Flame topic o god/f2p/EUvsRU itp

Zaczęty przez haran, Listopad 21, 2011, 08:19:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sanchi

const grajacy 4h zdobedzie wiecej niz solo 12h+. to jest fakt.

tak czytam ten topic i czytam... kamiil ty czekasz na nasza aprobate na twoje granie 12h+? przeciez pro jestes, po co w ogole z nami dyskutujesz? jak dla mnie mozesz grac sobie nawet 24h na dobe, jedna ciota w real life mniej.

Ulquiora

Też chce poznać klan/server na których byliście faktorami  :D

Vivinia

Cytat: Sanchi w Listopad 25, 2011, 03:37:29 PM
tak czytam ten topic i czytam... kamiil ty czekasz na nasza aprobate na twoje granie 12h+? przeciez pro jestes, po co w ogole z nami dyskutujesz? jak dla mnie mozesz grac sobie nawet 24h na dobe, jedna -_-' w real life mniej.

Ciekawe, kto by z nim wytrzymał te 12 godzin w jednym cp.

Chyba, że takie osoby jak on - troszkę przerażająca wizja.

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

orlok

Ostatnio jak robiliśmy grupy na exp to max na 1h (2 anakimy) na karikach. Reszta czasu w grze to pvp, oly, cokolwiek.
Widziałeś coś takiego kamiil? dasz radę solo w 12h wyciągnąć więcej expa,kasy,dropów, czegokolwiek?
Fakt że znam ludzi którzy solo przebiją słabego consta (solo (z boxami) aoe w wieżach, solo farma knoriksów etc.). Ale jeżeli const jest gotowy na top spoty (w h5 kariki, w god pewnie już coś innego) to nie ma szans go przebić solo.
:noob:

Stannis

Coś z innej beczki. Czy grając na offie i zmieniając jakkolwiek się da ten double click prawym klawidzem myszki żeby nie wracała kamera do frontu będzie uznawane za "botowanie" ?

kamiil

nie bede grał solo tylko z constem i wiadomo ze solo nie przebijesz const exp to oczywiste

Cytatprzeciez pro jestes, po co w ogole z nami dyskutujesz?

a nudze sie to sobie pisze, jak server wstanie to przestane

CytatI jakie to były klany/serwery?
ostatnie 3 lata top privy top clany
wywnioskuj sobie sam  :noob:

Sanchi

Cytat: kamiil w Listopad 25, 2011, 04:35:21 PM
nie bede grał solo tylko z constem i wiadomo ze solo nie przebijesz const exp to oczywiste

fajny masz const, 3 driverow na 1 postac? a nie sory, zapomnialem ze nie masz zycia socjalnego :D
top privy top clany? eeee czekaj... buahahaahaahahaha
eee czekaj jeszcze... privy i const? BUAHAHAHAHAHAHAHAHA

montezuma

Cytat: Stannis w Listopad 25, 2011, 04:35:02 PM
Coś z innej beczki. Czy grając na offie i zmieniając jakkolwiek się da ten double click prawym klawidzem myszki żeby nie wracała kamera do frontu będzie uznawane za "botowanie" ?

tak, to mnie bardzo denerwowało:). Nalezy wejść w Option > audio/system > i zaznaczyć "Disable initializing right mouse bution"
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Kall

Moje wnioski raczej na pewno nie będą się pokrywać z prawdą, więc proszę oświeć mnie i sprecyzuj co masz na myśli mówiąc top priv i klan?

Nie wiem czy wiesz, ale sporo priv serwerwów było i każdy może uznać coś innego za top.
Np. last l2.ws mam uważać, że byłeś członkiem IR? albo Varmilonów?

