Archer CP Dex x7

Zaczęty przez ARCYK, Czerwiec 23, 2011, 07:04:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ARCYK

Witam. Szukam masochistów którzy zagrali by w party łuków na nowym serwie dexa :P. Znajdę tu takich? Na razie jestem ja i kumpel. PW albo na GG 4997566.

DramaBOY

Nie jestes jedynym masochista. Ktos z nonsence robi tez party lukow :X Nie wiem czemu ale robia ...

Jacu

ja w ooww tez mam 1 pt lukow

kazuPwNz

ale czy pt łuków jest słabe, że tak piszecie oO?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Jacu

pvp bedzie trwalo dlugo ludzie beda bez many to te pt lukow was wlasnie  skarci :)

aLittle

Lucznicy pierwsi w kolejce po versper bowy z tiata! aoao

ARCYK

Dobra widzę, że nie wypali. Brak masochistów xD. W takim razie HE lf cp  :bump:

HellSign

Real target OE+++ i też daje radę, ale fakt faktem ich domeną będzie długie pvp, na krótkich będą dostawać po tyłku.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Alarion

Byście widzieli co robi dobre party Archerów na w pełni działającym H5... Naprawdę koszą ostro...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Mauro

Cytat: Alarion w Czerwiec 25, 2011, 09:10:04 PM
Byście widzieli co robi dobre party Archerów na w pełni działającym H5... Naprawdę koszą ostro...
Pierwszy raz sie zgadzam z Alarionem, Łuki w h5 mocno karają, przede wszystkim przeciw party nuków. Może z regularów strasznie nie biją, ale za to ze skilli potrafia sciagnac nuka na hita

Gandam

fajnie, super, genialnie, ale co ma h5 do GF z l2dex? bo to o czym mowicie mija sie z celem
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

ARCYK

Jednak spróbuje reaktywować to party. Są 4 osoby w tym łuki i kusza zajęte :O. LF support :) (wc, bd, sws, ee, bish i kot)

ARCYK

:bump: coś się ruszyło. Dobra wszystko już jest, ciekawe na jak długo :x