Problem z logowaniem

Zaczęty przez coperfield, Grudzień 17, 2005, 12:09:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

coperfield

Pisze bo mam taki problem,otoz wlaczam gre wpisuje nik i haslo wszystko jest ok.ale gdy przychodzi do wyboru serwera to klikam na ok i nic sie nie dzieje nie wiem o co chodzi?POMOCY!!!! :?

GlooM

Auth z servem jest padnienta.
Zobacz za jakis czas.

coperfield

to co to codzieninie pada?juz czekam 4 godziny i nic inny server chodzil a ten nie.Nieraz mi sie udaje wejsc ale bez przesady tyle czasu chyba by nie byl padniety?aha tym bardziej ze na stronce serva www.lin2hobby.com pokazuje ze serwer chodzi :cry:

GlooM

No to moze ktos DDoS'uje serva :wink:

coperfield

ale ja tak mam prawie codzienie?

Cyceron

klikaj ok caly czas jak katarynka ;] mi czasem sie tak udaje :P

coperfield

dlugo tak klikac bo jak bede klikal 30 min to chyba dam sobie spokoj.Czy nie ma jakiegos innego sposobu?

coperfield

i sposob katarynki nie pomogl:[ludzie pomozcie mi!chce mi sie grac a nie moge:[

Geko

Też mi sie tak działo. Masz przeciążony net albo server jest nie czynny. Reinstalga gry chyba nie pomoże, może ponownie wgraj patch'a? Jak nie będzie wyjścia, zainstaluj jeszcze raz....

p.s. spróbuj na innych serverach

Xavierr

Jakie masz łącze??
Kumpel ma 512 kBps/sec i też się nie mógł lognąć.
Ja mam 1 Mega i spoko zawsze sie logam :)
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Cyceron

A ja w ogole zalogowac wpisuje pas i id klikam "ok"
wyskakuje "cannot resolve hosta name" zawsze tak mam ale wchodze na stronke l2x loguja na game cp i znowu wlaczam i jest ok ale teraz strona nie chodzi i nie wiem :/

Cytatdlugo tak klikac bo jak bede klikal 30 min to chyba dam sobie spokoj.Czy nie ma jakiegos innego sposobu?
no nei przesadzaj ;] ja klikam z 2 min. max ale to jak juz w desperacji jak po polowie minuty nei wchodzi to trudno lej na to...

Cytat: XavierrJakie masz łącze??
Kumpel ma 512 kBps/sec i też się nie mógł lognąć.
Ja mam 1 Mega i spoko zawsze sie logam Smile
Heheh kolesie maja po 10 kbajtow i tez no problem, a ja mam do kupy ciasnej... :/

BatmanHQ

No ja tez tak mam normalnie masacra  :(  .
Na noobwarsie widze ze mam ping 11 a nie moge wejsc .
Jest na to jakaś rada czy walic OK az mi mycha przestanie dzialac ??

snaccy

ehh , człeku , porpsotu login nie wchodzi tez tak mam , na serverze MobL2 ?(a ty na jakim grasz?)  to samo sie włączy , jeżeli masz tak BEZ PRERWY a nie co jakiś czas to zmien srver , a jeżei co jakiś czas tak jak ja np. na 2 godziny) to czkeaj , ja musze ...

BatmanHQ

Awaryjnośc tej gry mnie zabija doslownie .

A co do zmiany serwa  : to czy bede musial instalowac nowego clienta zeby pograc na innym serwie ?

GlooM

O ile na servie bedzie to samo chronicle to nie.
I to nie jest awaryjnosc tej gry tylko pirackie servy...