Pierwsza instalacja, uruchomienie w Lineage 2 C3

Zaczęty przez FReemen, Grudzień 08, 2005, 03:23:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

FReemen

Witam. Jestem totalnie nowy. Nigdy nie grałem w Lineage 2, w ogóle nie grałem w żadne mmorpg. Zaciekawiła mnie ta gra, więc postanowiłem, ze będę w nią grał. na razie zrobiłem tylko tyle, że ściągam gre z lineage2.com. Proszę, powiedzcie mi pokolei co dalej mam zrobić, żeby grac na jakimś dobrym darmowym serwerze. Do instalacji potrzebuje jakiegoś klucza, kodu?

Zapewne ktoś z Was napisze to juz setny raz, ale proszę napiszcie co i jak, może kolejne nowe osoby beda miały dużo duzo łatwiej. Pozdrawiam i czekam na pomoc.

sebeq

Troszke nizej masz taki temat  :twisted: http://www.lineage2.gry-fantasy.info/forum/viewtopic.php?t=4020.
Nie potrzebujesz zadnego klucza (chyba ze na serwer officialny), co do prywatnych serwerow kazdy ma swoje zdanie ktory jest najlepszy.

Jak dla mnie najlepszy serwer to LineageII Extreme. Tutaj masz opis jak wejsc na ten serwer http://l2e.fora.pl/viewtopic.php?t=10

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Zurek_pl

Zarejestrowałem sciągłem patha zrobiłem Upade i co dalej ?? :roll:

sebeq

Graj, klikasz na ikonke "Lineage" na pulpicie i jazda 8)

P.S wszystko dokladnie jest opisane na l2e.fora.pl

FReemen

A jak będę chciał zmienić serwer na inny to postać która grałem, jego skile przedmioty, zostają i gram nim dalej na innym serwerze?

Luno

Nie. postaci, konta, wszystkol... jest zapisywane po stronie serwera.

FReemen

1.Uuu to nie dobrze. To na jakim DARMOWYM serwerze najlepiej grać, żeby potem nie zmieniać, tak, żeby było dużo ludzi, dobry klimat i żeby sie nie sypal co chwila i żeby nie zaczynac od nowa ciagle?
2. Czy na każdym serwerze obowiązuja ta sama mapa świata?

sebeq

1.
Cytatkazdy ma swoje zdanie ktory jest najlepszy.

2.Mapa swiata ta sama, tylko jej czesci moga nie dzialac na poszczegolnych sererach :mrgreen: