Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandam

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 10, 2011, 05:07:43 AM
mby, nie biłem się z twoim const ani razu a jeszcze ani razu nie przegrałem też z żadnym z party z AR, więc oceniam po tym co widziałem do tej pory ze strony ar, tb też ma 2x więcej osób od bmf a nie dają rady więc nie koniecznie akurat w tym wypadku ilość się liczy

nie przypominam sobie starc by wyciagac juz takie wnioski oO

ciekawe jak TW bedzie wygladac?:) tylko 2 opcje do wyboru :D szykuje sie pvp jak na offie XXX vs XXX! :) czy server wytrzyma?  :afro:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Duo

Cytat: kazuPwNz w Kwiecień 10, 2011, 01:19:55 AM
bmfy już mają powód do quita :D

Nie ma to jak quitnac 2 dni po starcie, nie polaczku ?  :D

Uploaded with ImageShack.us

LentroN

Wytłumaczcie mi jaki jest fenomen wyzywania siebie od "synków,dzieci,polaczków"?
Czy to tylko takie powszechnie używane teksty w internecie.
To tak jakby pies śmiał się z psa,że jest psem.
Po co się powtarzać,może na swoje posty odpowiadajcie krótkim zwrotem "Chyba Ty"?
Na jedno i to samo wyjdzie.

Co do serwera,są minusy jak na każdym,ale widać,że wiele osób prowadzi wojny i jest sporo PvP,a administrator trzyma ręke na wodzy z pewnymi niedociągnięciami,które szybko naprawia.

HellSign

Tak cudownie, ale ten flame z polaczkami itd. to się słaby zaczyna robić.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Paskudny

Bo od polaczków to wyzywają tylko pr0  hahaha

Prokrastynator

polski serwer, także tak byc musi poprostu  :D
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

ChillenSaint

ding pierwsze 80 w pt (a może na serwie?)
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Vearth

Duo

No ladnie, pewnie 1 na servie. AR bardzo dobrze sie zapowiada, maja pare mocnych party i jeszcze pewnie pokaza co potrafia.  :)

Kazuja to ze quitnales jako pierwszy z servera wcale nie znaczy ze jestes slaby, i to lol>l2 haha

Uploaded with ImageShack.us

Prokrastynator

albo mi sie przewidziało albo bmf member wypomina komuś quita  :o
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

LentroN

Kiedyś wszyscy "quitniemy" z tej gry.
Ale dobrze było by aby klany pograły długo na serwerze.

PuFF

fajny priv server 2 tyg a juz o quity placz! glut 80 lvl rly hard na x5 80 lvl wbić!

vegnu

Cytat: ChillenSaint w Kwiecień 10, 2011, 02:16:37 PM
ding pierwsze 80 w pt (a może na serwie?)

Niestety nie pierwszy :(

Btw, slyszalem, ze barakiel padl juz 5 raz bez walki. Inne klany nie chca nobli :o?

Acid

A od kiedy na Freyi trzeba zabijać barakiela do nobla?  :o

x3nomorph

Cytat: Acid w Kwiecień 10, 2011, 03:29:24 PM
A od kiedy na Freyi trzeba zabijać barakiela do nobla?  :o

Od zawsze? Albo TW albo Barik. Mobki na vosie tluczesz od h5.
new future.

ChillenSaint

nobl z tw to minimum 2x TW, wiec szybciej jest zrobić po staremu.
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Acid

Kurcze racja...Od GF nie trzeba było dźgać baiuma tylko bić aniołki na TOI.  :noob:
Pogubiłem się, na offie robiłem z TW. :P

maxtorek

No niestety serwer ma 2k graczy a jest pusto gdzie sie nie pojdzie, rynku brak, typy co po dwoch dniach expili suby po gownianych dotacjach na vitale. Ogolnie typowy polaczkowy serwer, na ktorym jest masa bugow i brak powaznego klanu, bo bmf raczej do nich nie nalezy a z tego co zauwazylem to jest najlepsza ekipa na serwie :D:D:D.  pozdrawiam

HellSign

~~ 2500 Online,

maxtorek weak excuse od quita. Można płakać co chwilę i quitać co 10min.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

LentroN

Cytat: maxtorek w Kwiecień 10, 2011, 04:11:30 PM
No niestety serwer ma 2k graczy a jest pusto gdzie sie nie pojdzie,
Pusto?
Musisz naprawdę miejscówki na odludziu odwiedzać,jeśli twierdzisz,że jest pusto  8)

Prov

No niestety serwer ma 2k graczy a jest pusto gdzie sie nie pojdzie, rynku brak, typy co po dwoch dniach expili suby po gownianych dotacjach na vitale. Ogolnie typowy polaczkowy serwer, na ktorym jest masa bugow i brak powaznego klanu, bo bmf raczej do nich nie nalezy a z tego co zauwazylem to jest najlepsza ekipa na serwie :D:D:D.  pozdrawiam

SV full PR full PI sporo nie rozumiem gdzie ty niby farmisz?
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

drezyna

~2400 graczy jak już, pusto to ty masz we łbie, może czas najwyższy wyjść z wioski startowej? W końcu serwer stoi już tydzień..
Rynek jak na tygodniowy serwer jest duży, więc znowu pierd*lisz od rzeczy.. Ogólnie jesteś typowym 'polaczkowym' noobem i idiotą. (zalatuje delikatnie fanboy`em Asyluma)

Ryane

Niestety na l2ex nic sie nie zmienilo od kiedy gralem na x10. Czytalem tyle dobrych opinii o serwerze, ile rzeczy tu dziala, ale niestety jest inaczej, nawet trzecia pailaka nie dziala :/ Ale to akurat nie jest najwazniejsze, fajnie sie gra tak samo jak na starym x10 i z pewnoscia na serwerze zostane. Mam tylko nadzieje, ze Gnacik dopracuje Freye przed przejsciem na H5 i zrobi cos z reckami na armory a grade.
I czy to prawda, ze we Freyi A grade armory powinny byc w luxury, a w H5 juz za adene?

Acid

Tak, od H5 masz armory w luxury za adene.

Polopiryn

Cytat: Ryane w Kwiecień 10, 2011, 07:12:51 PM
Niestety na l2ex nic sie nie zmienilo od kiedy gralem na x10. Czytalem tyle dobrych opinii o serwerze, ile rzeczy tu dziala, ale niestety jest inaczej, nawet trzecia pailaka nie dziala :/ Ale to akurat nie jest najwazniejsze, fajnie sie gra tak samo jak na starym x10 i z pewnoscia na serwerze zostane. Mam tylko nadzieje, ze Gnacik dopracuje Freye przed przejsciem na H5 i zrobi cos z reckami na armory a grade.
I czy to prawda, ze we Freyi A grade armory powinny byc w luxury, a w H5 juz za adene?

@Acid
Armory A-grade to były chyba w luxury od frey-a za crystale, a od H5 to za adene? Czy się mylę?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)