Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

!Arczi

gdzie można się dowiedzieć czegoś więcej o docie tzn jak sie maja pewne rzeczy w praktyce i jaki przelicznik jest w zł przede wszystkim chodzi mi o poty na vita no chyba ze oplaca sie cos jeszcze dotnac??

ArchonQQ

ne ma pot na vita, czapki 15 zl - co 12h na 20 min, agathion 15 zl - co godzinę na 5 min, można mieć z każdego typu po 1, czyli np. bambo hat, afro i maske i z każdego możesz sobie walnąć vita, ale z np. 2 bambo nie, bo będzie re-use

Acid

Te czapki są na stałe?

ArchonQQ

7 dni. Ale tego się nie opłaca, jest inny myk, z którego wielu ludzi skorzystało, a Gnacik.. nie wiem czy to specjalnie zrobił, czy zapomniał, ale imo bardziej opłacalny.

Acid

O lol, to na Ru Offie takie bajery z Prime Shopu jednak są za grosze. :P

!Arczi

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 11, 2011, 08:26:35 PM
7 dni. Ale tego się nie opłaca, jest inny myk, z którego wielu ludzi skorzystało, a Gnacik.. nie wiem czy to specjalnie zrobił, czy zapomniał, ale imo bardziej opłacalny.
Jesli mozna byloby wiedziec co to za myk chociażby na pm to byłbym wdzieczny  :P

Ryane

Ja robie cos takiego:
Kupuje 3 rozne czapki za 10FA. Kazda z nich daje vita na 20 minut, wiec mam godzinne ladowanie vita, a 4 lvl juz wpada na drugiej :) Pozniej blokowanie vita z potek za glosowanie. Najlepiej:
pierwsza czapka, druga czapka, blokada vita, trzecia czapka, blokada vita. Najlepiej to dziala jak sie expi na trainach :)

Duo

Czapki sa 3 godzinne za 10 fa co zarazem czyni je jednorazowe, potem sa chyba 3 dniowe i 7 dniowe, ale ich cen nie pamietam. Skila z czapki mozna uzyc co 12 h i daje vit bufa na 20 minut. Agationy to inna bajka sa drozsze i daja buf vita na 5 minut, a skil ma reus 1 h.

@archon ty zato zaczales sie fapowac, jak bys pierwszy raz gral postacia z agro i wkoncu odkryl do czego sluzy. Mamo mamo bo oni mnie lecza, bo im sciagam target moim agro, taki jestem dobry  :o (post napisany w twoim stylu  :D )

Uploaded with ImageShack.us

Rickert

Cytat: thorm1989 w Kwiecień 11, 2011, 04:03:48 PM
to graty ze dajecie grac na healerach ludzia, z -_-' kompami.
/eot
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

pokit

Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 06:58:30 PM
Cytat: pokit w Kwiecień 11, 2011, 06:16:40 PM
Cytat: Ryane w Kwiecień 11, 2011, 04:34:06 PM
Nie trzeba :)

To chyba u was, właśnie sprawdzałem na ruoffie, nie da się ani taga ani wara bez ctr leczyć.

Jak mozesz to wyslij mi jakies screeny na priv to z checia zglosze buga.

Ale po rusku będzie :]

He4DSh0t

Cytat: Ryane w Kwiecień 11, 2011, 08:37:50 PM
Ja robie cos takiego:
Kupuje 3 rozne czapki za 10FA. Kazda z nich daje vita na 20 minut, wiec mam godzinne ladowanie vita, a 4 lvl juz wpada na drugiej :) Pozniej blokowanie vita z potek za glosowanie. Najlepiej:
pierwsza czapka, druga czapka, blokada vita, trzecia czapka, blokada vita. Najlepiej to dziala jak sie expi na trainach :)
nie zapomnij dodac ze bez problemu mozna po wykorzystaniu czapek na mainie przelaczyc sie na subke i miec kolejna godzine vita4  :) 43-53lvl w 15 min wtf? :D
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

bula

Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 08:38:37 PM

@archon ty zato zaczales sie fapowac, jak bys pierwszy raz gral postacia z agro i wkoncu odkryl do czego sluzy. Mamo mamo bo oni mnie lecza, bo im sciagam target moim agro, taki jestem dobry  :o (post napisany w twoim stylu  :D )
tylko ze agro do tego nie sluzy bo nie powinno tak dzialac

pokit

Fajnie mają tanki na siegach w tyłum, mass agro i gratis spam heala :D

Ryane

Cytat: He4DSh0t w Kwiecień 11, 2011, 10:52:27 PM
Cytat: Ryane w Kwiecień 11, 2011, 08:37:50 PM
Ja robie cos takiego:
nie zapomnij dodac ze bez problemu mozna po wykorzystaniu czapek na mainie przelaczyc sie na subke i miec kolejna godzine vita4  :) 43-53lvl w 15 min wtf? :D

