Podejście drugie..proszę o usunięcie konta.

Zaczęty przez LentroN, Maj 31, 2011, 03:06:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LentroN

Jeszcze raz proszę o usunięcie tego konta,nie wiem jaki to Wam sprawi problem,bo raczej żadny,jeśli dla jednej osoby mogliście to zrobić,proszę o to samo.Korona Wam z głowy chyba nie spadnie?Nie chce mieć styczności z forum gdzie połowa to trolle,a idea forum dawno poszła w zapomnienie,liczy się kto kogo bardziej zflamuje,dokopie.
Powodów jest wiele,nie chce mi się czasem odpisywać na posty zombie z L2,brak konta mi to ułatwi.
Łatwiej jest się postarać i debilnymi postami dostać bana,niż po ludzku komuś usunąć konto kiedy o to zwyczajnie prosi,a prośb takich jest mało i zajmuję to mało czasu,parodia.
Jednak także dziękuje bo kiedyś forum było naprawdę okej,i służyło do innych spraw. Liczę na zwykłą odrobinę życzliwości i mała przychylność w tej sprawie,czekam na usunięcie konta.

Jeszcze raz liczę na wyrozumiałość,nie lubię mieć zbędnych kont,z których już nie mam zamiaru korzystać,także proszę o spełnienie mojej pierwszej a zarazem ostatniej prośby.
Życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu forum a także na realnej ścieżce życia.
PS.Kiedyś usuneliście konto dla pewnego,cytuję "przemiłego pana",jako wyjątek.Ja proszę także o wyjątek,albo się traktuje kogoś na równi albo nie robi się wyjątków.
Będę nalegał o kasację konta aż do skutku.

Tirius

Czytając to nie wiem, czy mam się śmiać, czy też płakać.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

LentroN

Nie obchodzi mnie to,nie zaprzeczaj,że forum w ciągu kilku lat jest totalnym dnem i nie chce aby moje konto tu było.Nie wlaczajac dzialu offa i reklam serwerow,klanow itp,reszta jest tylko w wiekszej ilosci przesiaknieta trollami i glupimi odzywkami.
Na marginesie offtop,kogo obchodzi czy masz sie ochote smiac czy plakac,wywal swoj post z tego tematu bo nie ma on z nim zadnego zwiazku.
A smiac sie mozesz,forum idzie w kierunku innego portalu zaczynajacego sie na samo..gdzie trolle i dzieci go opanowaly rzucajac nowymi tekstami aby podbudowac swoj e-penis w internecie i aby ich slynne teksty znalazly sie na innym portalu mis...

Reasumujac,usuncie konto i nie bedziesz mial wiecej takich dylematow w trakcie czytania czy zaczac sie smiac czy plakac,jestes najlepszym przykladem,ze ktos zaklada temat a nawet moderatorzy gadaja nie na temat i ciezko jest sie czasami czegos dowiedziec,cos uzyskac.

Tirius

Widzisz tę twarz w moim avatarze? Właśnie taki uśmiech zagościł na mojej twarzy dzięki Tobie, dzięki!
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

LentroN

I widzisz,jesteś najlepszym przykładem,że aby unikać karmienia trolli po prostu najlepiej nie posiadać konta.
Dowiedziałem się jaki masz wyraz twarzy,avatar,dziękuje bardzo,było mi to niezmiernie potrzebne,a teraz czekam na konkrety.

Naito

Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans