Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)

Zaczęty przez ChillenSaint, Kwiecień 25, 2011, 12:28:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dualbox

To jest ten dualbox ?!

Nervoson

Azu

Bear ma odejmować 30% speed, w opisie jest błąd. Pierwsza pailaka 36 - 42, ale i tak pewnie się nie dostaniesz. Za dużo ludu robi na raz i jest zablokowana. :D To w ogóle jakaś parodia. Questów na profkę i pailaki nie idzie zrobić, kamaloka też bywa zablokowana, spoty są maksymalnie zapchane, a na RB 35 lvl zero chętnych. Trzeba będzie to przeczekać.

kubiw

Cytat: Nervoson w Wrzesień 10, 2011, 07:37:44 PM
Cytat: 1Kain w Wrzesień 10, 2011, 06:29:00 PM
Dzięki!

Przez bramkę proxy działa jak należy.
Jezeli mozna wiedziec skad masz internet?

Czy tylko ja mam taki problem? No chyba ze cos zmienili i ja nie obeznany  :oops:

Neta mam z klikom.net

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

NightBird

da sie zdotowac z paypalla ? jak korzystac z tej robokasssy i jakie w ogole sa mozliwosci ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

kraha

A ja mam dalej problem z zalogowaniem się z laptopa. Mianowicie... Na PC (WinXP) bezproblemowo mogę połączyć się z serwerem, updatować klienta itp. itd., zaś na laptopie (W7 64bit) o zalogowaniu się mogę zapomnieć... Zatrzymuje się na oknie "Connect to..." "Please wait..." . Ma ktoś ten problem albo wie jak temu zaradzić?

xXxFelekxXx

Cytat: bleble12 w Wrzesień 10, 2011, 11:21:59 PM
Offowe pliki!!!! :D

A co ma piernik do wiatraka , opisy skilli są zależne od clienta nie od plików serwerowych.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Prokrastynator

dzieciak nie ma pojecia o L2 co juz pokazał na stronie wczęsniej, zwykła próba trollingu
lagi cos ustały od okolo 18 albo ja tak trafiam z logowaniem, mozna pograc
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

bleble12

Cytat: Prokrastynator w Wrzesień 11, 2011, 12:43:14 AM
dzieciak nie ma pojecia o L2 co juz pokazał na stronie wczęsniej, zwykła próba trollingu
lagi cos ustały od okolo 18 albo ja tak trafiam z logowaniem, mozna pograc
NIE wiem czy potrafisz czytać ze zrozumieniem ,co chcesz przez swoją wypowiedz osiągnąć ?Jeśli dla ciebie trollowanie ,to dojście do prawdy ,to good fight  :)
nope

Paskudny

xDawid

Cytat: Paskudny w Wrzesień 11, 2011, 02:50:55 AM
ruskie farmery niszczą ~~
full a grade, lvle 7x i jazda ; o

dziwisz sie ???

jesli ktos farmi 40 h wiec 70 to jest pikus

Abruzzi

born different.

Arsey

Cytat: kukiman w Wrzesień 11, 2011, 12:55:16 AM
A jaki online tak w ogóle?

W ciul, ludzie sa wszedzie, nawet tam, gdzie kazdy by myslal, ze nikogo nie bedzie :D
Phoenix Knight lv. 86 !!

"Niczego wielkiego nie osiągnie się nigdy bez wielkich ludzi, a ludzie stają się wielcy, kiedy są zdecydowani, by się takimi stać."

kukiman

Nie można alt + b? Albo jakąś komendą sprawdzić online, bo zależy mi na tym aby poznać dokładny, ilość tysięcy

xDawid

6.5 masz limit poniekad

a co do sprawdzenia online to  pewnie jakos l2netem da sie

Tyumio

Cytat: kubiw w Wrzesień 11, 2011, 10:56:36 AM
Da się tu boxa odpalac?

Nie, podobno komuś się udało, ale jak, co i gdzie nie podzielił się.

xDawid

odpalajcie boxy itd :)

sprawdza ip to tak 720 min jaila bedzie ;D

sestokacjusz

momentami jest ciezko robiac questy  :P ale tragedi nie ma  matsy to bedzie wyzwanie:)