L2 EU off @ TapMadls

kamiil

Cytatzapomnialem ze nie masz zycia socjalnego
po czym to wnioskujesz  :o

Cytateee czekaj jeszcze... privy i const? BUAHAHAHAHAHAHAHAHA
jesli cie do dziwi to N/C

kolego ja natomiast gram w const party od jakis 4 lat, tylko wtedy nikt tak tego nie nazywał

grupa 8-10 ppl co razem szli na kazdy serwer, razem expili ,  crafcili i share drops, kazdy znał pasy etc, a ty przecodzisz z retail wielki pro co gra w const od 2 lat moze  :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob: :noob:

CytatNp. last l2.ws mam uważać, że byłeś członkiem IR? albo Varmilonów?
nei grałem na ws,

paradise,abyss, aerith, celes, rpg 35x, 5x, 15x

Kall

No to ciągle czekam na info gdzie grałeś i w jakim klanie.

L2 EU off @ TapMadls

Dolendil

Fajnie, że ofnujecie prify! Jak długo byliście top na serwie? pierwszy tydzien miesiąc czy max dwa?

No i fajnie gdyby przynajmniej 1 z tych serwerów miał rate x1 lub x2 i 5k online.

Żeby nie było to grałem na "fielu prifach i fiele z nich sofniłem przez ten czas dopóki reszta factorów nie sQQuitowała" i na offie gdzie nie osiągniesz czegoś w bardzo krótkim czasie, no chyba że możesz nie spać przez pierwszy tydzień a resztę życia spędzić w pokoju. Oczywiście możesz też mieć rodzinę która będzie za ciebie farmiła wtedy kiedy ciebie akurat nie bedzie przed kompem.  :oops:

r3ni

Nie poda Ci takowego info, to zwykły troll z przerostem własnego ego. Miernota życiowa.

Z tym cp też nie wierzę, znajdźcie mi realne Cp które gra po 12h dziennie i znosi tego typu ludzi. Kamiil wymyślić serwery na których się "ołniło" każdy może, prawdziwe klany oraz nick podaj.. inaczej jakakolwiek dyskusja z osobą Twojego pokroju jest bezsensowna.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

kamiil

CytatFajnie, że ofnujecie prify! Jak długo byliście top na serwie? pierwszy tydzien miesiąc czy max dwa?

jak dlugo ty byłes top na offie ?? niech zgadne nie byłes  ?? owned  !!

CytatNo i fajnie gdyby przynajmniej 1 z tych serwerów miał rate x1 lub x2 i 5k online.

jaki sens grać na privie 1x/ 2x , jkabym chcial grac na takich ratach, grałbym na offie nie mowiac ze priva mogą zamknac w kazdej chwili  ?? GoD bedzie juz bardziej podobny do priva z exp za lvl niż old off !! owned  !!

CytatZ tym cp też nie wierzę, znajdźcie mi realne Cp które gra po 12h dziennie i znosi tego typu ludzi. Kamiil wymyślić serwery na których się "ołniło" każdy może, prawdziwe klany oraz nick podaj.. inaczej jakakolwiek dyskusja z osobą Twojego pokroju jest bezsensowna.

jeszcze troche potroluje i sie dowiesz  :bump:

Ulquiora

Cytat: kamiil w Listopad 25, 2011, 05:40:58 PM
omg nie porównuj mi tutaj offa z privem  hahaha hahaha
GoD bedzie juz bardziej podobny do priva z exp za lvl niż old off !! owned  !!
:beksa: daję ci max miesiąc i walniesz emo quita, na 80lvl będziesz nadal biegał w b gratach (jeśli dojdziesz do tego lvl'a o0 )
jeszcze troche potroluje i sie dowiesz
Taki z ciebie factor że nawet nazwy swojego klanu nie poda, który ownił na paru privach  :D jeśli takowy klan posiadałeś. Takich szczekaczy pełno było i szybko słuchy o nich zanikły, to samo ciebie czeka  :oops:  A może... BMF? :O
U nich pełno osób tak szczeka

maxtorek

bmf ownilo serwery na ktorych bylo max 1k osob. Pewnie gral w lextalionsach czy cus podobnego

Dolendil

CytatFajnie, że ofnujecie prify! Jak długo byliście top na serwie? pierwszy tydzien miesiąc czy max dwa?

