Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: ChillenSaint w Kwiecień 12, 2011, 02:27:22 PM
cel uświęca środki, a honor i te inne wyniosłe argumenty które staracie sie tu przywołać są zupełnie nie adekwatne do sytuacji rotfl. Sytuacja wymagała jednej rzeczy - ubić baraka last hitem - i nie ważne jak. Pomijam w sumie, że mogliśmy tam z tagiem wbić, bo zanim sie zorientowaliście że wbiegamy, zdążyliśmy go ubić i to my mieliśmy last hita ;D
this

a tb gadki o honorze w l2 moze sobie gleboko wsadzic

Duo

cel uświęca środki, a honor i te inne wyniosłe argumenty które staracie sie tu przywołać są zupełnie nie adekwatne do sytuacji rotfl. Sytuacja wymagała jednej rzeczy - ubić baraka last hitem - i nie ważne jak. Pomijam w sumie, że mogliśmy tam z tagiem wbić, bo zanim sie zorientowaliście że wbiegamy, zdążyliśmy go ubić i to my mieliśmy last hita ;D

Moglo by wam sie udac, albo nie. Napewno bylo by troche inaczej, zostaje taki niesmak po tym. Wbijcie dzisiaj z tagami, zawsze to wiecej zabawy i pvp.

Uploaded with ImageShack.us

alite

btw gz lilitha wczoraj prawie bym zapomnial ;)) +9 kryszy hej

iDanny

haha to dopiero byl fail. Alite tylko ze wy warow nie musieliscie stopowac.

ChillenSaint

L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

iDanny

to nie ja pierwszy przylecialem na forum zeby sie pochwalic ze cos komus dobilismy  :)

vegnu

Nie zmienia faktu, ze jestescie mega ciotami. A typ, ktory wydal decyzje jest krolem wsrod ciot.

//Acid -- 5% za obrazę. Zacznijcie się szanować, a nie napinacie się w internecie jak małe dzieci bo robi się to żenujące.

phantom

To nie zmienia faktu ze nie potraficie ogarnąć sie pod barakiem. I to my zaliczylismy a nie wy. :)

Polopiryn

Jednak wasza inteligencja i zdolność do flamu mnie zadziwia. Tylko tutaj siedzicie i dalej jeden przez drugiego, byle by all podjudzić i zaspamić kolejne 10 stron.

To jak zaliczyli baraka to tylko ich sprawa, skoro wy nie potrafiliście ich powstrzymać to sory, ale to wasz problem. Zrobili partyzantkę i słusznie, po co mają się lać 2 godziny skoro i tak przegrają  gdyż jesteście o wiele liczniejsi od nich? Chłopie ogarnij się, bo ty jak byś na jego miejscu był też byś tak postąpił, ale wtedy siebie już ciotą byś nie nazwał.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

iDanny

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 12, 2011, 10:38:10 PM
Jednak wasza inteligencja i zdolność do flamu mnie zadziwia. Tylko tutaj siedzicie i dalej jeden przez drugiego, byle by all podjudzić i zaspamić kolejne 10 stron.

To jak zaliczyli baraka to tylko ich sprawa, skoro wy nie potrafiliście ich powstrzymać to sory, ale to wasz problem. Zrobili partyzantkę i słusznie, po co mają się lać 2 godziny skoro i tak przegrają  gdyż jesteście o wiele liczniejsi od nich? Chłopie ogarnij się, bo ty jak byś na jego miejscu był też byś tak postąpił, ale wtedy siebie już ciotą byś nie nazwał.

Ty sie ogarnij bo nie wiesz a gadasz. Byly tam nas ze 2 party na buffie z dupy wiec nie wiem gdzie bylismy "o wiele liczniejsi" od nich. Szkoda ze nie mielismy juz many zeby was nawet spekowac po pvp z TB potem z Hellguards  ale cioty z AR i tak musialy wara zastopowac zeby zaliczyc  hahaha

//Acid -- Kolejne 5% za obrazę

Polopiryn

Cytat: iDanny w Kwiecień 12, 2011, 10:45:25 PM
Cytat: Polopiryn w Kwiecień 12, 2011, 10:38:10 PM

Ty sie ogarnij bo nie wiesz a gadasz. Byly tam nas ze 2 party na buffie z dupy wiec nie wiem gdzie bylismy "o wiele liczniejsi" od nich. Szkoda ze nie mielismy juz many zeby was nawet spekowac po pvp z TB potem z Hellguards  ale cioty z AR i tak musialy wara zastopowac zeby zaliczyc  hahaha

Po pierwsze nie jestem z AR, TB , HG i wszystko innych klanów "pro". Jezus, zrobili partyzantkę i już. Tak ciężko zrozumieć to postępowanie, przecież to normalne działania. Wy się bijecie, a oni czekają na odpowiedni moment. Bez wysiłku na loozaka ;)
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

ChillenSaint

lepszy ninja niż brak nobli : ))
L II status - retired

iDanny

Sorry Polopiryn. Drugie zdanie bylo kierowane w strone ludzi z AR ktorzy sie tu wypowiadaja ;).

A tak poza tym to AR trzyma za kutachy HG zeby zaliczyc baraka lf confirm?

Duo

Felki dockholding z ar ? to jak dzielicie pt dobijajace ?  hahaha

HellSign

Cytat: Duo w Kwiecień 12, 2011, 11:31:08 PM
Felki dockholding z ar ? to jak dzielicie pt dobijajace ?  hahaha

skończ człowieku, ty wielki pro ogarze itd. :) Szkoda, że byliście na RPG mięsem armatnim z zerowym dostępem do czegokolwiek.

