Nude patch

Zaczęty przez LaNeral, Styczeń 23, 2006, 08:09:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LaNeral

witam czy jest nude patch do c3??
jak jest to proze o link

Gold dragoN

mi nic o tym nie wiadomo... chyba nie ma...
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

LaNeral

napewno jest tylko gdzies bo widzialem na jakims forum tylko zapomnialem lnka :/

alienv

l2asylum
od razu do c3,c4 i chyba nawet c2 + troche innego przydatnego softu

(kto mnie pochwali, no kto 8)  :lol:  :lol: )

eSkel

O_o Tego jeszcze nie widzialem... za szczyt uwazalem to co zrobili na dragonie...

Ryltar

Na alku to o ile sie nei myle to te ciuchy sa normalnie jka wszystko zdejmiesz.

Ps.Wy zboki nie potraficie grac w gre jak nie lataja tam gole baby? Zobacznie na De i nude patch nie jest potrzebny.

Tyr

echh... po co to komu... ;)
Lineage 2 Classic EU

Ryltar

Wezcie wejdzcie sobie na strone typu mamuski.pl i tam sobie pogladajcie *unosi rece do gory i ucieka smiejac sie jak psychopata*

Thorin

oj tam moze to dzieci :P któr sie tak naucza czegos :P a poza tym to wolny kraj :P na tyle co pozwoli chuck :P a na to pozwala hehehehee
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Beatronix

rytlar tak teraz mówisz a w wakacje jeszcze widziałem ile było zamieszania z nude path :D poza tym ja tez uważam to za niepotrzebne

Ryltar

Bys zobaczyl dwarfke nago to by tez ci sie odechcialo...

Thorin

masz w nocy koszmary kryzczysz budzisz sie :P aaaaaaaa skrzat :P to tak odemnie :P heehheheheh do rylta :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Harpir

a poza tym naga dwafka zakrawa na pedofilie :)

Rake

A ja zamykam temat bo wpadnie prokurator i oskarży nas o pedofilie i propagowanie treści z nią związanych :P
[