sa skille pasywne a nie ai sa one zawsze urzywane.
ok dzieki za informacje