Quest na zwierzaka

Zaczęty przez hudygrand, Listopad 23, 2011, 12:51:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hudygrand

Wykonałem wszystko w quescie, zdalem rowniez test, ale jednak nie otrzymalem zwierzaka o co chodzi pilne!! :)

haran

W tej sytuacji widzę 3 wyjścia:
1. Może jednak pomyliłeś się w pytaniu.
2. Sprawdź jeszcze raz inventory.
3. Grasz na lol serwerze, gdzie nawet quest na wilka nie działa poprawnie :P

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

MastJedi

@Haran - kolega nie napisał, ze chodzi o wilka. Pytania sa tylko w tym queście. W pozostałych - nie ma.

a co do meritum - to z questa na kurczaka/kota/byczka NIE dostajesz peta. Dostajesz BILET, który możesz wymienić u PetManagera (bodajże w Aden, a może u wszystkich - nie pamiętam) na konkretnego peta.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

hudygrand

Test zdalem bo pisalo gratulujemy itd. Robilem quest na wilka i go nie dostalem nie wiem czemu...

haran

Cytat: MastJedi w Listopad 23, 2011, 08:38:48 AM
@Haran - kolega nie napisał, ze chodzi o wilka. Pytania sa tylko w tym queście. W pozostałych - nie ma.

a co do meritum - to z questa na kurczaka/kota/byczka NIE dostajesz peta. Dostajesz BILET, który możesz wymienić u PetManagera (bodajże w Aden, a może u wszystkich - nie pamiętam) na konkretnego peta.

Pozdrawiam

Tylko od kiedy w queście na inne pety odpowiada się na pytania? Widzisz... niektórzy posiadają zdolność dedukcji.

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

MastJedi

Cytat: hudygrand w Listopad 23, 2011, 01:06:09 PM
Test zdalem bo pisalo gratulujemy itd. Robilem quest na wilka i go nie dostalem nie wiem czemu...
No to kolejna opcja - przepełniony plecak. Może miałeś więcej niż 80% zajęte w plecaku?
A jak nie to pytaj na swoim serwie.

Dedukcja niewiele się różni od założenia. Ale jest to jednak różnica kolosalna.

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

haran

Cytat: MastJedi w Listopad 23, 2011, 05:16:59 PM
Cytat: hudygrand w Listopad 23, 2011, 01:06:09 PM
No to kolejna opcja - przepełniony plecak. Może miałeś więcej niż 80% zajęte w plecaku?
A jak nie to pytaj na swoim serwie.

Dedukcja niewiele się różni od założenia. Ale jest to jednak różnica kolosalna.

Pozdrawiam

Przecież, żeby ukończyć quest musisz mieć poniżej 80%, bo inaczej wyskoczy Ci info,że jesteś przeciążony.
Cytat: www.wikipedia.org
Dedukcja to rodzaj rozumowania logicznego, mającego na celu dojście do określonego wniosku na podstawie założonego wcześniej zbioru przesłanek.

Jednak uważam, że dobrze użyłem tego słowa.

MastJedi

Cytat: haran w Listopad 23, 2011, 08:05:10 PM

Przecież, żeby ukończyć quest musisz mieć poniżej 80%, bo inaczej wyskoczy Ci info,że jesteś przeciążony.

Widziałem już różne rzeczy, więc wiesz, lepiej sprawdzić wszystko.

Pozdrawiam
PS. Jakbyś tak np. naprawiał kompy z takimi założeniami, to nigdy byś nic nie naprawił :P Ja NIGDY nic nie zakładam - wszystko trzeba sprawdzić...