[L2m] l2Exodus Mid Epilogue 16.12.2011

Zaczęty przez Brand, Listopad 23, 2011, 03:53:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Brianoc

Gowno widzieliscie w dupie byliscie. ta sytuacja to kompletny przypadek od razu zgloszony gmowi. Dziekuje tyle ode mnie, ale Brand wie swoje hahaha
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

ArseneLupin

SKoncz juz płakac ok? ZAPRASZAM NA SERWER ONLINE ROSNIE ;)

Brianoc

Nie placze, wyrazam tylko moje (i nie tylko moje) niezadowolenie z powodu zaszlej sytuacji. Ciekawe czy jak ktos ubije aq tez dostanie bana, bo mrowka tez jest zbugowana :D

Ogolnie typowy polako servidorek
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

jh0ri

Moim zdaniem serwer do gry only for fun bo z takim online można poszaleć do czasu , chyba że się rozkręci.
Тихий!!! Тихий!!!

Hashe

Brianoc za Twoje odzywki zaraz i tu dostaniesz bana . Skończ już człowieku pa pa .
Emerytura  w świecie l2 .

Brianoc

Nie musisz odpisywac. Twoje wypowiedzi nic nei wnosza do tematu a ja tylko odpowiadam broniac sie przed oskarzeniami osob, ktore w ogóle nie maja zielonego pojecia co zaszlo
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

ArseneLupin

Skoro jestes taki pro gracz to co za problem zaczac od nowa bez pomagania sobie bugami, dla Ciebie to nie problem?? Nie rozumiem, znalazles buga + dla Ciebie ale czemu go wykorzystałes zamiast od razu zglosc GM? A serwer ma sie dobrze, online rosnie, klanow coraz wiecej

Brianoc

Cytat: ArseneLupin w Grudzień 19, 2011, 06:47:34 PM
Skoro jestes taki pro gracz to co za problem zaczac od nowa bez pomagania sobie bugami, dla Ciebie to nie problem?? Nie rozumiem, znalazles buga + dla Ciebie ale czemu go wykorzystałes zamiast od razu zglosc GM? A serwer ma sie dobrze, online rosnie, klanow coraz wiecej

Czytaj ze zrozumieniem bezmozgu, od razu zostal zgloszony. Nie chce zaczynac gry na serwerze gdze gm za blad serwera robi delevel klanu i polowy postaci nie bioracych udzialu w procederze
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

ArseneLupin

Bezmózg cie robil. za cos musiales dostac dlvl i reszta tych frajerow

Brianoc

Typowa odzywka dzieciaka bez argumentow, dzieki za rozmowe
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Hashe

Skończcie te rozmowy , niech jakiś mod wyczyści nic nie wnoszące odpowiedzi i tyle .

ugh

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

zojbi

serwer spoko, stabiliny, coraz wiece ludzi. zapraszam

DeryL

Potwierdzam server stabilny jest coraz więcej ludzi nic tylko grać.

GoAwayyyy

Pamiętacie server l2assassin gdzie developer grał razem z graczami i dawał itemy ?
tak własnie ten server to jego sprawka odradzam grę znając człowieka, być może nauczył się czegoś po wcześniejszych failach.

ArseneLupin

jaka jeszcze bajeczke wymyslisz?

GoAwayyyy

dewell czy jakoś tak tez jego był ;]
a pliki no cóż mieszanka wszystkiego opatrzona nowa nazwą,
mam nadzieje, ze administratorzy nie dali mu dostępu do maszyny bo przy pierwszej kłótni pliki wam wykasuje:)