CytatNo i fajnie gdyby przynajmniej 1 z tych serwerów miał rate x1 lub x2 i 5k online.

jaki sens grać na privie 1x/ 2x , jkabym chcial grac na takich ratach, grałbym na offie nie mowiac ze priva mogą zamknac w kazdej chwili  ?? GoD bedzie juz bardziej podobny do priva z exp za lvl niż old off !! owned  !!

CytatZ tym cp też nie wierzę, znajdźcie mi realne Cp które gra po 12h dziennie i znosi tego typu ludzi. Kamiil wymyślić serwery na których się "ołniło" każdy może, prawdziwe klany oraz nick podaj.. inaczej jakakolwiek dyskusja z osobą Twojego pokroju jest bezsensowna.

jeszcze troche potroluje i sie dowiesz  :bump:
Dobra póki co nie chce mi się tłumaczyć kolejnej osobie tego samego, przyznaje, sofniłeś mnie !! hahaha

Czekam na więcej mądrych postów, które zmotywują mnie do napisania czegoś na tym pełnym dzieciaczkuff z prifuf forum. Mam nadzieję, że reszta twoich kól ziomuf z prifuf ma dokładnie takie samo zdanie bo wtedy miesiąc po starcie gra na offie będzie już normalna, z prawdziwymi factorami.  :P

WlodzimierzSzaranowicz

Hehe jesteście sami sobie winni, że ten burak ciągle piszę, bo sami go karmicie. Prawda jest taka, że na privach są kolesie bardziej ogarnięci niż na offie i na odwrót.  :afro:

surda

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Listopad 25, 2011, 06:24:22 PM
Hehe jesteście sami sobie winni, że ten burak ciągle piszę, bo sami go karmicie. Prawda jest taka, że na privach są kolesie bardziej ogarnięci niż na offie i na odwrót.  :afro:
My nie twierdzimy, że nie są. Sam grałem na privach kiedyś i widziałem tam bardzo dużo ludzi super ogarniętych ale przez takie dzieci neo jak ten pan niestety privy są kojarzone tylko z nimi.

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

FokuSs

Po oglądaniu oly na serwerze Naia nie widzę żadnej różnicy w skillu graczy...  :oops:
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

r3ni

Bo na privach są sami pro ownerzy a na Nai żeby im dorównać muszą jechać na wspomagaczach  :noob:
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

kamiil

priv> ru polaczki
ciekawe gdzie bedą jak EU wstanie np. po 2 miesiacach  hahaha
wall of tears go  :beksa: :beksa:

Ulquiora

Jak się dodaje do block list daną osobę. Nie mogę słuchać już jego głupot.
Tylko podaj nam swój nick przed startem  !!

Arimas

Cytat: kamiil w Listopad 25, 2011, 07:40:41 PM
priv> ru polaczki
ciekawe gdzie bedą jak EU wstanie np. po 2 miesiacach  hahaha
wall of tears go  :beksa: :beksa:
A gdzie mamy być?

To, że ty masz taką mentalność a nie inną(tzn. OMG NOWY SERWER!@!#@! MUSZE IŚĆ NA NIEGO OWNIĆ )
To nie znaczy, że inni też taką mają  :)

btw. nadal nie podałeś nazw/y klanu/ów które tak ownowały wszystko i wszystkich top pvp masterze etc. etc.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

montezuma

Cytat: FokuSs w Listopad 25, 2011, 06:37:55 PM
Po oglądaniu oly na serwerze Naia nie widzę żadnej różnicy w skillu graczy...  :oops:

gz oglądania olimpiady kiedy 90% graczy w listopadzie nie bierze udziału i każdy chce zrobić 15walk i mieć pokój. Listopadowa walka o hero została wyłączona wiec i nie spotkasz farmerow na olimpiadzie, nikt nie używa talizmanów i nie obchodzi go punktacja.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami.