Critical Error - History NConsoleWind RequestAuthLogin

Zaczęty przez Gandzia0512, Lipiec 04, 2011, 03:11:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandzia0512

Witam dzisiaj wstal serwer http://darkblood.clanteam.com/
Pobieram patha , nastepnie wklejam go do swiezo zainstalowanej gry l2 interlude
Odpalam gre ,wpisuje login , hasło OK i wyskakuje Critical Error i gra sie wylącza .

Screen:   http://www.fotoszok.pl/upload/596fd479.jpg

Inne Serwery normalnie się odpalaja a ten nie chce :(

Nie wiem czy trzeba się gdzies rejestrować , czy jest auto create ....
Może mam stare pliki interlude, jak tak to bym prosil o jakiegos uptadera
Interlude .

Prosze o pomoc jak ktos mial podobny problem i go rozwiązal :)

//Acid -- Poprawiłem nazwę tematu.
Cytat: L2-Preston w Czerwiec 28, 2011, 12:25:54 AM
Śniło mi się potem w nocy że miałem 150 online :D,no ale tak to bywa to był tylko sen wchodze patrzę a tu 40,no cóż ide na Mida tam na pewno już ludzie wyginęli ale patrze 10 online,podchodzi gościu do mnie i mówi że ubili tyrka w 10 osób i że jest jazda dobra żeby nie robić wipe ;oo , no dobra bawta sie ;d

Vearth

Gandzia0512

Śniło mi się potem w nocy że miałem 150 online :D,no ale tak to bywa to był tylko sen wchodze patrzę a tu 40,no cóż ide na Mida tam na pewno już ludzie wyginęli ale patrze 10 online,podchodzi gościu do mnie i mówi że ubili tyrka w 10 osób i że jest jazda dobra żeby nie robić wipe ;oo , no dobra bawta sie ;d

Vearth

tak
moze stery od grafy reinstall?

Gandzia0512

Zaraz zrobie reinstall
Własnie sciagam z Nvidi Najnowsze do tej grafiki .
Ale czytalem na innych forach to ,ze najnowsze maja jakies
błedy itp....

Kurcze a takie mam cisnienie aby zagrac na tym serwie
ale jakis pier***** Error wyskakuje i  :bump: :bump: :bump: :beksa:

Edit: Po wgraniu najnowszych sterownikow z oficjalnej strony Nvidia
Mialem taki obraz : screen oraz nie moglem zmienic rozdzielczosci i glebi kolorów

Pomocy z tym errorem co zrobić?
Czytalem ze uploader jakis Interlude pomagal , ale inne serwery dzialaja bez
problemów i nie wiem co jest :(:(

Acid

http://www.nvidia.pl/object/winxp_175.16_whql_pl.html
Sterowniki do Twojej karty.

Na moje jakiś program bądź proces blokuje Ci login, stąd error. Spróbuj w pierwszej kolejności sprawdzić programy z trey'a.

Gandzia0512

własnie ten sterownik sciagnalem wczesniej i taki mialem obraz jak
pokazalem screen wczesniej.....

I bylem niedawno u koleszki i instalowalem jemu na lapku i dziala serwer bez zadnych problemow...
Ale gdy zobaczylem online to sie wystraszylem xD 20 ppl i w tym 10 polaczkow ktorzy na globalu klnęli....
juz nie potrzebuje pomocy ...Dziekuje i problem zamkniety:)

Acid

Nastepnym razem Driver Cleanerem usun stare sterowniki z poziomu tryb awaryjnego, a dopiero zainstaluj nowe.

Zamykam.