Feoh wizard

Zaczęty przez orlok, Lipiec 20, 2011, 11:35:22 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tytusDeZoo

Do 95 feoch jest najlepszym dd pozniej ma olbrzymie problemy z ustaniem vs party z archerem (duze kapy) lub 2 archerami (mogila ;) ) . Na oly jedna z gorszych klas na open. Bardzo fajne ogarnia na mass pvp i siegach dzieki ciekawym skilom masowym.
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Penance

jaki rodzaj armora na 95 lvl?i jakie atrybuty w niego pakowac?

gra ded..core ded, pedaly z ncsoftu i innovy wymyslily polski serwer ..podziela serwer na pol i -_-' strzeli gre(bedzie po 50 ppl na serwer),jak -_-' mozna byc taka tepa dzifka i udostepnic pliki na priv,przeciez to samoboj...to forum tez ded
pytanie WISI 2 DNI -0odp-0wejscia na niego,all z tego pseudo"forum"przegaduja sie na http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46458.0.html (pare osob) i wy myslicie,ze jak pojdziecie na polaczkowo,to core sie zalamie AHAJH go realy life,TA GRA JOZ NIE ISTNIEJE,bo L2 w to juz malo kto gra,powod?WY.Przodujace Gildie,zamiast zachecac graczy -_-' ich w grze,i -_-' FARMAZONY dupne HERO na chacie,takie ,ze normalny czlowiek czuje sie jak w ZOOOOO,BSBSBSBSBSBS OCCCOCCCOCCCOOCCCC,buahai przegadywanie 5 -_-' na forum
smolensk,aralion i taki sam podobny nick+derc?(kupa no lifow i tyle)KUUUUUPPPA, ja -_-'.......facepalm

PS.odpowie ktos na moje pytanie?dziekuje:)
najlepszy tekst ara....n(sorry jezeli pomylilem-macie we 2 -_-' nicki),czy jakos tak "od 0do 85 lvl to w 1-3 dni" ahaha,ty TEPY -_-' myslisz ,ze ty tylko bedziesz kosil RB?ZESRAJ SIE I NIE DAJ SIE

Arimas

tl;dr, przestań wstrzykiwać sobie margarynę  :oops:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Elen

Cytat: Penance w Grudzień 28, 2012, 02:48:27 AM

gra ded..core ded, pedaly z ncsoftu i innovy wymyslily polski serwer ..podziela serwer na pol i -_-' strzeli gre(bedzie po 50 ppl na serwer),jak -_-' mozna byc taka tepa dzifka i udostepnic pliki na priv,przeciez to samoboj...to forum tez ded
pytanie WISI 2 DNI -0odp-0wejscia na niego,all z tego pseudo"forum"przegaduja sie na http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46458.0.html (pare osob) i wy myslicie,ze jak pojdziecie na polaczkowo,to core sie zalamie AHAJH go realy life,TA GRA JOZ NIE ISTNIEJE,bo L2 w to juz malo kto gra,powod?WY.Przodujace Gildie,zamiast zachecac graczy -_-' ich w grze,i -_-' FARMAZONY dupne HERO na chacie,takie ,ze normalny czlowiek czuje sie jak w ZOOOOO,BSBSBSBSBSBS OCCCOCCCOCCCOOCCCC,buahai przegadywanie 5 -_-' na forum
smolensk,aralion i taki sam podobny nick+derc?(kupa no lifow i tyle)KUUUUUPPPA, ja -_-'.......facepalm

najlepszy tekst ara....n(sorry jezeli pomylilem-macie we 2 -_-' nicki),czy jakos tak "od 0do 85 lvl to w 1-3 dni" ahaha,ty TEPY -_-' myslisz ,ze ty tylko bedziesz kosil RB?ZESRAJ SIE I NIE DAJ SIE

ahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaahaahahahahhahahahahahahahaaha... sorry inaczej nie mogłem xD
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

Shanique

Cytat: Penance w Grudzień 28, 2012, 02:48:27 AM

Zapewne Seraph Robe... eventualnie jak masz sporo pvp to możesz pokombinować z heavy, a najlepiej 2 sety mieć... rezisty wsadzaj wg uznania... nie ma doskonałego comfigu, bo każdy wkłada inny atrybut, albo ma kilka broni z różnymi atrybutami...

dr4ke

a jakie skille z dual class polecacie? reflecta? czy berka moze?

