Nowe const pt [x15]

Zaczęty przez 3ex, Maj 11, 2011, 07:36:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

3ex

Jeśli są jacyś chętni do rozpoczęcia gry na x15, to czekam na wiadomość. Party setup do ustalenia

ARCYK

Podepnę się tutaj, żeby nie robić syfu bo chodzi mi o ten sam temat. Coś się z kolegą wyżej dogadać nie mogę więc postanawiam wziąć sprawę w swoje ręce.

Poszukuje ludzi do CP. Póki co są 4 osoby. Skład a nawet serwer (niekoniecznie musi to być RPG ale może być jakiś inny, byle by nie padł za szybko) do ustalenia. Najpierw chcę zobaczyć, czy w ogóle uda się złożyć full pt. Potem można dostosować config. Kontakt na PM lub tutaj w temacie.

ARCYK

:bump: mamy 6 graczy. CP meelee albo archer. Czekam jeszcze jutrzejszy dzień, może się ktoś jeszcze znajdzie :)

StormR

przyszły HE poszukuje Archer pt :)

aqqvirus

ja mam slh zerka i sub e alablastera cos kolo 70 juz nie pamietam dawno nie gralem bysmy mogli podexpac ja do 78/80 i zamienie maina z subka i bedzie kusznik jak ta lala z noblem certami itd :)

Beherit

i jak tam z cp ? pytam bo jesli zaczynacie na powaznie juz grac to moglbym zrobic trickstera do cp lukow.

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON