Support szuka expa

Zaczęty przez Futerko, Maj 26, 2011, 04:02:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Futerko

78 prawie 79 Judicator szuka party do expa, nie consta bo nie mam czasu, ale jak jakies pt by potrzebowalo to z checia pogram jak bede miec czas. jak jakies pytania czy cos to skype: immonsi lub w grze "NomoreQQ

Vraghor

to w Fame juz nie ciekawie?
retired

Futerko

Cytat: Vraghor w Maj 26, 2011, 11:43:32 PM

myslalem ze mi zaproponujesz party a tu zonk, nowosc, zdziwienie - bezsensowny post !

wyszedlem juz dawno z fame(gdzies z 2 miesiace temu)kiedy przestalem miec czas na granie w const.

netheril

Cytat: Futerko w Maj 27, 2011, 12:10:06 AM

myslalem ze mi zaproponujesz party a tu zonk, nowosc, zdziwienie - bezsensowny post !

wyszedlem juz dawno z fame(gdzies z 2 miesiace temu)kiedy przestalem miec czas na granie w const.
"pozyczyles" cos od nich wychodzac?  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

Oj darth to już drugie pudło ;p

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vraghor

po co na judi 79 jak mamy uberjudi 80  :D

@Ari
starosc nie radosc  :P
retired

Futerko

Cytat: netheril w Maj 27, 2011, 12:38:09 AM
"pozyczyles" cos od nich wychodzac?  :oops:

wyjasnisz do czego pijesz ?

Agreesive

Imons jak chcesz to zapraszam do Vertexu to jest mój klan dla ludzi , którzy graja kiedy moga a potem może zlozy sie z niektórych chetnych