Dobry pomysl, tego jeszcze nie sprawdzalem :)

alite

Cytat: !Arczi w Kwiecień 11, 2011, 08:10:55 PM
gdzie można się dowiedzieć czegoś więcej o docie tzn jak sie maja pewne rzeczy w praktyce i jaki przelicznik jest w zł przede wszystkim chodzi mi o poty na vita no chyba ze oplaca sie cos jeszcze dotnac??
lepsze za dote są te pseudo summony, biją mocniej na buffie niz deska z grejt swordem... :)) ogolnie to dota jest porazką i tyle co chwile kombinuje ten admin co jezscze dodac, dodaje np jakies transformacje lilita ludzie go flamuja usuwa, dodaje jakies talizmany ludzie flejmują tez usuwa... pazera i tyle, bo server poza onlinem niczego nie oferuje lepszego niz przecietny l2j, z tego co wiem na takim czechgamers działało dużo wiecej rzeczy z freji a dota była dużo bardziej zbalansowana ;P ta teraz po mnie jedzcie obroncy "najlepszego polskiego serwera".

thorm1989

Cytat: alite w Kwiecień 11, 2011, 11:15:47 PM
lepsze za dote są te pseudo summony, biją mocniej na buffie niz deska z grejt swordem... :)) ogolnie to dota jest porazką i tyle co chwile kombinuje ten admin co jezscze dodac, dodaje np jakies transformacje lilita ludzie go flamuja usuwa, dodaje jakies talizmany ludzie flejmują tez usuwa... pazera i tyle, bo server poza onlinem niczego nie oferuje lepszego niz przecietny l2j, z tego co wiem na takim czechgamers działało dużo wiecej rzeczy z freji a dota była dużo bardziej zbalansowana ;P ta teraz po mnie jedzcie obroncy "najlepszego polskiego serwera".
Swieta prawda, niestety.
.i.

Polopiryn

Cytat: alite w Kwiecień 11, 2011, 11:15:47 PM

Bo ludzie biegają w C/B gradach i może 1/4 do 3 biega w commonach A-grade? Full seta, a ni jednego jeszcze nie widziałem. Sprawa 2 to fakt iż ludzię mają w większości bizke C-grade, mimo ze common A-grade na SV można dropnąc nie jest to 5 minut roboty. Talizmany dobrze, że usunał jak dawały +3 do all statów. Zwłaszcza takiemu bishopowi lub ee jak wyciągał 1,2k castinga. Lub Deska, która ma o 500 p.atk więcej ? I to nie jest, że Gnacik usuwa coś jak zaczyna się flejm on wszystko spokojnie looka i sprawdza czy all jest w porządku i czy można zostawić. Transformacje zostawił, gdyż jak ludzię się pod farmią to na nic ona się zda co najwyżej do expa.

Nauczcie się, że DOTA to prywatna sprawa każdej osoby. Ogółem dota od Gnacika daje co najwyżej full vit i te 10% więcej expa, ewentualnie transformację, ale ludzie ta DOTA nie kosztuję grosze tak jak an ruoffie. Więc to nie jest taki mały wydatek, prędzej czy później przestaną aż tak dotować serwer a jak już to będą kupować FA z rynku i będzie dobrze.

Next sprawa, taka dota na Arii jest od już kilku miechów i nikt się na nią jakąś nie skarży tylko panowie z Khadii jak i z wieloma innymi rzeczami jest podobnie. Na arii nikt się oto nie czepia, ale na khadii to już się doczepiają jak by pierwszy raz grali na l2j hahaha

I nie mam zamiaru Cię wyśmiewać tylko piszę jak jest.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

xXxFelekxXx

gf ar 3x dywan na varce pod rbkami :)

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Duo

Cytat: bula w Kwiecień 11, 2011, 11:02:00 PM

Niestety na l2jotach zawsze tak dzialalo.

Mc6

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 11, 2011, 11:44:04 PM
Next sprawa, taka dota na Arii jest od już kilku miechów i nikt się na nią jakąś nie skarży tylko panowie z Khadii jak i z wieloma innymi rzeczami jest podobnie. Na arii nikt się oto nie czepia, ale na khadii to już się doczepiają jak by pierwszy raz grali na l2j hahaha

poniewaz wczesniej gralo tam lol community, pewnie dlatego   

phantom

ChillenSaint

ninja style, ale inaczej nie było szans sie dopchać  hahaha

dobry kamp był :))

L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Duo

gz baraka, mam nadzieje ze innym razem nie bedziecie musieli odwolywac wara  :) i postaracie sie powalczyc

Paskudny

Cytat: Duo w Kwiecień 12, 2011, 04:17:22 AM

gz baraka, mam nadzieje ze innym razem nie bedziecie musieli odwolywac wara  :) i postaracie sie powalczyc
Ludzie boją się BMF ? :shock:

bula

Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 11:55:50 PM
Cytat: bula w Kwiecień 11, 2011, 11:02:00 PM

Niestety na l2jotach zawsze tak dzialalo.
ano niestety ;f

CytatTransformacje zostawił, gdyż jak ludzię się pod farmią to na nic ona się zda co najwyżej do expa.
mowimy o anakimie czy czyms innym?