Odp: L2 Gang x2000 (1 odsłona)

Zaczęty przez perfecT, Sierpień 07, 2010, 11:11:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rychoo84

okok, rzecz jasna, by po 10 minutach gry nie mieć setów VN na +25  :oops: (co prawda, niektórzy lubią takie cuś, nie wlicząjąc mnie) Nie rozumiem tylko (wg mnie) jakim trzeba bym kompletnym noubem by odpalac walkera/l2net czy jakkolwiek sie to nazywa na serwerze x2000 !!!

seken

Cytat: rychoo84 w Sierpień 08, 2010, 10:55:59 PM
okok, rzecz jasna, by po 10 minutach gry nie mieć setów VN na +25  :oops: (co prawda, niektórzy lubią takie cuś, nie wlicząjąc mnie) Nie rozumiem tylko (wg mnie) jakim trzeba bym kompletnym noubem by odpalac walkera/l2net czy jakkolwiek sie to nazywa na serwerze x2000 !!!
Boze swiety!Zrozum po co farmic te itemy jak mozna walkera odpalic na noc i masz full tego?

perfecT

Seken oni muszą klikać F1,F2,F3 24/7 ,więc dla nich nie ma sensu używać l2 neta,walkera .

HellSign

Bardzo dobry serwer PvP, w moim odczuciu najlepszy na chwilę obecną.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

PuFF

Cytat: HellSign w Sierpień 21, 2010, 10:28:37 AM
Jak sie lubi farmic po kilka miechów to fajnie, ale to hr.

HellSign

Cytat: PuFF w Sierpień 21, 2010, 10:56:33 AM

no mało farmy nie ma potrzebujesz jakieś 400GB, na hardzie da się to od zera 30h zrobić
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

PuFF

Cytat: HellSign w Sierpień 21, 2010, 12:21:31 PM
Cytat: PuFF w Sierpień 21, 2010, 10:56:33 AM

no mało farmy nie ma potrzebujesz jakieś 400GB, na hardzie da się to od zera 30h zrobić
powodzenia.

kochamziolo

Dalej jest bug z votowaniem<(chodzi o GB za voty),w 1.30 h mozna bylo 100 +gb zrobic),gdzie tam nioby jest 1000+ online,gralem tam moze z 2 tygodnie temu az tak sie zmienilo??
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

ButyFazzy

nie zebym tam gral ale akurat system mailem na dysku

18:38 GMT +1
83     Doombringer     Aria       (Official Reteil)  BANNED
80     Insektor            RPG x5  (GF)              ACTIVE

Scorpion

Gra sie nawet fajnie, nie wiem jak mozna na farm narzekac- ja farmilem 3-4 dni po 2-3h, reszte czasu ganialem za fragami, a 90% graczy grajacych od poczatku da juz rade pokarac. Roznica miedzy vesperami na +3 a 6 nie jest jakas tragiczna, wiec w pvp mozna sie zaczac bawic praktycznie od zaraz, do tego pelno nowych graczy na okraglo wiec zawsze sie cos na swoj poziom eq znajdzie.
...

DredziQ

Jak ktoś ma jakieś dynasty/vesper itemy lub gold bary i tam inne pierdółki to chętnie przyjmę.

Kumulus

Cytat: seken w Sierpień 09, 2010, 10:33:28 AM
Boze swiety!Zrozum po co farmic te itemy jak mozna walkera odpalic na noc i masz full tego?
Boga w to nie mieszaj :)
A potem czytamy o kolejnym wipe, "bo gracze majom już wsztkie itemy i się nudzom".
Cytat: dejv w Sierpień 09, 2010, 11:57:29 AM
Seken oni muszą klikać F1,F2,F3 24/7 ,więc dla nich nie ma sensu używać l2 neta,walkera .
Właśnie, zamiast klikać lepiej odpalić bota i mieć wolny czas. W końcu są ważniejsze i ciekawsze rzeczy do zrobienia.
:)
Tylko nie pisz więcej poroszę, że grałeś kiedykolwiek w Lineage 2, bo robił to za Ciebie bot. I kto wie, może miał nawet z tego radochę :)
Złodzieje na Dragonie - barcwelona, Reina/Arkaren (tak, tutejszy VIP to zwykły złodziej:http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=6396), HansPL/DarckanPL, XSALSAX aka xleonsiox

Blitz

serwer przechodzi na freye w niedlugim czasie, zapraszam, sa nowe farmy dla bishopa i glada AOE, kazdy mob dropi ~80kk adeny, w grupce jest ok 6-7 mobow, zbierasz z 5 grupek w 40sek i masz szybka farme.

jyqx

Gralem na nim . Mile wspomnienia ale gm usunol moje itemy z glada i moje hero ... od tamtego czasu nie gram. Bedzie wipe ? kiedy?
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Blitz

wipe było dzisiaj koło 5 godziny naszego czasu. Drop adeny 2x przez 1 tydzień, zapraszam :D

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Blitz

na starcie 50 (noc) rano 100, potem do 250 dochodzilo i rosnie

Gandam

jak poszedl restart na servowym TheOnline wpadlem tutaj i powiem przyjemnie mi sie gralo :) fakt ze byl wipe wedlug mnie przemawia na jego korzysc, chodz farmienia nie jest wcale mniej, a niby jest adenia x2 ustawiona na pierwszy tydzien servera oO

Aeore Healer 97 Lilith

Blitz

doszły sety elegia,vorpal i bronie te z freyi. kosztuja mniej więcej 2x tyle co vesper, czyli farm farm farm, ale nie jest źle.

Gandam

jak pali sie itemy na +4 - 6x pod rzad to jest zle ...  :noob: :beksa:

jeszcze raz zapytam, jaki online jest w szczytowych momentach?:>

Aeore Healer 97 Lilith

Blitz

w szczytowych momentach na farm2 ciężko się farmi, mimo, że jest ona dość duża i moby są blisko siebie
online dokładnego nie podam, jako że nie używam l2neta i innych podobnych. stawiam na 400+, co lepsze - z dnia na dzień widzę tych, którzy z l2gang odeszli kilka miesięcy temu

aqqvirus

online 500  z czego 400 to boty a reszta to moze jacys gracze albo ci ktorzy botuja w miescie dla eventow :/

nawet na 5 botach ubranych w full sprzet najlepszy nie dasz rady wyfarmic 400gb w 30h wez sie puknij w czolo.

ten server to krolestwo boterow przebiegnij sie po farmie pekuj jak ci sie podoba i nawet cie nie atakuja hahaha moze sie znajdzie 1/10 ktory podejmie wyzwanie i bedzie z toba walczyl jedny mslowem najwiekszy zal :/

4va7ar

potwierdzam ze strasznie duzo boterów, na farmie 2 GM w ciągu 1h złapał ok 20 botów, reszta miała okazję sie wylogować. dla mnie server ujdzie, tez tam troszke grałem...1 tydzień farmy i mam całkiem spoko sprzęt dla tyrka, oczywiście bez boss biżki...aczkolwiek nudzi mi sie wieczne pvp z tymi samymi ludźmi.....jednym slowem szukam czegoś innego:)

Jegred

play less, get more  :D Jeszce dobrze, że banują. . .