Feoh wizard

Zaczęty przez orlok, Lipiec 20, 2011, 11:35:22 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

milan9

Cytat: Arimas w Grudzień 05, 2011, 05:06:08 PM
Cytat: milan9 w Grudzień 05, 2011, 02:40:35 PM
Jakas propozycja jezeli chodzi o dye dla wizarda?  Nie wydajac majatku na legendary dyes.
+Int

+int -wit? Bardziej chodzilo mi jaka kombinacja czy np +5 int -3wit, +5int -3wit, +5 with -3men

Arimas

Cytat: milan9 w Grudzień 05, 2011, 07:18:59 PM
Cytat: Arimas w Grudzień 05, 2011, 05:06:08 PM
Jakas propozycja jezeli chodzi o dye dla wizarda?  Nie wydajac majatku na legendary dyes.
+Int

+int -wit? Bardziej chodzilo mi jaka kombinacja czy np +5 int -3wit, +5int -3wit, +5 with -3men
Tu już polecam znaleźć swój balans między c.speed a m.atk

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

mpxx24

+Int

simple as that
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

dsfa5

a jak waszym zdaniem wypada po przebudzeniu Soultaker? wszyscy pisza o elfie, kamaelu albo de a o moim kiedys ulubionym charze cisza.wybiore w GoD maga.faworytem jest de ale tak mnie naszedl ten ST.jak myslicie?

Grande

Cytat: dsfa5 w Grudzień 06, 2011, 09:18:35 AM
a jak waszym zdaniem wypada po przebudzeniu Soultaker? wszyscy pisza o elfie, kamaelu albo de a o moim kiedys ulubionym charze cisza.wybiore w GoD maga.faworytem jest de ale tak mnie naszedl ten ST.jak myslicie?
Mimo że ja również necro grałem naprawde wiele lat i to moja ulubiona postać, to jednak wybiore sh, po przebudzeniu zdecydowanie lepiej wygląda w statystykach, a i na forum wszystko polecają sh, zaś na PTS EU. prawie nikogo nie widać przebudzonego z necro więc raczej ta klasa odpada.

dsfa5

coz pozostaje jednak z pewnym zalem sie z Toba zgodzic :( bylem dzis na PTS i .... prawie wszyscy sh, czasem sps.soz, tez sh

Rapid

nikt kamalola nie docenia ;)

Arimas

Cytat: Rapid w Grudzień 08, 2011, 01:57:46 AM
nikt kamalola nie docenia ;)
Bo pewnie nikt nie testował :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kamal

Najbardziej ogarnięci magowie to ci co grali soulH/wybudzili się z SoulH. Większość stoi dalej jak kołki :D

pokit

Cytat: Kamal w Grudzień 08, 2011, 12:10:02 PM
Najbardziej ogarnięci magowie to ci co grali soulH/wybudzili się z SoulH. Większość stoi dalej jak kołki :D

A co ma do rzeczy kto kim gral?

milan9

Cytat: pokit w Grudzień 08, 2011, 12:21:41 PM
Cytat: Kamal w Grudzień 08, 2011, 12:10:02 PM

zapewne ma na mysli magical charge i magicial evasion.

kraha

Ja mam pytanie odnośnie skilli po przebudzeniu. Czy warto zostać przy Arcana Power i Empowering Echo, czy lepiej wybrać ich nowe odpowiedniki? Patrząc tak obiektywnie i przyszłościowo?

Phoeniks

a czy tak trudno jest wywnioskowac to czytajac ten temat?
tak warto zostawic
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

orlok

CytatCytat: Kamal w Grudzień 08, 2011, 12:10:02 pm
Najbardziej ogarnięci magowie to ci co grali soulH/wybudzili się z SoulH. Większość stoi dalej jak kołki

To nie jest reguła, ale rzeczywiście większość slh a szczególnie ci co grali female lepiej pogrywają nowym wizardem.
Przyczyna jest prosta - styl gry nowym wizardem, działanie skilli, wykorzystanie celek,warpów,blinków to dokładnie to co miała wcześniej female slh.

darkav17

Czy to ma znaczenie czy sie wybierze male czy female SLH robiac go na mage build? Jesli tak to ktory bedzie lepszy zeby dobic do 85 Feoh Wizarda?

tommaso

Praktycznie bez większej różnicy, chociaż jako female będziesz miał okazję trochę bardziej ograć się pod względem korzystania z teleportacji w przód i tył - female ma Warpa.

zakrecona

pytanko.wbilam juz 85 i zostalam feoh.wczesniej nie wykupywalam forgotten scrolli bo myslalam ze jak wbije 85 i zrobie przebudzenie to sie tym zajme.niestety teraz juz nie moge ich wczytac :( dalam "ciala" bo wczesniej nie wczytalam a teraz to juz kaplica? czy nie ma to duzego znaczenia dla feoh?

Polopiryn

Po 85 to nie ma znaczenia i tak by zostały połączone z nowymi skillami.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

zakrecona

Cytat: Polopiryn w Styczeń 07, 2012, 12:44:19 PM
Po 85 to nie ma znaczenia i tak by zostały połączone z nowymi skillami.

ty :)

Acid

Skille z FS znikają w momencie przebudzenia.

Kasy

Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj o SA w broni dla Feoh Wizarda.
Od zawsze oczywistym było, ze do pvp najlepszy jest acumen ale teraz biorąc pod uwagę reuse skilli, z których niektóre i tak maja niemal instant cast, mpower wydaje się być niegłupim pomysłem.

Proszę o sprostowanie jeśli gdzieś popełniam błąd w myśleniu ;)

Russe

Dalej acu. A jak jeszcze wziąć pod uwagę kamalola ze starą masterką dającą mniejszy reuse może się okazać, że brak ci casta by rzucić juz zreusowanego skila.
A może by wrócić na oficjal :)

misiek22pl

Jaka bron apocalypse  najlepiej wziąć  dla wizarda przebudzonego z sh ?
1h m sword + sigil
1h m blunt + sigil
czy 2h m blunt
jaka jest różnica w m ataku na full bufie z arcane power i empowering echo?

milan9

Arimas

Cytat: misiek22pl w Styczeń 31, 2012, 02:47:06 PM
jaka jest różnica w m ataku na full bufie z arcane power i empowering echo?
Duża
Cytat: milan9 w Styczeń 31, 2012, 03:03:01 PM
2h blunt +4 acumen
^This