Jedno pytanko...

Zaczęty przez Kyp, Grudzień 04, 2005, 05:43:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kyp

Mam pytanko jedno: Kiedyś jak grałem w L2 to sciągnełem sobie C1 jednak większość obecnie serwów jest już zrobiona pod c2 i c3 więc muszę ściągać c3 czy jest jakiś sposób by "upgardować" C1 do C3? Może pytanie wydaje się wam głupie ale już tak dawno nie grałem, że już w niczym się nie łapie. Proszę o pomoc.

Luno

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Beatronix

wystarczy że wcisniesz lineage2 exe (to normalnie, nie w systemie) i zaczną ci sie sciągać wszystkie pliki aż do pełnego c3, na to spobie możesz dać patha z serwerka c3 i jazda

jeee dostałem swojego pierwszego plusa niebezsensownego :)

Kyp

Mam jeszcze jedno pytanko wynikające z mojej niewiedzy... jeśli ściągne c4 to będe mógł grać na serwach dla c3 i c2 tak?

Luno

Beatronix

nie, jak sciągniesz c4 to będziesz mógł grać tylko w c4 i może w c3 przy odrobinie szczescia ale tego nie wiem w każdym bądź razie z wyzszego c nie możesz grać na niższych i odwrotnie, związane jest to z plikami które są ulepszone bądź zaminione i najczęsciej nie można sie zalogować wtedy

Kyp

Do teraz takie zwykłe pytanko: radzicie ściągnąc c2 czy c3?

Luno

Duza wiekszosc serwerow dziala (lub przechodzi) teraz na C3.

Kyp

Jeszcze trochę i będe miał w końcu swojego L2  :twisted:  Więc pytanko mam do panów, którzy mi pomogli  jaki serw proponujecie? Najlepiej powiedzcie mi na którym  jest dużo Polaków i można sobie normalnie w spokoju pograć. No i żeby serw był stabilny to również jest ważne.

Luno

Ja polecam oczywiscie moj serwer :D.
W poniedzialek rusza znow po przerwie. Sa sami Polacy (jest to serwer rpg, nastawiony tylko na Polakow). Serwer jest nowy w zwiazku z czym jest poki co bardzo malo graczy.

Moonspell

l2hoby jesli nie lubisz duzo sie pieprzyszyc z dochodzeniem na wysoki lvl.