Seven Seals

Zaczęty przez Harpir, Luty 15, 2006, 04:41:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Harpir

gram na serwerze z elementami c3/c4(L2 Noir)  i jest tam osławiony turniej lub jak to nazwac siedem znaków(seven signs) mam pytanie w związku z tym. jak wymienic te kamyki(niebieskie, zielone i czerwone) na ancient adena?? i czy muszę być po stronie dusk?? i kiedy moge je wymienić?? podczs trwania eventa, czy tylko po zakończeniu?? bo teraz jestem po stronie dawn(lub down bo i z taką nazwą sie spotkałem) a czytałem że można wymienić te kamyki na ancient adena u dusk priestest(czy coś w tym guscie)... jak do niej podchodze to mam komunikat że wybrałeś złą strone głupcze(w tłumaczeniu) i nie mogę wymienić tego...
prosze o pomoc i o wyjasnienie co i jak, jak przeczytałem poradnik na stronie glównej( http://www.lineage2.bo.pl/articles.php?id=9 ) to nie oswiecił mnie i  nadal nie wiem jak to zrobić. bede wdzięczny...

Gold dragoN

jesli jest na tym serwie GM shop to mozesz RUNY wymienic na Acient Adena u AA Exchanger  (czy jakos tak)
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

NiceMan

Te kamyki to "Seal Stone" Wymienić je możesz tam gdzie sie zapisałeś do Festiwalu U Priest of Dawn lub Dusk. Tak masz spelcjalną opcje do wymiany. Ale Acient Adene dostajesz po skończonym festiwalu. On trwa 2 tygodnie z tego co się orientuje :)

Pozdrawiam

Harpir

dziękuje... a jest cos takiego jak czas waznosci w ktorym moge je wymienic ?? bo nazbieralem ich troche jednego dnia a drugiego nie mogłem ich juz wymienic

batou

W trakcie trwania "Seal validation period" (czyli po tygodniu od rozpoczęciu eventa całego) możesz wymienić seal stony na AA, ale tylko o ile jesteś po stronie zwycięzców. Wtedy też możesz kupować rzeczy za AA.
Wszystko to się robi u osoby, u której zapisałeś się na SS.