Ryane

@Brand
Nie zrozumiales mnie. Nie zaglebiam sie juz w to dlaczego ludzie w obecnej sytuacji dalej wybieraja serwery l2j, kazdy ma swoj wlasny powod. Bardziej chodzi mi o to, ze wybierajac taki serwer trzeba byc swiadomym faktu, ze posiada bugi i bedzie je poshadal tak dlugo, jak bedzie uzywac takich plikow. Niestety czytajac tematy serwerow l2j zauwazylem, ze ludzie wymagaja jakosci bmw posiadajac fiata. Obie marki sa dobre, lecz jednak nie mozna wymagac od tanszego samochodu zalet tego drozszego. Gracze w l2 bedac swiadomymi gry na slabych plikach wymagaja doskonalego odwzorowania plikow oficjalnych. Tak nie jest, dlatego administracja musi przeprowadzac pewne dzialania w celu zneutralizowania problemu. Narzekacie na ten delvl, lecz gdyby nie podjeli zadnych dzialan sytuacja bylaby pewnie gorsza.

Ladydana

Ogarnięta administracja jest dlatego nie zawiedzimy się na serwerze co daje nam spokojną gre a to że zawsze są jacyś flamerzy którym się nic nie podoba to już inna bajka

Kier

Jedyny + jaki widzę to aktywność gm.
Geo sux
Skills sux
Mobs sux (stackuja się podczas atakowania)
Admin zmienia działanie skili według własnego uznania oO

GoAwayyyy

Developer wprowadza własne zmiany, ponieważ sadzi,że ncsoft popełnił masę błędów przy tworzeniu tej gry, jego słowa.

Hashe

Cytat: GoAwayyyy w Grudzień 21, 2011, 07:31:45 PM
Developer wprowadza własne zmiany, ponieważ sadzi,że ncsoft popełnił masę błędów przy tworzeniu tej gry, jego słowa.

Hah. Dlatego ja już sobie daję luz z L2 , na offa nie mam czasu więc powodzenia

Tabahaki

Zawiodłem się w tym kwartale już 4ty raz na serwerze...
Faktycznie, plusem jest to iż widać aktywność GM'ów.

Lecz tak jak wcześniej było pisane

Żałosna geodata (lecz na to byłem przygotowany)
Bardziej mnie denerwuje "Gift of Vitality" którego już nie skasują i ogółem błędem było wystawienie tego eventu od samego początku.
Tak samo Championy na serwerze @_@ to jest po prostu makabra, championa znajdzie się na każdym spocie, a czasem nawet po trzech, czterech w jednym miejscu. Championy są strasznie zbuffowane, nie mówię że są nie do zabicia, lecz np. na takim adenagate gdzie Championów było mało, a nie były zbuffowane.
Kolejny minus to właśnie te moby... Z jednej strony myśli się "O jak fajnie, biję championa, a że załapał on pauzę to go ubiję". W czasie atakowania championa gdzie się go bije jakieś 5 minut, on zaatakuje cię 5-10 razy oO. I tak samo z normalnymi mobami.

A i btw. gdy używa się root'a/mass roota i gdy mob go ma na sobie, nie robi nic, ma po prostu pauzę i nic nam nie zrobi. Tak dla waszej ciekawości więc wc/ol/pp own :D.

Szkoda niestety, trzeba czekać na nowy rok.
Pozdrawiam

Tabahaki

Przepraszam za dubla, coś nie tak

Brand

Cytat: Hashe w Grudzień 21, 2011, 08:38:11 PM
Cytat: GoAwayyyy w Grudzień 21, 2011, 07:31:45 PM

Hah. Dlatego ja już sobie daję luz z L2 , na offa nie mam czasu więc powodzenia

Były zmienione a dokładnie był podniesiony Reus Skili u Kamaeli Disarm i Steal of Divnity Od dzisieijszego Update wszystkie skile są uatwione Retail Like Co do Championów i ich zwieszeń po dziejszym update będzie Nowa świeżo modernizowana i skonfigurowana Geodata także i z tym nie będzie żadnego prolbemu. Co do Eventu u Jack Sage na Gif of Vitality jest to chwilowy event nie będzie on trwał w nieszkończoność a ma on na celu w tej chwili dać szanse nowym graczom na odbicie się z lvl