potrzebna pomoc

Zaczęty przez dzwoniu, Luty 13, 2006, 07:07:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dzwoniu

Witam wszystkich
Dopiero zaczynam przygode z Lineage 2 i chcialbym prosic o jakies wskazowki. Co jest lepsze C3 czy C4? i skąd sciagnac C3 bo na oficjalnej stronie chyba nie ma. Jaki wybrac serwer na poczatek? i jak uruchomic gre na tym serwerze
Z gory dzieki

sebeq

Najlepiej grac na c3, z prostego powodu serwerow jest ich najwiecej.....c3 mozesz sciagnac tutaj. Tutaj natomiast lista darmowych serwerow, na kazdej z stron danego znajdziesz instrukcje jak uruchomic.

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

dzwoniu

A ktory jest najlepszy? Na ktorym jest najwiecej polakow? A moze jakis jest po polsku?

sebeq

Co do tego ktory jest najlepszy...najlepszy jest global...jesli chodzi o darmowe kazdy gracz ma wlasnie zdanie, jak dla mnie najlepszy jest L2Extreme. Jest kilka polskich serwerow..poczytaj dzial "serwery", napewno cos znajdziesz

NightBird

Jak dla mnie najlepszy prywatny to L2 Paradise gmowie są normalni w porownaniu do tych z l2x (podam przyklad w listopadzie okradli mi konto i to nie byle jakie ale nie bede wymienaiac i sie chwalic kto gral wtedy to pewnie wie jak to bylo. prosilem o zmiane hasla gma ale on nie zmienil. 2 miechy potem zacząłem znowu grac na tym koncie dorobilem sie 3 setow b i fajnych itemow znowu mi konto okradli a admin znowu odmowil zmiany hasla... n/c)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Merki-the-vampire

Jestem calkiem nowa, ale brat zalozyl przez kumpla postac na servarze bits & bytes. Nie wiem nawet co to za world jest, w dodatku jestem ciemna i nie wiem jak zaczac gre. Wiem ze do tego swiata potrzebne sa specjalne patche. Niestety, psinco wiem, a grac by sie chcialo :/ Czemu to takie skomplikowane? Czy nie mogli tej gry zrobic jak Mertial Heroes? Tak jest latwo =.= Prosze o wskazowki, ale baaardzo latwostrawnie podane XD

Saladin

Nie udzielam pomocy przez PM...

ainaarwen

Cytat: sebeqNajlepiej grac na c3, z prostego powodu serwerow jest ich najwiecej.....c3 mozesz sciagnac tutaj. Tutaj natomiast lista darmowych serwerow, na kazdej z stron danego znajdziesz instrukcje jak uruchomic.
no nie wiem czy serwerow c3 jest najwiecej, moze kiedys bylo, ale teraz wszyscy przechodza na c4...

sebeq

ainaarwen, to troszke stary temat:)