EU/NA vs RuOFF

Zaczęty przez Itherus, Maj 30, 2011, 02:36:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Razparuk

na temat dotowania itd krązą legendy na offie o ruoffie :). Niestety lub stety najczęsciej to totalne androny.

Alarion

Dlatego chcialem to przejrzyscie opisac, bo sam slyszalem cuda rozne jak tu przychodzilem, co musialem po prostu sam zweryfikowac, lub z pomoca innych osob tu grajacych.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Ailkilu

Cytat: Alarion w Czerwiec 03, 2011, 10:21:01 AM
wsytarczy ci koszulka ktora dostajesz na starcie (kazda nowa postac dostaje 1 taka koszulke i 10 enchantow). Wiecej takowych nie ma w sumie.

Ja nie dostałem  :o!?
Teon
Sagittarius 80, Eva's Saint 77, Grand Khavatari 79 - Banned

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

Alarion

uhm... Zatem to bylo mzoe tak, ze wszystkie postacie na wszystkich kontach dostaaly ta koszulke w momencie ich wprowdzenia (jakies 1,5 miecha temu). Chociaz zdawalo m isie, ze ktos mowil, ze zrobil nowa postac i dostal, ale mzoe mi sie przeslyszalo.

Cat Drama Maker

orlok

CytatKoszulka taka daje jakis bonus za kazdy enchant powzyej +3 (np +1 con, +7 speed, + 1 men itd.).

Hmm. To może troche rozchwiać mechanikę gry. Bo o ile +1 w statach dla slh to nic specjalnego, to takie +1 STR dla glada może być ostre.

CytatA co do tego enchantu SLH, to troche przesadziles chyba... Death mark? Blink? Vortex (fajne debuffy ma)? Dark weapon?   SLH ma sporo waznych skilli na enchant imho z tego co patrzylem co robi Delios.

Te co wymieniłeś wystarczy na +10 +15 zwykłymi enchantami. Nic specjalnego. Nie mówię przecierz o przygotowaniu toona na oly, tylko do codziennego pvp, żeby spełniał minimum.

Alarion

+1 dla glada mzoe byc ostre, ale na tym serwerze nie ma nawet jednego sfarmionego chociaz w 1/3 jak u was ten hero glad itd. Raczej bym sie takich przekoksow jak wlasnie Jassin, Martelex itd. nie obawial tutaj.  Widze jak na oly graja te osoby i skoro nasz hero bishop (Wlasciwie bishopka) Chatty ma skille pokrecone w okolice +20, to jakis szal nie jest. Sam hero glad to teraz lol jakis. Wczesniej byl "Jubika" to na oly jakos dawal rade, ale w terenie to byla pozida i nie raz sie dawalo z nimi wygrac.

Cat Drama Maker

Phoeniks

a te runy na enchant jak to sie ma, bo ciekaw jestem?:D
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Itherus

Cytat: Alarion w Czerwiec 03, 2011, 10:54:50 AM
Wczesniej byl "Jubika" to na oly jakos dawal rade, ale w terenie to byla pozida i nie raz sie dawalo z nimi wygrac.

Moze i poizda ale masówkami wyrywał z butów i to sporych koxów wiec nie do konca masz racje. Tak czy siak byl najlepszym hero gladem na lancer. Bo ten co jest teraz to jakas masakra :) 

Alarion

Cytat: Phoeniks w Czerwiec 03, 2011, 11:09:03 AM
a te runy na enchant jak to sie ma, bo ciekaw jestem?:D

runy na nechant zwiekszaja ci jednorazowo chyba szanse na enchant o 10% (?) i kosztuja coraz wiecej zaleznei od grade (generalnie te S byly cholernie drogie i po prostu nie oplacalne, chyba ze lubisz wydawaxc w ciul $$$)

Cat Drama Maker

orlok

Można mieć troszkę słabiej przygotowaną postać niż konkurencja a i tak dzięki dobrej współpracy zgarnąć hero.
I nie mówię tu o fedowaniu przez cały klan. Wystarczy dobra praca w zakresie oly ludzi z jednogo consta.
Oczywiście warunkiem jest, że ludzie z consta są w stanie i chcą farmić punkty i zgarniać >50, żeby później oddać w wybraną na hero postać.
Zależy od serwera, ale dla niektórych klas to wystarczy.

Arimas

Cytat: orlok w Czerwiec 03, 2011, 09:35:05 AM
Jak u was z dostępnością transformacji? jednorazowe scrole?
Z kumplem expimy suby na demon prince i zajmuje nam 2-3 dni wbicie 75.
Moar info please :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Razparuk

Cytat: Arimas w Czerwiec 03, 2011, 01:00:00 PM
Cytat: orlok w Czerwiec 03, 2011, 09:35:05 AM
Jak u was z dostępnością transformacji? jednorazowe scrole?
Z kumplem expimy suby na demon prince i zajmuje nam 2-3 dni wbicie 75.
Moar info please :D

+1

orlok

Przykładowo:
1. Kumpel na expionej subie zamienia się w demon prince, bierze all buff s/d i log out.
2. Ja na high lvl toonie agruje wszystkie moby z okolicy i wbiegam w miejsce gdzie on się wylogował.
3. On się loguje i zabija wszystko jednym hitem.

To na niższych lvlach na lokacjach typu cmentarz, ab , żeby dobić lvl odpowiedni na fog. A potem anakim w toi (ale to dość kosztowne).
I na koniec parę h w tullys.

DeepInside

League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Arimas

niestety w sklepiku nie ma akurat demon prince.. jakieś alternatywy? ;p

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Mscici3l

Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Dzondzy

Orlok, kto prócz Jassina w CP nie używa l2r?