Pytanie o sprzęt c dla Shillien Elder

Zaczęty przez thraked, Styczeń 16, 2006, 09:35:09 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

thraked

Jak w temacie.
Divine czy jakiś light?
Jaka broń?
Co do grania solo? (mam stridera of stars)
(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Jancia

Na party napewno divine... nie ma to jakbus do MP, a solo lepiej sobie daruj... bufferzy są po to by grać w party. Broń- do 40 napewno jakiś staff, a później to łuk, lub duale, choć słyszałem też o daggerze... niestety jeszcze nie próbowałem  :P
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Tyr

e nie zgodzę się z tym... ze bufferzy są TYLKO do party...
bierzemy Armorke Light i Duale, no i zaczyna się zabawa... bijesz moby z twoim lvl mozesz poszukac undeath :D będze gładko szło :D jak juz sie znudzisz nawalniem dualami to uciekasz i battel heal + bsps = 4s 2 czary i juz masz full hp :D
Lineage 2 Classic EU

thraked

Zgadzam sie, do 40 spoko bawiłem się często solo w salamandrze z dualami.
Czyli do party to divine, a do solo theca?
I jaka broń?
Mana attack zwieksza heala czyli staff?
A do solo dalej duale?
A jakie dyesy polecacie?
Jakieś przeciwskazania do -men?
(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Tyr

no więc widze ze masz 40 lvl :D znajdz sobei jakies dobry klan bo samemu to ci będze cięzko :?
Twój sprzęt powinien składac się z:
Divine Set + Dark Lether Armor(czy jakos tak :p niemniej top C)
Duale Katany + Emibow :D
Deysy to ja bym dał do regeneracji albo str...
Lineage 2 Classic EU

Jancia

Oczywiście, że bufferzy nie są TYLKO do party, jednak najzwyczajniej w świecie nie opłaci się expic solo...
Tak jak mówił przedmówca znajdź dobry clan, który ma troche mózgu i docenia pracę buffera
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Arthas

Dla SE tylko kariman ze wzgledu na cast speed (szybkie leczenie i buffki ) + Crystal staff (Deadman staff/Demon Staff/Paradia Staff...crystal najtańszy ;p ) z SA mana up.