Team Fortress 2 - F2P!

Zaczęty przez Sebal, Czerwiec 28, 2011, 02:00:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

EsTeCzteryRkA

jak cos to dodajcie Starkypoo:D mam nawet wersje premium XD
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Roxis

Tyle ludu to zasysalo ze byl strasznie maly transfer... dzisiaj moze bedzie lepiej :p

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Sebal

Gierka jest przednia : D polecam każdemu!
Sebal- Life ...

EsTeCzteryRkA

Gierka jest super(gram w nia jakies 2 lata)
Wg mnie wydac na nia te 20zl to nie bylo jakies wielkie wyzwanie, a teraz?
Dzieci neo sie zlecialy lamia ze szok i wszystkie servery full i kolejki po 30min
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

muchosQQ

Sebal

Grałem w tą grę jak była płatna i w ciągu dnia był inny poziom gry niż teraz jest. Jednak jak tak patrze to poziom gry nocą jest porównywalny do tego sprzed wprowadzenia f2p.
Sebal- Life ...