HG atm ma za mało CP, żeby się z wami pobić ale wyścig szczurów, który wygraliście za półtorej miecha się wyrówna, bo na oly zacznie się liczyć skill, a ekwipunek będzie w miarę podobny.

Wiesz nie podobają mi się bzdety, które piszesz ale ... są ludzie i taborety i tutaj tą dyskusję z mojej strony kończę, lepiej będzie jak poodwiedzam inne działy bo czytając wasze posty robi mi się nie dobrze. eot
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

ChillenSaint

Cytat: iDanny w Kwiecień 12, 2011, 11:30:41 PM
Sorry Polopiryn. Drugie zdanie bylo kierowane w strone ludzi z AR ktorzy sie tu wypowiadaja ;).

A tak poza tym to AR trzyma za kutachy HG zeby zaliczyc baraka lf confirm?

nie nazwałbym tego tak. chcieliśmy sie z nimi umówić, ale xxxfelekxxx poszedł spać, więc wzielismy sprawy w swoje ręce. ale no tak, bmf i ekipa uznaje to za lizanie dupy  hahaha

znacie sie na polityce, nie ma co  hahaha
L II status - retired

Duo

Szkoda ze teraz gramy na l2ex a nie na rpg, jestes za glupi ogarze zeby to zrozumiec ?  :?

Szkoda tylko ze skoro jestesmy takimi zerowcami to musicie robic ninja podchody i czymac sie za jadra,zeby dostac baraka. Ciekawe co bedzie pozniej  hahaha

Przynajmniej juz wiemy kto komu lize :)

JesseJames

hmmm jezeli chodzi o dickhold to patrz rpg http://www.bloodbros.lt/rpg-x15-zerg-mother-zerg-f3nix-lineage2-l2/

a co to za dickhold clanow ktore maja mniejszy online niz wy ?
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

x3nomorph

Pytanie.

Jak to jest, ze randomy moga dobijac Wam baraka. Nie biegacie z nim do fortu?
new future.

bula

Cytat: x3nomorph w Kwiecień 13, 2011, 12:37:20 AM
Pytanie.

odpowiedz

bo BMF ma fort na vos'ie ... oh w8

iDanny

Cytat: x3nomorph w Kwiecień 13, 2011, 12:37:20 AM
Pytanie.

Tak to jest ze na exie wyciaganie RB od spota jest zabronione.

Jak zwykle typy co najmniej wiedza mowia najwiecej. Tak jak wiekszosc na tym polaczkowym forum  hahaha

ArchonQQ

lamka z hg dobiła, jedna osoba nc ;f

HellSign

Cytat: Duo w Kwiecień 13, 2011, 12:10:08 AM
Szkoda ze teraz gramy na l2ex a nie na rpg, jestes za glupi ogarze zeby to zrozumiec ?  :?

Szkoda tylko ze skoro jestesmy takimi zerowcami to musicie robic ninja podchody i czymac sie za jadra,zeby dostac baraka. Ciekawe co bedzie pozniej  hahaha

z takimi jak Ty to mój klan na rpg się nawet nie bił, a raczej miał was gdzieś - niestanowiliście jakiegokolwiek zagrożenia.

Co do HG a was macie dużo większy online itd, pomimo to jeszcze jak byłem w pt Flamsa to jeżdziliśmy was za każdym razem. Co do HG my poczekamy ewentualnie zrobimy noble z TW, cierpliwość ma swoją cenę.

Mam nadzieję, że nie wlicza się w nią to, że quitniecie za jakiś czas z excusami "nie ma enemy".
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kazuPwNz

zerg który ma 20 cp płacze, że klany po 5cp dickholdują weak
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Duo

Cytat: HellSign w Kwiecień 13, 2011, 07:26:56 AM
Cytat: Duo w Kwiecień 13, 2011, 12:10:08 AM

z takimi jak Ty to mój klan na rpg się nawet nie bił, a raczej miał was gdzieś - niestanowiliście jakiegokolwiek zagrożenia.

Co do HG a was macie dużo większy online itd, pomimo to jeszcze jak byłem w pt Flamsa to jeżdziliśmy was za każdym razem. Co do HG my poczekamy ewentualnie zrobimy noble z TW, cierpliwość ma swoją cenę.

Mam nadzieję, że nie wlicza się w nią to, że quitniecie za jakiś czas z excusami "nie ma enemy".

No jezeli dalej bedziecie pokazywac taki poziom to taka opcja jest bardzo mozliwa, ale niemartw sie wtedy to wy przejmiecie paleczke lidera  hahaha

A ten dalej wyciaga karty z rpg, ja np na exi jak gralem w nonsense loilem ARow, az milo mimo to nie wyciagam tutaj takich spraw bo po co ? Tak robia tylko lamki ktore nie maja juz argumentow bo sa za slabe, zeby cos samemu osiagnac i musza sie podpierac innymi serverami. Na next baraka nie zapomnij polizac felkowi zeby odwolal wara i sobie dobijecie spokojnie  :)

Cytat: kazuPwNz w Kwiecień 13, 2011, 08:24:17 AM
zerg który ma 20 cp płacze, że klany po 5cp dickholdują weak

Nie placz i tak tu nie grasz to szczym ryj i won do swojej jaskini.