buffy overlorda

Zaczęty przez em, Grudzień 12, 2005, 01:00:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

em

mam pytanie. kumpel zaczal grac orkiem szamanem i chce isc  pozniej na Overlorda. interesjuja go klanowe buffy. czy to jest tak ze np. online w klanie jest 5 osob, kazdy jest w jakiej innej lokalizacji i czy jak overlord siedzi np w gludio i bedzie rzucal buffy to dostana je wszystkie osoby z klanu ktore sa online :?:
z gory dzieki
pozdro 4 all
em powrócił na forum ;D

montezuma

Nie, buffy overlora dzialaj jak normalne buffy, czyli maja okreslony zasieg porownywalny z zasiegiem buffow propheta czy WC.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ryltar

Musisz byc na radarze o ile dobrze pamietam zeby dostac buffa od OL.

Lasgo87

Buffy od OL dzialaja w kazdej lokalizacji jak nie ma buga :wink:

Użytkownik zbanowany

em

wielkie dzieki za odpowiedz

PS. mamy OL w klanie :lol:
em powrócił na forum ;D

em

jescze trochve przedluze waltek :P w informacjach opstaci pisze ze orki maja malo many ale wysysają je z wrogów. jaki czar kardnie MP? wiem ze Aura Sink stopniowo zmniejsza MP przeciwnika, ale nie kradnie MP tak jak Life Drain HP :/
em powrócił na forum ;D

montezuma

Cytat: emjescze trochve przedluze waltek :P w informacjach opstaci pisze ze orki maja malo many ale wysysają je z wrogów. jaki czar kardnie MP? wiem ze Aura Sink stopniowo zmniejsza MP przeciwnika, ale nie kradnie MP tak jak Life Drain HP :/

Nie wiem skad wzieles ten opis ale w L2 nie ma skill ktory wysysa MP i daje ja tobie.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ryltar

Jest tylko DoT co zmniejsza powoli MP ale NIE DAJE GO TOBIE.

em

fakt nie ma takich skilli :D cos mi sie musialo pomylic :)
ja to w ogóle nie moge sie skupic na waznych sprawach (Lineage2 no i sql oczywiscie) :wink:
em powrócił na forum ;D