Jovs

Jak przebudzę się Soul Houndem to jaką broń wyciągnąć za te czapeczki z mentoringu? Rapiera, czy dla maga bardziej?

Dzondzy

Retributer, dwuręczna dla maga.

Jovs

Czyli po przebudzeniu pure nuker będzie?

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Jovs

W innym temacie się dowiedziałem, żeby nie enchantować skilli przed 85, ale nazbierało się tych GC trochę. Na Duel enchantować, czy na element?

Dzondzy

Totalnie bez róźnicy.

Jovs

Faktycznie, widzę że i tak totalny reset skilli po przebudzeniu. Po 85 taka metamorfoza, że czuje się jak na jakimś hr :D

Alarion

przede wszystkim, to nuekr musi wtedy zaczac uzywac wiecej niz 4 skilli na krzyż i dlatego ludzie tak płaczą, bo nie jest już to postać typu F1 F1 F1 F2 F3.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Gandam

bardzo fajna klasa, ktora jest moblina, mocno bije kosztem przezywalnosci i ma po summonerze bardzo dobre CC, dla tego placzki z interlude pisza o tej kronice "Star Wars" gdyz za wiele trzeba ogarniac

Aeore Healer 97 Lilith

Jovs

Nie no, ja nie narzekam, że dużo, tylko takie wrażenie po dłuższej przerwie :D W ogóle widzę, że z poprzednich skilli został mi tylko Steal Divinity, ten slow i coś tam jeszcze. Ten Steal Divinity się będzie jeszcze skutecznie używało, czy już jest bezużyteczny?

Gandam

on kradnie tylko stare bufy, kiedys grald nooblesa, czy dalej to robi nie wiem. Na pozniejszym lvlu dostaniesz cancel.

Aeore Healer 97 Lilith

Alarion

nie wiem czy "gralduje" noblesa nadal, ale ukrasc sie zdarza. pamietaj, ze szuka noblesa i starych buffow tylko wsrod kilku najswiezszych buffow, wiec zeby jakis efekt przynioslo, to trzeba albo krasc nobla zaraz po rezie, albo recznie wrzucac przeciwnikowi nobla i go krasc od razu. wiem ze im wyzszy lvl tym gorzej wchodzi, na oly na pewno nowy cancel jest lepszy. mozesz kradziezy poprubowac do jakiegos 90-95

Cat Drama Maker

Jovs

Pierwsze styczności z tą kroniką moje to niezłe zdziwienie załapałem :D Czyli wychodzi na to, że każdy nuker na tym 95+ ma takie same skille i niczym się nie różni?

Gandam

zalezy, jezeli grasz na polskim offie to jest tam patch :Glory Days wiec nukerzy roznia sie tylko statystkami/skilami rasowymi, reszta jest taka sama, jezeli grasz na Core to jest tam patch up nazywa sie : Lindvior  gdzie dodali ponownie podzila na 34 klasy + kazda klasa czyms sie rozni. Co aktualizacje maja byc te zmiany wieksze.

Aeore Healer 97 Lilith

Jovs

Gram na Corze. To dobrze, że będzie więcej różnic między klasami, bo się przestraszyłem tej jednolitości trochę :D

Jovs

Przepraszam za post pod postem, ale jak editne to nie pokaże, że jest nowa wiadomość :D Tak czytam na forum o Feohu i widzę, że wiele osób pisze, żeby nie brać na Slh nowego weapon mastery, dalej to aktualne? :D I jeszcze z pomanderów jakie skille proponujecie brać, bo też fajny wybór jest widzę?

Alarion

jakich pomanderów?

to z weapon mastery już niekatualne

Cat Drama Maker

Jovs

Alarion

skille warte uwagi dla feoha:

Undying will
unbind
Disparation

dla true farmera oly to tylko 2 i 3, na daily undying will wydaje się całkiem fajny

Cat Drama Maker